Raidcall

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
592,372 TOPLAM İNDİRME
5.27 MB DOSYA BOYUTU

Raidcall ile internet üzerinden oyun oynadığınız birden çok arkadaşınızla anlık olarak sesli sohbet edebilirsiniz.

Raidcall, gruplar için geliştirilen, kullanışlı, kullanımı kolay bir sesli sohbet uygulamasıdır. Genel olarak online oyun oynayan oyuncular için tasarlanmış olsa da şu an bir çok farklı kategorilerdeki farklı gruplar tarafından da kullanılmaktadır.

Raildcall özellikle FPS ve MMORPG tarzı sıkı takım çalışması gerektiren online oyunlarda grup iletişimini kurmak için kullanılmaktadır. Programın kendi sunucuları üzerinde herhangi bir şekilde ekstra ücret ödemeden üyelik açarak, arkadaşlarınızla düşük gecikme süresi ve net bir ses kalitesi ile konuşabilirsiniz. Raidcall ile gruplar arası iletişim kurmak inanılmaz kolaydır. Hemen deneyebilirsiniz.

Not: Programın içerisindeki dil seçeneklerinden Türkçe'yi seçerek programı Türkçe olarak rahat bir şekilde kullanabilirsiniz.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Discord

    Discord, topluluk kurmak için geliştirilmiş popüler sesli, görüntülü ve yazılı iletişim programı.
  • VoipRaider

    VoipRaider son teknoloji ile çalışan yüksek kalitede dünya çapında iletişim imkanı sağlayan ücretsiz bir iletişim programıdır.
  • Flock

    Flock, takım olarak çalışna arkadaş grupları yada iş yerleri içinde iletişim kurmak isteyenlerin kullanarak rahatlıkla mesajlaşabileceği verim arttıran bir iletişim programı.
  • Ripcord

    Kullanışlı ve hızlı bir sohbet istemcisi
  • Hangouts Chat

    Ekipler için mesajlaşma platformu: Google Hangouts Chat
  • Zello

    Zello, Windows bilgisayarınız üzerinden arkadaşlarınızla iletişim kurabileceğiniz bas konuş programıdır.
  • Mumble

    Online oyunları oynarken takımınızla gecikme olmaksızın sesli iletişim kurmak istiyorsanız bu programı kullanabilirsiniz.
  • TeamSpeak Client

    TeamSpeak Client, kullanıcıların sohbet kanalları üzerinden sesli iletişim sağladıkları VoIP programıdır. Discord kadar popüler bir yazılım.