Rage Racing 3D

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
199 TOPLAM İNDİRME

Rage Racing 3D mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur

Rage Racing 3D eğer hızı ve heyecanı seviyorsanız oynamaktan büyük keyif alabileceğiniz bir yarış oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Rage Racing 3D'de şehrin en hızlı yarış pilotu olmaya çalışan birinin yerine geçiyoruz. Aracımızın şöför koltuğuna atladıktan sonra en yüksek hızda trafikte kaza yapmadan yol almamız gerekiyor. Oyundaki bölümleri tamamladıkça da kullandığımız aracı geliştirebiliyor ve yeni araçların kilidini açabiliyoruz.

Rage Racing 3D içinde heyecanlı bir polis kovalamacası tecrübesi de bizi bekliyor. Biz hız yaptıkça polisler peşimize takılıyor ve bizi durdurmaya çalışıyorlar. Polislerden kurtulabilmek için de rampalardan atlıyoruz ve nitromuzu kullanarak süper hızlı bir şekilde yol alıyoruz.

Rage Racing 3D'nin oynanışı sonsuz koşu oyunlarına benziyor, fakat oyunda bölümleri tamamlayarak ilerliyoruz. Aracınızı kontrol etmeniz için parmağınızı ekranda sürüklemeniz yeterli. Yol üzerindeki altınları toplamayı da ihmal etmeyin.

Can Erdil Şentürk

Rage Racing 3D

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
73 TOPLAM İNDİRME
66.7 MB DOSYA BOYUTU

Rage Racing 3D mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur

Rage Racing 3D hız ve heyecanı bir arada sunan bir mobil yarış oyunu olarak tanımlanabilir.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınızda ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Rage Racing 3D'de bizi adrenalin dolu polis kovalamacası tecrübesi bekliyor. Oyunda yüksek hız yaparak polislerin dikkatini çeken bir yarış pilotunun yerine geçiyoruz ve aracımızla trafik arasında son sürat yol alarak polisten kaçmaya çalışıyoruz. Bu işi gerçekleştirebilmek için de reflekslerimizi kullanmamız gerekli.

Rage Racing 3D'de bir sonsuz koşu oyununa benzeyen bir yapı mevcut. Oyunda yol alırken altınları topluyoruz ve aracımızı sağa ve sola yönlendirerek trafikte kaçıyoruz. Bizi kovalayan polisten kurtulmak için de nitromuzu kullanıyoruz ve rampalardan uçarak yolumuza devam ediyoruz. Oyun bölüm bölüm ilerliyor. Bölümleri tamamlayarak kazanacağımız parayla yeni araçların kilidini açabiliyoruz ve sahip olduğumuz araçları geliştriebiliyoruz.

Can Erdil Şentürk

Rage Racing 3D

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
119 TOPLAM İNDİRME
34 MB DOSYA BOYUTU

Rage Racing 3D, satın alım yapmadan oynayabileceğiniz en iyi araba yarışı oyunlarından biri.

Rage Racing 3D, Windows Platformuna özel çıkmış nadir araba yarışı oyunları arasında ve ücretsiz olmasına karşın hem görsel hem de oynanış açısından oldukça başarılı olduğunu söylemem gerek.

Yeraltı yarışçılarıyla illegal düzenlenen yarışlarda boy gösterdiğimiz oyunda birden fazla mod bulunması oyunun yüksek puan alma sebebi diyebilirim. Klasik seviyenizi diğer yarışçılara ispatlayabileceğiniz kariyer modunun dışıında arabaları pist dışından çıkarmanız gereken sonsuz mod, dünya genelinde oyuncular arasına katılmanız gereken şampiyonlar modu, polisleri atlatmanız gereken nefes kesen kovalamaca modu seçenekler arasında.

Yarışlarda gösterdiğiniz performansa bağlı spor arabınızı modifiye etme şansına da sahipsiniz. Tabii ki PC oyunlarındaki kadar detaylı değil ancak yine de yer verilmesi, parasız olması güzel olmuş.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Street Racing 3D APK

    Street Racing 3D APK Android yarış oyununda sokak yarışlarına katılıyorsunuz. Hız sınırının olmadığı online yarışlarda birinci olmaktan başka şansınız yok!
  • MORTAL Racing 3D

    MORTAL Racing 3D tamamen ücretsiz olarak indirebileceğiniz bir yarış oyunudur.
  • Real Traffic Racing 3D

    Real Traffic Racing 3D mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur
  • Speed Racing 3D

    Speed Racing 3D oldukça keyifli bir yarış oyunudur
  • Zombie Racing 3D Free

    Zombie Racing 3D Free heyecan dolu bir yarış oyunudur
  • Traffic Rush 3D Racing

    Traffic Rush 3D Racing, Android cihazlar üzerinde oynayabileceğimiz bir yarış oyunu.
  • Turbo Driving Racing 3D

    Turbos Driving Racing 3D, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz sürükleyici bir yarış oyunu.
  • Fast Racing 3D

    Fast Racing 3D, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz 3 boyutlu bir yarış oyunudur.