Reactr

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
41 TOPLAM İNDİRME

Reactr, Android cihazlarınız üzerinde kullanabileceğiniz ücretsiz bir tepkili mesajlaşma uygulamasıdır.

Reactr, iOS kullanıcılarının akıllı telefonları ve tabletleri üzerinde ücretsiz olarak kullanabilecekleri yenilikçi bir mesajlaşma uygulamasıdır.

Arkadaşlarınıza göndermiş olduğunuz ilginç, komik, korkunç fotoğraflar veya videolar karşısında ne gibi tepkiler verdiklerini görmeyi ister miydiniz? Eğer cevabınız evetse Reactr tam aradığınız mobil uygulama olabilir. Fotoğraf ve video paylaşım uygulaması olarak kullanabileceğiniz Reactr'ı tamamen ücretsiz olarak kullanabilirsiniz.

Öncelikle Reactr ile çektiğiniz fotoğraf veya videoyu arkadaşınıza mesaj olarak yollamalısınız, ardından arkadaşınız göndermiş olduğunuz fotoğraf veya videoyu açarak gördüğü anda Reactr arkadaşınızın o an ki tepkisinin fotoğrafını çekecek ve eğer arkadaşınızda istersen bu fotoğraf size geri gönderilecektir.

Arkadaşlarınızla eğlenceli dakikalar geçirmek ve en komik anlarınızı paylaşmak için sizlere benzersiz bir olanak sunan uygulama gerçekten oldukça eğlenceli, komik ve yenilikçidir.

Sizler de arkadaşlarınızın göndereceğiniz videolar ve resimler karşısında verecekleri tepkileri merak ediyorsanız Reactr'ı Android cihazlarınız üzerine yükleyerek hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.

Can Çevrim

Reactr

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME

Reactr, iOS cihazlarınız üzerinde kullanabileceğiniz ve karşınızdaki kişilerin yollamış olduğunuz videolara ve fotoğraflara verdikleri tepkileri gösteren ücretsiz bir uygulamadır.

Reactr, iOS kullanıcılarının iPhone, iPad ve iPod Touch cihazları üzerinde arkadaşlarına fotoğraflar ve videolar gönderebilecekleri, buna karşılık da arkadaşlarının göndermiş oldukları içeriklere verdiği tepkileri fotoğraflayarak kendilerine geri gönderen eğlenceli bir video ve fotoğraf paylaşma uygulamasıdır.

Arkadaşlarınıza yollamış olduğunuz fotoğraflar veya videolar sonrasında onların size göndermiş olduğu gülen surat ifadelerinden, hahaha, ehehe gibi samimiyetsiz gülüş şekillerinden sıkıldıysanız ve onların gerçekten yollamış olduğunuz içeriklere nasıl tepkiler verdiğini görmek istiyorsanız Reactr tam ihtiyacınız olan uygulama.

Uygulamanın çalışma mantığı oldukça basit;

  • Öncelikle Reactr ile çekmiş olduğunuz resimleri ve videoları arkadaşınıza gönderiyorsunuz
  • Arkadaşınız bildirimi görüyor
  • Göndermiş olduğunuz fotoğraf veya video arkadaşınız tarafından görüntüleniyor
  • Arkadaşınız yolladığınız içeriği gönderdiği andaki tepkisi Reactr tarafından fotoğraflanıyor
  • ve eğer arkadaşınız bu fotoğrafın size gönderilmesine izin verirse, fotoğraf size geri gönderiliyor

Arkadaşlarınız ve sevdiklerinizle eğlenceli zamanlar geçirmek için kullanmak isteyebileceğiniz Reactr ile insanların olaylara karşı samimi tepkilerini fotoğraflayabilir ve bu anları istediğiniz zaman görüntüleyebilirsiniz.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • RTÜK İletişim Merkezi

    RTÜK İletişim Merkezi uygulaması izleyicilerin programlar hakkındaki şikayetlerini ulaştırabileceği ücretsiz bir iletişim platformu.
  • IM+

    IM+, 2010 yılının en popüler çoklu iletişim protokollerini desteleyen, platform bağımsız, tüm iletişim servislerini desteleyen ücretsiz bir sohbet uygulamadır.
  • LoL Messenger

    LoL Messenger isimli uygulama, League of Legends hesabınızdaki kişileriniz ile iletişim kurmanızı sağlıyor. Bu sayede siz oyunda değilken bile League of Legends hesabınızdaki kişileriniz ile iletişim kurabiliyorsunuz.
  • Hello APK

    Hello APK, Facebook kişilerinizle daha rahat iletişim sağlayabilmenize imkan tanıyan bir Android uygulaması. Kim arıyor, arama engelleme özellikleri de mevcut.
  • Talkray

    Talkray, anlık mesajlaşma ve iletişim uygulamalarından biri.
  • iMeet

    iMeet, konferans görüşmesini ve çeşitli paylaşımları anlık olarak sunabilen bir iletişim uygulaması.
  • MessageMe

    MessageMe, WhatsApp benzeri ve oldukça kapsamlı bir mesajlaşma ve iletişim uygulaması.
  • Knock

    Knock kullanıcıların çok daha hızlı iletişim kurmasını sağlayan bir mobil uygulamadır