Ready Steady Bang

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
37 TOPLAM İNDİRME

Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz düello oyunudur.

Ready Steady Bang, Android cihazlarınızda ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz eğlenceli ve bağımlısı olacağınız bir oyun. Basit bir oyun gibi görünse de indirip denediğinizde hem o kadar kolay olmadığını hem de ne kadar zevkli olduğunu göreceksiniz.

Klasik bir düello oyunu olan Ready Steady Bang siyah beyaz görselleri ile dikkat çekiyor. Oyun sade ve basit grafiklere sahip olsa da bu özelliği ile bir oyunun harika olmak için 3D rengarenk grafiklere sahip olmak zorunda olmadığını gösteriyor.

Oyunda amacınız gayet anlaşılır, rakibinizle karşılıklı düelloya başlıyorsunuz. Ready, Steady dedikten sonra bang demesini bekliyorsunuz fakat bu sonuncu rastgele bir zamanda geliyor. Siz de reflekslerinize güvenerek silahınızı çekiyor ve rakibiniz öldürmeye çalışıyorsunuz.

Bunu 5 tur yapıyorsunuz ve en iyi skoru yapan kazanıyor. Yine kazandığınız tur sayısına göre bir sıralamaya sahip oluyorsunuz. Oyunda 10 tane kovboy bulunuyor. Ayrıca ister 1 ister 2 kişi oynayabiliyorsunuz.

Çok eğlenceli ve boş zamanlarınızda güzel vakit geçirmenizi sağlayacak olan bu oyunu indirip denemenizi tavsiye ederim.

Elifcan Mehekli Çakmak

Ready Steady Bang

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
29 TOPLAM İNDİRME
12.6 MB DOSYA BOYUTU

iOS cihazlarınızda oynayabileceğiniz düello oyunudur.

Android versiyonu ücretsiz olan Ready Steady Bang, iOS cihazlarınıza cüzi bir miktar para karşılığında indirip oynanabiliyor. Fakat bu oyuna verdiğiniz paraya değeceğinden emin olabilirsiniz.

Ready Steady Bang, eğlenceli, basit ve sade bir düello oyunu. El becerilerinize ve reflekslerinize dayanan bu oyunda amacınız rakibinizi düelloda yenmek. Bunun için rakibinizle karşı karşıya geliyor ve start verilmesini bekliyorsunuz. Bang dediği anda da ateş etmeniz ve rakibinizden hızlı olmanız gerekiyor.

Oyunda her kovboyla 5 kere karşı karşıya geliyorsunuz ve kazandığınız tur sayısına göre bir puan alıyorsunuz ve buna göre en iyi puanı alan o turu kazanmış oluyor. 10 adet kovboy ve kilidini açtırabileceğiniz 31 adet benzersiz kovboy ölümü mevcut. Bunları da daha sonra galerinizden izleyebiliyorsunuz.

Oyunun grafikleri sade ve basit olsa da, bir oyunun başarılı olmak için illa 3D veya canlı renklere sahip olmak zorunda olmadığını kanıtlıyor. Eğlenceli animasyonları ve basit oyun fiziğiyle de sizi kendine bağlıyor.

Eğer siz de iOS cihazınızda vakit geçirmek için eğlenceli bir oyun arıyorsanız Ready Steady Bang'i indirip denemenizi tavsiye ederim.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Ready Steady Play

    Ready Steady Play, Vahşi Batı temalı refleks geliştirme oyunu.
  • Zombie Bang Bang

    Zevkli deneyim sunan bir beceri oyunu
  • SMALL BANG

    SMALL BANG, meteor parçalarından kaçtığınız retro Android oyunu.
  • Bang The Blocks

    Eşsiz deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Bang Bang Tennis

    Bang Bang Tennis, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir tenis oyunudur.
  • Last Bang

    Last Bang, şerif olarak suçluların ele geçirdiği bir şehri temizlemenizi amaçlayan bir bulmaca oyunudur.
  • Magic Chess: Bang Bang

    Gerçek zamanlı satranç oynayacağız.
  • Big Bang Legends

    Big Bang Legends, periyodik tabloda bulunan elementleri öğrenmenizi sağlayan eğitici bir mobil oyundur.