Rally Racer with ZigZag

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
35 TOPLAM İNDİRME

Dünyanın en imkansız yollarında hayatta kalmak istiyorsanız yeteneklerinizi konuşturmanız gerekiyor. Rally Racer with ZigZag ile bunu ücretsiz olarak deneyebilirsiniz.

Gerçek ralli yarışına var mısınız? Diyelim ki cevabınız hayır, ama bu türün içerisinde kendinize bir pay bulamadıysanız Rally Racer with ZigZag fikriniz değiştirebilecek kadar eğlenceli ve deli dolu bir oyun. Kolay öğrenip ustalaşma evresi için ter dökeceğiniz bu oyunda amacınız yoldan sapmadan ve engellere çarpmadan bonus paraları toplayıp etapları mümkün olabildiğince fazla kazançla kapatmak.

Arizona çöllerini arşın arşın, fersah fersah gezmiş olduğunu bu oyunda yolu her küm döşemişse amacı, belli ki, dünyayı size dar etmekmiş meğer. Bu nedenle asla dümdüz ve gitmesi gereken yola sapan bir hat yakalamanız mümkün olmayacak. Ama zigzag halinde çizilmiş olan bu yol haritasında yolculuk yapmanın ayrı bir adrenalini olduğunu iddia etmemek çok güç.

Tamamen ücretsiz olan bu beceri oyununda uygulama içi satın alma seçenekleri de yok. Hiçbir masrafı olmayan bu oyunu denemenizi öneririm. Ne de olsa kaybedebileceğiniz hiçbir şey yok. Android telefon ve tablet kullanıcıları bu oyunu sorunsuzca oynayabiliyorlar.

Alper Çetiner

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Rally Racer Dirt APK

    Rally Racer Dirt APK, farklı oyun modları sunan yüksek kalitede grafiklere sahip drift tabanlı ralli yarışı oyunu. Rally yarışlarına ilgi duyanlar için mobil oyunu öneririz.
  • Rally Racer Drift

    Rally Racer Drift ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur
  • Rally Racer Unlocked

    Drift yapacağız.
  • Rally Racer EVO

    Zorlu yarış pistlerinde heyecan dolu yarışlar yapabileceğiniz benzersiz bir oyundur.
  • Zigzag Crossing

    Zigzag Crossing'da gözün açık olsun. Çünkü bir sürü engel seni bekliyor olacak.
  • ZigZag Warriors

    ZigZag Warriors, Android telefonda ücretsiz oynayabileceğiniz ejderha öldürme oyunu.
  • Death Rally

    Death Rally'de yarışlar, patlamalar, kovalamacalar, silahlar bir arada. Her anlamda aksiyon yaşamak isteyenler bu oyunu mutlaka denesin.
  • Infinite Racer

    Infinite Racer ücretsiz olarak oynayabileceğiniz aksiyon dolu bir mobil yarış oyunudur