Real Fishing Ace Pro

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
293 TOPLAM İNDİRME
19 MB DOSYA BOYUTU

Real Fishing Ace Pro, Windows tablet ve bilgisayarınızda sonuna kadar ücretsiz oynayabileceğiniz gerçekçi balık tutma oyunu.

Real Fishing Ace Pro, düşük donanımlı Windows bilgisayar ve tablete sahipseniz ücretsiz oynayabileceğiniz hem görsel açıdan hem de oynanış olarak en iyi balık tutma oyunu diyebilirim. Oltanızı elinize alarak dünya turuna çıktığınız oyunda kimi zaman açık denizde fırtınalı, sisli havada balık tutmanın zorluğuyla karşılaşırken, kimi zaman kuş sesleri eşliğinde güneşli günün keyfini sürüyorsunuz.

Çevre ve balık animasyonların oldukça başarılı olduğu oyunda hep aynı yerde balığa çıkmıyoruz. Oldukça geniş bir haritamız mevcut ve gün içerisinde gösterdiğimiz performasa bağlı haritada yeni yerlerin kilidini açarak ilerliyoruz. Her bölümde tutmamız gereken balıklar farklı. Başarıyla tutarsak altın kazanıyor ve yeterince kazanmışsak sonraki bölüme atlıyoruz.

Oyunda ilerlemek ilk görüşte çok basitmiş gibi gelebiliyor. Çünkü tek yapmamız gerektiğin oltamızı atmak olduğunu sanıyoruz ancak işin zorluğunu oltamızı fırlattıktan sonra hissediyoruz. Balıklar oltaya anında gelmiyorlar ve geldiklerinde de hemen çekip alamıyoruz. Balık yemi yuttuğu vakit ekranın yukarısında balığın gücünü gösteren bir çubuk beliriyor. Bu noktada yeterince hızlı olmazsak balığı kaçırıyoruz. Balık kaçırma demişken yakaladığımız balıkları serbest bırakma şansına da sahibiz.

Erkan Calp

Real Fishing Ace Pro

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
55 TOPLAM İNDİRME
20 MB DOSYA BOYUTU

Real Fishing Ace Pro, farklı yerlerde farklı hava koşullarında balık tutma keyfi yaşatan Android oyunu.

Real Fishing Ace Pro, sakin sularda dinlendirici sesler eşliğinde farklı türde balıklar tutarak günlerimizi geçirdiğimiz bir Android oyunu. Gerçeğe yakın balık tutma deneyimi yaşatan oyunda Amazonlardan Nil Nehri’ne dünyanın dört bir yanını dolaşıyoruz.

Sanal ortamda balık tutmak tabii ki keyif vermez ancak canınız bunu yapmak istediğinde dışarıya çıkmak yerine bu oyunu Android cihazınıza indirerek gerçekteki kadar keyif vermese de balık tutma deneyimi yaşayabilirsiniz. Kuşların çıkardığı cıvıltılı güneşli bir günde göl kenarında balık tutmanın keyfi sanalda da bir başka diyebilirim. Oyunda atmosfer kadar oynanış ta başarılı. Oltamızı attıktan sonra balıklar ağımıza hemen takılmıyor; bir süre bekledikten sonra da kovamıza koymak için çaba sarf etmemiz gerekiyor.

Gün içerisinde gösterdiğimiz performansa bağlı olarak başka yerleri de görebiliyoruz. Balıkları başarılı bir şekilde tutmanın getirisi sadece yeni yerlerde balık tutma keyfi yaşamak değil; aynı zamanda oltamızı, yemimizi de yenileyebilmemiz için de balık sayısı mühim.

Gölet, nehir, açık deniz, göl, kumsal demeden balık avına çıktığımız oyunda ilerleyebilmek çok basit değil. Oltayı fırlattığımız gibi balıkları çekemiyoruz. Yemimize gelen balık gücünü hissettiriyor ve uzun çabalar sonrasında tutabiliyoruz. Balıkları tuttuktan sonra iki seçeneğimiz var: Balığı kovamıza koyup altın kazanmak veya bırakarak yaşamanı sürdürmesine devam etmesini sağlamak.

Erkan Calp

Real Fishing Ace Pro

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME
40 MB DOSYA BOYUTU

Real Fishing Ace Pro, iPhone ve iPad'inizde oynayabileceğiniz en iyi balık tutma oyunlarından biri.

Real Fishing Ace Pro, kimi zaman açık denizlerde fırtınalı bir havada, kimi zaman da kuşların cıvıldadığı güneşli bir günde balık tutma keyfi yaşatan her şeyiyle mükemmel bir iOS oyunu. iPhone ve iPad’iniz ücretsiz indirip hiç para vermeden bitirebileceğiniz harika dinlendirici bir beceri oyunu diyebilirim.

Animasyonlarla desteklenmiş görselleriyle dikkatimizi çekmeyi başaran Real Fishing Ace Pro’da oltanızla dünya turu atıyorsunuz. Göl, nehir, kumsal, açık deniz demeden havaya bakmadan farklı türde balıkları tutarak ilerliyorsunuz. Bir harita üzerinden gittiğiniz oyunda başlangıçta tahmin edeceğiniz üzere oltaya kolay takılan, fazla çırpınmayan balıkları yakalıyorsunuz. Haritada ilerledikçe balıkların direnç gösterme güçleri artıyor ve ilk başta hemen tuttuğunuz balıkları mumla aramaya başlıyorsunuz.

Real Fishing Ace, sadece atmosferiyle değil oynanışıyla da gerçekten balık tuttuğunuz hissini yaşatıyor. Oltanızı attıktan sonra balıkların gelmesini bekliyor ve kısa süreli güç göstergesinin ardından balığı kovanıza bırakıyorsunuz. Dilerseniz balığı tuttuktan sonra geri bırakma seçeneğiniz de var.

Oyunda ilerleyebilmenin yolu oltayı sürekli olarak yenilemek. Oltanızı yenilemediğiniz vakit ne kadar başarılı atışlar yaparsanız yapın olta dayanmadığından balığı kaçırıveriyorsunuz. Oltanızın tüm parçalarını, yemlerinizi kazandığınız altınlarla yenilemeniz mümkün. Haritadaki yerlerin de altınlarla açıldığını söyliyim.

Erkan Calp

Real Fishing Ace Pro

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
25 TOPLAM İNDİRME
16 MB DOSYA BOYUTU

Real Fishing Ace Pro, Windows Phone platformundaki en gerçekçi balık tutma oyunu.

Real Fishing Ace Pro, hafta sonu tatilinde balığa çıkmak isteyip canınız istemediğinde hevesini geçirmek adına Windows Phone telefonunuza indirip oynayabileceğiniz en iyi balık tutma oyunu.

Detaylı hazırlanmış görselleri, animasyonları, ses efektleriyle Windows Phone platformundaki en başarılı balık tutma oyunu diyebileceğim Real Fishing Ace Pro’da bir harita üzerinden ilerleyerek dünya turu atıyoruz. Ancak Oouna ilk başladığınızda tüm harita açık değil; balıkları yakaladıkça kazandığınız altınlarla yeni Amazon, Nil gibi yeni yerlerin kilidini kaldırıyorsunuz.

Oyun bizlere gerçeğe yakın bir oynanış sunduğundan ilerlemek çok basit değil. Tıpkı gerçekteki gibi oltamızı attıktan sonra balıkların yemimize gelmelerini bekliyor ve sonrasında tüm gücümüzle kendimize çekmemiz gerekiyor. Balıkların gücünün oyunun başında dahi hemen tükenmemesi oyunun zorluğu hakkında fikir sahibi olmamıza yetiyor.

Göl, nehir, kumsal, açık deniz gibi balık tutabilecek her noktada bulunduğumuz oyunda yükseltmeler de mevcut. Oltamızın tüm parçalarını yenileyebiliyoruz. Bu noktada bir tavsiyede bulunmam gerekirse; Tutulan balıklar fazla kazandırmadığından yenileme ekranında seçiminizi dikkatlice yapın.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Ace Media Player

    Ace Media Player, DivX, QuickTime, Real Media ve Windows Medya formatlarını destekleyen ücretsiz evrensel bir medya oynatıcıdır.
  • Fishing Barents Sea

    Fishing Barents Sea gerçekçi şartlarda tekneyle balıkçılık yapabileceğiniz bir simülasyon oyunu
  • Ultimate Fishing Simulator 2

    Ultimate Fishing Simulator 2 ile bilgisayar platformunda balık tutmaya çalışacaksınız.
  • Trophy Fishing 2

    Trophy Fishing 2 bilgisayarlarınızda oynayabileceğiniz bir balık tutma simülasyonudur
  • Fishing Planet

    Fishing Planet kaliteli bir balık avlama oyunudur
  • Real-DRAW Pro

    Real-DRAW Pro, vektör, 2D, 3D ve bitmap düzenleme birleştirme işlemlerini yapan işlevsel bir programdır.
  • Real Farm

    Real Farm bilgisayarlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir çiftlik simülasyonudur
  • Red Ace Squadron Pro

    Küçük oyun severler için harika bir aksiyon oyunu.