Real Football

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
3,061 TOPLAM İNDİRME
29 MB DOSYA BOYUTU

Real Football, kendi takımınızı kurmanızı, yönetmenizi ve geliştirmenizi amaçlayan bir futbol oyunudur.

Real Football, mobil futbol oyunu sevenlerin yeni gözdesi olacak. Android platformundan ücretsiz olarak indirebileceğiniz Real Football, sadece 29 MB'lık bir boyuta sahip. Bu yüzden diğer futbol oyunları gibi fazla yer kaplamıyor. Boyutu küçük olmasına rağmen Real Football'ın teknik özelliklerini ise çok seveceksiniz.

Real Football ile kendi takımınızı kurun ve kendi oyuncularınızı seçin. Birbirinden güzel tasarlanmış oyuncu grafikleri ve stadyum görüntüleriyle birlikte Real Football oyunu oldukça hoşunuza gidecek. Maç sırasında kulağınıza gelecek olan ses efektleri ise oyunu tam anlamıyla bütünleştirmiş.

Oldukça düşük boyuta sahip olan Real Football oyununu indirdikten sonra kendi takımınızı kurmalı ve takımınıza uygun oyuncular bulmalısınız. Daha sonra oyuncularınızı geliştirmeli ve onları maça uygun hale getirmeniz gerekiyor. Real Football ‘da her oyuncunun farklı bir gücü ve yeteneği bulunmakta. Bu yüzden maç kadrosu kurarken doğru seçimler yapmanız oldukça önemli. Eğer yeteri kadar başarılı kadro kuramazsanız takımınızın yenilgileri sizi bunaltabilir.

Bir menajerlik oyunu olan Real Football, yapay zekası ve grafikleriyle tam anlamıyla oturmuş durumda. Eğer stadyum sesini duymadan uyuyamıyorsanız, Real Football'ı hemen şimdi indirin ve düşük boyuta sahip futbol oyunu onama keyfini yaşayın.

Uğur Sağlam

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Real Football 2012

    Real Football 2012 marketteki diğer futbol oyunları arasında kolayca sivrilen, kaliteli bir yapım.
  • Real Football 2013

    Real Football 2013, Gameloft tarafından üretilen ve gerçekçiliğin öne çıkarıldığı bir futbol oyunu.
  • World Football Cup Real Soccer

    World Football Cup Real Soccer şu atma yeteneklerinizi test ettiğiniz bir futbol oyunudur
  • Football 2015: Real Soccer

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir futbol oyunudur.
  • Real Boxing 2 CREED

    Real Boxing 2 CREED mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir boks oyunudur
  • Real Boxing 2 APK

    Real Boxing 2 APK, son derece gerçekçi grafiklere sahip boks oyunu. Dövüş oyunlarını sevenler Real Boxing 2 Android boks oyununu kaçırmasın.
  • Real Madrid App

    Real Madrid App, İspanyol devi Real Madrid'in resmi kulüp Android mobil uygulaması.
  • Super Party Sports: Football

    Super Party Sports: Football isminin tersine centilmen bir spor mücadelesinden uzak aksiyon dolu ve bağımlılık yapan bir oyun.