RapidMiner

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
788 TOPLAM İNDİRME
194.85 MB DOSYA BOYUTU

RapidMiner Studio içerisinde veri madenciliği araçlarını barındıran, veri bilimciliği stüdyosudur.

RapidMiner Studio veri bilimi ve istatistik bilimi çalışmaları yürütenler için gerekli tüm araçları barındıran bir makine öğrenimi programıdır.

Kolay kullanımlı arayüzü sayesinde, kodlama yapmadan makine öğrenimi için gerekli materyalleri geliştirebilirsiniz. Tahmine dayalı analiz, tahmine dayalı modelleme (predictive modelling) gibi performans gerektiren uygulamaların da geliştirilebildiği RapidMiner Studio sayesinde çalışmalarınız hızla başarıya ulaşır. Birden fazla dataset (veri kümesi) ile aynı anda çalışmanıza imkan tanır.

Excel tabloları, metin belgeleri, SQL veritabanları vb. veri kaynaklarından RapidMiner'a veri aktarıp makine öğrenimi programı sayesinde işleyebiliyorsunuz.

RapidMiner'da bulunan otomatik modelleme özelliği sayesinde sadece birkaç tıklama ile makine öğrenimi için otomatik dataset hazırlamak mümkün. Üstelik herhangi bir programlama bilgisi olmadan bütün bunları yapabiliyorsunuz.

Özetle Rapid Miner programı sayesinde; veri araştırma, prototipleme, training (eğitme), iş için veri analizi gibi önemli uygulamaları yapmak mümkün.

RapidMiner kullanımını merak ediyorsanız Şadi Evren ŞEKER tarafından hazırlanan bu eğitim setine göz atabilirsiniz:

Hakan Özalan

RapidMiner

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
22 TOPLAM İNDİRME
210 MB DOSYA BOYUTU

RapidMiner Studio içerisinde veri madenciliği araçlarını barındıran, veri bilimciliği stüdyosudur.

RapidMiner programı ile veri madenciliği ve analiz bilimi çalışmaları yürütebilirsiniz. İçerisinde barındırdığı araçlar sayesinde machine learning alanında çalışmalarınızı hızlandırır.

Basit kullanımı sayesinde, hiçbir programlama diline ihtiyaç duymadan sadece sürükle bırak yaparak çalışabilirsiniz. Deep learning verilerini modelleme ve training etme gibi performans gerektiren işlemleri kolayca yapabilirsiniz.

Kısa bir özetle Rapid Miner sayesinde; veri analizlerini araştırma, model prototipleme, yapay zeka training (eğitme), iş için toplu veri analizi gibi önemli işleri yapabilirsiniz.

Bilgisayar bilimleri alanında çalışmalar yapıyorsanız RapidMiner yazılımını mutlaka duymuşsunuzdur. Eğer bu alanda eğitim görüyorsanız RapidMiner programının eğitim lisansına ücretsiz bir şekilde sahip olabiliyorsunuz.

RapidMiner kullanımını merak ediyorsanız Şadi Evren ŞEKER tarafından hazırlanan bu eğitim setine kesinlikle göz atmalısınız:

Hakan Özalan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Php murtiGrid

    murtiGrid, PHP'de ızgara biçiminde veri listelemeyi parametrik ve fonksiyonel bir yapıya entegre etmek amacıyla yazıldı.
  • SmarterStats Free Edition

    SmarterStats Free Edition ile web siteleri için istatistikleri görüntüleyebilir, raporlamaları yapabilir ve veri incelemelerini gerçekleştirebilirsiniz.
  • Octoparse

    Octoparse ile web sitelerine crawler yollayıp veri ayrıştırması yapabilirsiniz.
  • Sistem Kurulumu [BDE]

    Borland Delphi'de Paradox Veri Tabanı ile yapılmış Uygulamaları için gerekli bir yazılımdır
  • Macromedia Generator Developer Edition 2.0

    Macromedia Generator 2 Developer Edition; otomatik olarak güncellenen Macromedia Flash Web siteleri için veri kaynaklı bir çözümdür.
  • Golaks Onar

    Programlama yapan arkadaşlar için ideal bir Paradox veritabanındaki index kopmaları ve veri bozulmalarını onaran başarılı uygulama.
  • Visual SQL-Designer 3.99

    Visual SQL-Designer, çeşitli veri tabanları için kolay kullanımı olan bir görsel sorgulama editörüd...
  • Game Debate - Can I Run It

    Game Debate - Can I Run It bir sistem gereksinimleri öğrenme programıdır