Real Boxing 2 CREED

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
473 TOPLAM İNDİRME
603 MB DOSYA BOYUTU

Real Boxing 2 CREED mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir boks oyunudur

Real Boxing 2 CREED eğer boks sporunu seviyorsanız hoşunuza gidebilecek bir mobil boks oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Real Boxing 2 CREED, yakın zamanda gösterime girecek olan Creed adlı boks temalı filmin resmi mobil oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Bu filmde Rocky filmlerinin yıldızı olan Slyvester Stallone'nin yine Rocky Balboa olarak beyaz perdeye geri döndüğüne tanık oluyoruz; fakat bu sefer Rocky bir boksör değil, bir antrenör olarak rol alıyor. Ana kahramanımız ise bir dönem Rocky'nin en büyük rakibi olan Apollo Creed'in oğlu Adonix Johnson. Oyun boyunca kahramanımız Rocky'nin önderliğinde kendini geliştirmeye ve altın kemeri kazanarak bir boks efsanesi olmaya çalışıyor.

Real Boxing 2 CREED güzel grafikleri ile dikkat çeken bir boks oyunu. Oyunda kendi boksörünüzü yaratmanıza ve belli özelliklerini tercihlerinize göre ayarlayarak kendi dövüş stilinizi yaratmanıza imkan tanınıyor. Unreal Engine 4 grafikleriyle geliştirilen oyunu akıcı bir şekilde oynayabilmeniz için donanımsal özellikleri güçlü bir Android cihaza ihtiyaç duyuyorsunuz. Oyunun kontrolleri de genel olarak problem yaratmıyor.

Real Boxing 2 CREED içerisinde boks maçlarının yanısıra mini oyunlar da oyuncuları bekliyor.

Can Erdil Şentürk

Real Boxing 2 CREED

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
99 TOPLAM İNDİRME
380 MB DOSYA BOYUTU

Real Boxing 2 CREED ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir mobil boks oyunudur

Real Boxing 2 CREED oyunculara bir boks efsanesi olabilme ve boş zamanlarını keyifli bir şekilde değerlendirebilme imkanı sunan bir mobil boks oyunu olarak tanımlanabilir.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Real Boxing 2 CREED'de boks efsanesi Rocky Balboa'nın antrenörlüğünde kendi şampiyonluk maceramıza atılıyoruz. Creed adlı yeni sinema filminin resmi oyunu olan Real Boxing 2 CREED'de bu oyunun ana kahramanı olan Adonis "Creed" Johnson'ın yerine geçiyoruz ve ringe çıkarak rakiplerimizi nakavt etmek ve kariyer basamaklarında yükselmek için mücadele ediyoruz. Bütün bu süreçte boks efsanesi Rocky bize kılavuzluk ediyor ve kendimizi geliştirmemiz için bize yardım eli uzatıyor.

Real Boxing 2 CREED'i tek başınıza oynayabileceğiniz gibi online modda diğer oyunculara karşı oynayabiliyor ve oyunu daha heyecanlı hale getirebiliyorsunuz. Yumruklarınızı ve taktiklerinizi konuşturarak dövüşleri kazandıkça boksörünüzü geliştirebilmeniz mümkün.

Real Boxing 2 CREED'de kendi boksörünüzü yaratabilmeniz ve onunla rakiplerinizin karşısına çıkmanız da mümkün. Karakter yaratma sürecinde karakterinizin birçok farklı detayını siz belirleyebiliyorsunuz. Güzel grafikler ve aksiyon dolu bir oynanış Real Boxing 2 CREED'de oyuncuları bekliyor.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Real Boxing 2 APK

    Real Boxing 2 APK, son derece gerçekçi grafiklere sahip boks oyunu. Dövüş oyunlarını sevenler Real Boxing 2 Android boks oyununu kaçırmasın.
  • Boxing 3D - Real Punch

    Boxing 3D - Real Punch, kaliteli grafik, ses ve oynanışa sahip ücretsiz boks oyunu.
  • Real Boxing Manny Pacquiao

    Real Boxing Manny Pacquiao mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir boks oyunudur
  • Real Boxing

    Vivid Games tarafından geliştirilen Real Boxing, mükemmel grafiklere sahip gerçekçi bir boks oyunudur.
  • Head Boxing

    D&D Dream'den komik boks oyunu
  • Boxing Star

    Amatörden boks yıldızına... Uzun bir kariyer sizi bekliyor.
  • Boxing Storm

    Boxing Storm, boks sporu üzerine hazırlanmış oldukça eğlenceli bir oyun.
  • Real Steel World Robot Boxing

    Real Steel World Robot Boxing, bir film üzerine dayandırılmış hikayeye sahip olan eğlenceli ve heyecanlı bir Android aksiyon oyunudur.