Rangers of Oblivion

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
208 TOPLAM İNDİRME
70 MB DOSYA BOYUTU

MMORPG oyunu oynayacağız.

Mobil platformda ön kayıtlara açılan ve milyonlarca oyuncu tarafından merakla beklenen Rangers of Oblivion bir aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkacak.

Tamamen ücretsiz olarak karşımıza çıkacak olan yapımda oyuncuları büyüleyecek grafik açıları yer alıyor. Kusursuz ve çarpıcı grafiklerin yer aldığı oyunda zengin bir içerik kalitesi karşımıza çıkacak. Oyuncular karakterlerini geliştirerek devasa yaratık ve canavarlar ile karşı karşıya gelecek onları etkisiz hale getirmeye çalışacaklar.

Gtarcade tarafından geliştirilen yapımda oyunculara karakterlerini kişiselleştirebilecek ve farklı görünümlere kavuşturabilecekler. Oyuncular dişi karakterler arasından seçimler yapabilecek ve tarzlarına uygun karakterleri seçebilecekler. Görsel efektler bakımından oldukça sağlam görünen yapım sadece Google Play üzerinden indirilip oynanabilecek.

MMORPG oyunları arasında yüksek ses getirmesi beklenen Rangers of Oblivion önümüzdeki günlerde tam sürüm olarak mobil oyunculara sunulacak. Yapım tamamen ücretsiz olarak indirilip oynanabilecek.

İyi oyunlar dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

Rangers of Oblivion

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
60 TOPLAM İNDİRME
1.86 GB DOSYA BOYUTU

Devasa canavarlar ile savaşacağız.

İki farklı mobil platformda oyunculara ücretsiz olarak sunulan Rangers of Oblivion bir mobil aksiyon oyunudur.

Kaliteli grafikleri ve sürükleyici oynanış yapısı ile oyuncuların karşısına çıkan yapımda dişi karakterler arasından seçimler yaparak devasa yaratık ve canavarlar ile karşı karşıya geliyoruz. Hayatta kalma mücadelsi verdiğimiz yapımda karakterimizi dilediğimiz gibi ayarlayabiliyor ve özelleştirebiliyoruz.

MMORPG alanında deli gibi oynanan yapımda ücretsiz yapısı ile dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Önce Android daha sonra İOS platformuna çıkış yapan oyun, ücretsiz yapısı ile her kesimden oyuncuya hitap etmeye devam ediyor. Keşfedilecek zengin bir dünyanın yer aldığı oyunda farklı oyun modlarını da deneyimleyebilecek ve konsol kalitesindeki grafikler ile karşı karşıya kalacağız. Oyuncular karakterleri üzerinde detaylı değişimler yapabilecek ve 3D grafik kalitesi eşliğinde yoğun savaşlara katılabilecekler.

Gece ve gündüz döngüsünün de yer aldığı yapımda ücretsiz bir oynanış yer alacak. Yapım iki farklı mobil platformda oynanabiliyor.

İyi oyunlar dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Overlords of Oblivion

    Gerçek zamanlı PvP ve PvE savaşları yapacağız.
  • LINE Rangers

    PvP savaşlarına katılacağız.
  • Power Rangers: Legacy Wars

    Power Rangers: Legacy Wars, Android telefonda ücretsiz oynayabileceğiniz Power Rangers oyunu.
  • Ginger Rangers

    Ginger Rangers, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu olarak dikkat çekiyor.
  • Frontline Rangers War 3D Hero

    Frontline Rangers War 3D Hero, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir savaş oyunudur.
  • Galaxy Rangers

    Galaxy Rangers, Android tabanlı mobil cihazlarla uyumlu ve gelecekte dünyanın yaşadığı bir saldırıyı konu alan rol yapma ve strateji tarzlarında oynanabilen bir mobil oyundur.
  • Retro Rangers

    Yüzlerce farklı karakteri kullanarak dünyayı kurtarmak için kötü ruhlara karşı mücadele edeceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Power Rangers: All Stars

    Power Rangers mobil oyunu