Rail Maze

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
184 TOPLAM İNDİRME
10 MB DOSYA BOYUTU

Rail Maze, vahşi batı film müzikleri ile dikkat çeken, tren oyunları ile bulmaca türünü harmanlayan bir Windows 8.1 oyunu.

Rail Maze, bazen tren yolu yaptığımız, bazen de korsan trenlerden kaçmaya çalıştığımız bulmaca türünde bir Windows 8.1 oyunu ve hem tablet hem de klasik bilgisayarlarda oynayabiliyoruz. Aynı renkte elmasları birleştirmeye dayanan basit ve eğlenceli bulmaca oyunları yerine düşünmeye iten bulmaca oyunlarını tercih ediyorsanız Rail Maze’e bayılacaksınız. Yüzlerce kolaydan zora giden bulmacanın yer aldığı oyunda bazı bölümler için saatlerinizi vereceksiniz.

Rail Maze Windows platformunda yeni dikkat çeken bulmaca oyunları arasında. Vahşi Batı film müzikleri ile dikkat çeken yapımda labirent, yılan, en uzun tren yolu, tren yolu yap adını taşıyan farklı oyun modları yer almakta. Oyunu daha çekici ve uzun hale getiren bu modlaran ilk oynadığımız Labirent. Labirent ilk bölüm olduğundan tahmin edeceğiniz üzere fazla zorlayıcı bulmacalar içermiyor. Raylara birkaç dokunuş yaparak sadece saniyeler içerisinde tüm bulmacaları çözebiliyoruz. İlerleyip, diğer modları oynama şansı bulduğumuzda ise oyunun göründüğü gibi çok basit olmadığının farkına varıyoruz. Korsan trenlerden kaçmamız gereken bölümler, uzun tren rayları, bomba ve tünel gibi engeller, daha karmaşık yapıda tren rayları gibi çok sayıda beynimizi zorlayan bulmacalar, puan kazanarak açtığımız farklı modlarda karşımıza çıkıyor. Bu açıdan oyunun ilk bölümlerini oynayıp bırakmamanızı, kesinlikle devam etmenizi öneririm.

Zorlayıcı bulmacaları tek başımıza çözdüğümüz diğer bir deyişle çoklu oyuncu modunun desteklenmediği oyundaki bulmacaları tıklama veyahut dokunma hareketi ile çözüyoruz. Tren raylarını düzene sokmak için tek yapmamız gereken raya istediğimiz yöne gelinceye dek tıklamak / dokunmak.

Rail Maze Özellikleri:

  • 100’den fazla bulmaca
  • Tünel, bomba, korsan trenler gibi zorlu engeller
  • Bulmaca ve aksiyon içeren dört oyun modu
  • Dünya genelinde en iyiler listesi
Erkan Calp

Rail Maze

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,096 TOPLAM İNDİRME
12 MB DOSYA BOYUTU

Tren raylarıyla bulmacayı çözerek treni doğru hedefe yönlendirebilirsiniz. Rail Maze'de birbirinden sürükleyici yüzden fazla bölüm sizi bekliyor.

Rail Maze oyununda bulmaca çözmenin eğlenceli bir yolunu sunuyor. Oyunda treni rayları doğru yerleştirerek varış noktasına ulaştırmanız gerekiyor. Bu aşamada korsan trenlerle ve diğer zorlukları aşmanız gerekiyor. Oyun giderek hızlanıp zorlaşacağı için dikkatinizi kaybetmemeniz gerekiyor.

100'den fazla bulmacanın sizi beklediği oyunda tüneller, bombalar, korsanlar ve vagonları çarpışmaması gereken gereğinden uzun vagonlar sizi bekliyor. Oyunun arayüz tasarımı sizi western dönemine geri götürecek.

Yeşim Halıcı

Rail Maze

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
385 TOPLAM İNDİRME
19.1 MB DOSYA BOYUTU

iOS için hazırlanan Rail Maze oyununda treni raylardan oluşan bir labirentten varış noktasına ulaştırmanız gerekiyor.

Rail Maze oyununda bulmaca çözmenin eğlenceli bir yolunu sunuyor. Oyunda treni rayları doğru yerleştirerek varış noktasına ulaştırmanız gerekiyor. Bu aşamada korsan trenlerle ve diğer zorlukları aşmanız gerekiyor. Oyun giderek hızlanıp zorlaşacağı için dikkatinizi kaybetmemeniz gerekiyor.

100'den fazla bulmacanın sizi beklediği oyunda tüneller, bombalar, korsanlar ve vagonları çarpışmaması gereken gereğinden uzun vagonlar sizi bekliyor. Oyunun arayüz tasarımı sizi western dönemine geri götürecek.

Yeşim Halıcı

Rail Maze

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
24 TOPLAM İNDİRME
11 MB DOSYA BOYUTU

Rail Maze, oldukça kolay başlayıp gitgide zorlaşan bulmaca oyunları arasında ve Windows Phone'da da ücretsiz.

Rail Maze, Windows Phone cihazınızda ücretsiz oynayabileceğiniz bulmaca oyunları arasında. Üçlü eşleştirme gibi basit bulmaca oyunları yerine daha kafa yoran oynanış sunan bulmaca oyunlarını seviyorsanız Rail Maze’i indirmenizi öneririm. Ufak boyutlu olmasına ve de yüksek kalitede görseller sunmamasına rağmen saatlerce işin içinden çıkamayacağınız bulmacalar içermesi ile öne çıkıyor ve kesinlikle boş zamanlar için en ideal oyunlardan.

Rail Maze, Windows Phone platformunda uzun süredir güncellenmemesine rağmen hala oynanabilen nadir bulmaca oyunlarından biri. Vahşi Batı filmlerinde duymaya alışık olduğumuz müzikleri ile dikkat çeken oyunda tren raylarını onarıp trenimizin yoluna sorunsuz bir şekilde devam etmesini sağlıyoruz.

Ücretsiz olarak oynayabildiğimiz 100’den bulmaca yer aldığı oyunda labirent, tren yolu yapma, uzun tren yolu ve yılan olmak üzere dört farklı oyun modu bulunıyor. Tabii ki tüm oyun modlarını başlangıçta deneyemiyoruz ve uzun süre oynama sonucunda veyahut para vererek diğerlerini görebiliyoruz. Seçebildiğimiz ilk oyun modu Labirent. Labirent ilk bölüm olduğundan bulmacalar oldukça basit hazırlanmış. Bulmacayı çözmek için tek yapmamız gereken birkaç dokunuşla rayların yönününü düzeltmek. Ancak oyun ilerledikçe farklı oyun modlarını gördükçe Rail Maze’in zorlu yüzü ile tanışıyoruz. Çok basit gördüğümüz, birkaç dokunuşla saniyeler içerisinde çözdüğümüz bulmacalar kendisini düşünmeye iten, birkaç el oynamadan geçilemeyecek bulmacalara bırakıyor. Örneğin; bir tren yerine iki hatta üç trenin bitiş noktasına ulaşmasını sağlamaya çalışıyoruz. Yol boyunca asla dokunmamız gereken korsan trenler çıkıyor. Daha uzun ve çözülmesi zor raylarla karşılaşıyoruz.

Rail Maze, beyni zorlayan bölümleri ile dikkat çeken bulmaca oyunları arasında ve Windows Phone’da da ücretsiz olarak indirilmeye sunulmuş. Hala ücretsizken kaçırmayın derim.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Rail Nation

    Rail Nation, demiryolu şirketi yönettiğiniz bir strateji oyunudur.
  • Rule the Rail!

    Tren taşımacılığından para kazanın!
  • Chicken Maze

    Chicken Maze, labirentte tavuğunuzu tilkilere yem olmadan beslemeye çalıştığınız hızlı bir Windows 8.1 oyunu.
  • Eusing Maze Lock

    Eusing Maze Lock, bilgisayaınızı başlattığınızda ya da bilgisayarınızdan uzakta iken ekranınızı kilitleyerek ona başkalarının ulaşmasını engelleyen bir kilitleme programıdır.
  • Doctor Who: The Lonely Assassins

    BBC Studios ve Maze Theory ortak yapımı tüyler ürperten macera oyunu: Doctor Who: The Lonely Assassins
  • Helltaker

    Tek oturuşta bitirebileceğiniz kısa ama akılda kalıcı bir bulmaca oyunu mu arıyorsunuz? İşte karşınızda Helltaker!
  • A Little to the Left

    Rahatlatıcı ve sakin bir bulmaca oyunu mu arıyorsunuz? A Little to the Left indirin ve sakince bulmca çözmenin keyfine varın.
  • The Talos Principle 2

    The Talos Principle 2 ile zihninizin sınırlarını zorlayın. Benzersiz bir hikayeyi zihin açan bulmacalar ile birlikte keşfedin.