RE-VOLT 3

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
229 TOPLAM İNDİRME

RE-VOLT 3, Android cihazlarda ücretsiz oynanabilir en gerçekçi grafik ve oynanışa sahip rc araba yarış oyunu.

RE-VOLT 3, rc yani radyo kontrollü arabalarla yarışlara katıldığımız popüler yapımın sonuncusu. Android cihaz kullananlar için de ücretsiz indirilmeye açılan yarış oyunu hem görsel hem de oynanış yönünden gelişmiş.

Serinin diğer oyunlarıyla karşılaştırdığımızda grafik ve kontrol sisteminin iyileştirildiği göze çarpıyor. Gerek rc araçların, gerekse de yarış pistlerinin modellemesi son derece başarılı. Oynanış yönünde farklı kontrol seçenekleriyle rc arabanızı kolaylıkla kontrol edebiliyorsunuz. Özellikle kontrol sisteminin yenilenmesiyle yarışların daha da heyecan kazandığı RE-VOLT 3’te farklı oyun modlarında tek başınıza yapay zekaya karşı veya online modda dünya genelinde oyunculara karşı oynama şansınız bulunuyor.

Farklı kategoride 50’den fazla rc araç arasından seçim yapmanızı isteyen oyunda yarıştığınız aracı kendiniz tasarlama şansına da sahipsiniz. Dilediğinizce renklendirmeniz, parçalarını değiştirmeniz mümkün. İsterseniz kendi tasarım rc aracınızı sosyal ağlarda da paylaşabiliyorsunuz.

Erkan Calp

RE-VOLT 3

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
133 TOPLAM İNDİRME

RE-VOLT 3, iPhone ve iPad'inizde ücretsiz oynayabileceğiniz en iyi rc araba yarışı oyunu.

RE-VOLT 3, radyo kontrollü (rc) araçları kullanma fırsatı veren popüler yarış oyunu. iOS platformuna da ücretsiz çıkış yapan oyunda canavar kamyon, yarış otomobili, klasik araba kategorisinde 50’in üzerinde rc araba - yarıştıkça kilidi açılabilir şekilde – bulunuyor.

Mobilde gerçeğe yakın rc araba yarışı deneyimi sunan RE-VOLT’un yenisinde hazır araçlarla online ve görev bazlı yarışlara katılabiliyorsunuz. Yarışacağınız aracı galeriden seçebildiğiniz gibi kendiniz tasarlama şansına da sahipsiniz ki kendi üretiminiz olduğundan dilediğiniz gibi özelleştirebiliyor, parçalarını değiştirebiliyor, sosyal medyada paylaşabiliyorsunuz.

Farklı oyun modlarıyla oldukça uzun oynanış sunan RE-VOLT 3’te hem grafikler hem de kontrol sisteminin iyileştirildiğini belirtmek gerek. Pistler, özellikle de rc arabaların modellemeleri son derece başarılı olmakla birlikte oynanışta gerçeğe bir adım daha yaklaşıldığı öğretici bölümünde dahi hissediliyor. Öğretici demişken seriyi daha önce oynamadıysanız oyunun başlangıcında karşılaştığınız öğretici aşamasında tüm hareketleri kolaylıkla öğrenebiliyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • RE-VOLT 2

    Re-Volt 2 uzaktan kumandalı yarış arabalarının keyifli ve aksiyon dolu mücadelesine tanık olacağımız bir oyun.
  • RE-VOLT Classic

    RE-VOLT Classic, bir zamanların en popüler araba yarışı oyunlarından biri olan Re-Volt'un Android mobil versiyonu olarak, oldukça eğlenceli ve keyifli bir araba yarışı oyunudur.
  • 1 Volt

    1 Volt mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir platform oyunudur.
  • Volt

    Volt uygulaması sayesinde sizinle aynı yöne giden araç sahipleriyle iletişime geçerek ekonomik ve konforlu bir yolculuk gerçekleştirebilirsiniz.
  • Rush Rally 3

    Rush Rally 3: Mobilde konsol kalitesinde ralli yarış oyunu
  • Crash Drive 3

    Crash Drive 3, Android telefonlarda oynanabilen ücretsiz multiplayer online yarış oyunu.
  • Car Eats Car 3 APK

    Car Eats Car 3 APK, polis kovalamaca ve aksiyon yüklü görevlerle dolu bir araba yarışı oyunu. İnternetsiz oynanabilen Car Eats Car 3 Android için ücretsiz.
  • Speed Night 3

    Speed Night 3 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunu