Real Scary Spiders

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
18 TOPLAM İNDİRME
109 MB DOSYA BOYUTU

Real Scary Spiders, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunudur.

Real Scary Spiders, Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunudur. Egzotik hayvanlara meraklıysanız ve evcil hayvan beslemeyi seviyorsanız bu oyun tam size göre olabilir.

Animal Planet adlı belgesel kanalı tarafından geliştirilmiş olan oyun aslında bir nevi sanal bebek oyunu diyebilirim. Fakat burada sanal bir hayvanı, egzotik bir örümceği evcil hayvanınız olarak besliyorsunuz.

Korkutucu fakat aynı zamanda da etkileyici egzotik örümceklerle ilgileniyorsanız ve bu tarz hayvanları seviyorsanız bu oyun ile enteresan ve farklı bir örümceği besleyebilirsiniz. Yine bir sanal bebek gibi bütün bakımıyla siz ilgileniyorsunuz.

Gerçeğe yakın grafikleri ve en ince detaylarıyla gerçekçi örümcekleri ile etkileyici bir oyun olan Real Scary Spiders'da örümceğinizin bakımlarını üstleniyorsunuz. Acıktığında acayip böceklerle onu besliyor ve büyümesini izliyorsunuz.

Bununla birlikte örümceğinize değişik numaralar de öğretebiliyorsunuz. Oyunun en güzel tarafı ise artırılmış gerçeklik denilen bir kamera numarası sunması. Bu numara ile gerçek dünyaya örümceğinizi getirebiliyorsunuz.

Ayrıca oyunda toplayıp koleksiyon yapabileceğiniz pek çok farklı türde örümcek bulunuyor. Bunlarla ilgili özel bilgileri öğrenebiliyor ve bilmediğiniz pek çok yeni şeyi keşfedebiliyorsunuz. Yine örümceklerinizin fotoğrafını çekip arkadaşlarınızla paylaşabiliyorsunuz.

Enteresan ve değişik bir simülasyon oyunu olan Real Scary Spiders'ı indirip denemenizi tavsiye ediyorum.

Elifcan Mehekli Çakmak

Real Scary Spiders

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
26 TOPLAM İNDİRME

Real Scary Spiders, iPhone ve iPad cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunudur.

Real Scary Spiders, iPhone ve iPad cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunudur. Eskilerin sanal bebek türü oyunlarını hatırlıyorsanız bu oyun da onlara benziyor diyebilirim. Fakat burada egzotik örümcekleri besliyorsunuz.

Egzotik hayvanlara meraklıysanız ve onlarla ilgili şeyleri öğrenmeye ilgiliyseniz bu korkutucu fakat büyüleyici örümceklerle ilgili oyunu da beğeneceğinizi düşünüyorum. Oyunda bu enteresan hayvanları evcil hayvanınız yapma şansı buluyorsunuz.

Animal Planet adlı belgesel kanalını biliyorsunuzdur sanıyorum. Bu oyun da aslında bu belgesel kanalı tarafından bu ilginç hayvanlarla ilgilenen insanlara özel olarak geliştirilmiş bir simülasyon oyunu diyebilirim.

Bir sanal bebek ya da sanal hayvan gibi bütün bakımıyla ilgileneceğiniz oyunda örümceğinizi çeşitli böceklerle besliyor, örümceklerinize yeni ve enteresan numaralar öğretiyor ve yeni yiyeceklerin kilidini açtırabiliyorsunuz.

Oyun zaten gerçekçi grafikleri ve en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş tasarımları ile dikkat çekiyor. Fakat bununla birlikte bir de artırılmış gerçeklik özelliği ile kameranızı kullanarak örümceğinizi gerçek hayatta görüntülemenizi de sağlıyor.

Bununla birlikte oyunda toplayıp koleksiyon yapabileceğiniz pek çok farklı türde örümcek bulunuyor. Bu örümceklerle ilgili bilgileri merak ediyorsanız hepsini uygulama üzerinden öğrenebiliyor ve yeni şeyler keşfedebiliyorsunuz.

Siz de egzotik hayvanlara meraklıysanız bu oyunu indirip denemenizi tavsiye ediyorum.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Scary Neighbor 3D

    Scary Neighbor 3D, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunudur.
  • Scary Stranger 3D

    Bob isimli bir karakterin görevleri başarmasına yardımcı olacağız.
  • Real Driving 3D

    Real Driving 3D ücretsiz olarak oynayabileceğimiz kaliteli bir simülasyon oyunu olarak dikkat çekiyor.
  • Real Urban Bus Transporter

    Real Urban Bus Transporter mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunudur
  • Real Driving 2 APK

    Real Driving 2 APK, Real Driving 2020'nin yapımcılarından yepyeni araba simülasyon oyunu. Araba simülatörü ve yarış tutkunlarına tavsiyedir.
  • Real Bus Mechanic Workshop 3D

    Real Bus Mechanic Workshop 3D mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunudur
  • Greedy Spiders Free

    Greedy Spiders Free, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz, sinirlerinizi zorlayacak bir örümcek ezme oyunudur.
  • RFS - Real Flight Simulator APK

    Bir pilot simülasyonu olan RFS - Real Flight Simulator APK, kapsamlı bir oynanışla karşımıza çıkıyor.