RealVNC Free

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
3,580 TOPLAM İNDİRME
18.7 MB DOSYA BOYUTU

RealVNC uygulaması ile internet üzerinden uzaktaki bir bilgisayara erişerek, kolaylıkla kontrol edebilirsiniz.

RealVNC ile internet üzerinden başka bilgisayarlara bağlanarak, kullanıcılara uzaktan yardım desteği verebileceğiniz başarılı bir uzaktan yönetim aracıdır.

Bilgisayar başındayken bazı durumlarda arkadaşlarınızın yardımınıza ihtiyacı olabilir. Bu gibi durumlarda onun yanına gitmek yerine, bilgisayarına uzaktan erişmek daha kolay bir adım olacaktır. Karşınızdaki bilgisayarda da bu programın yüklü olması gerekiyor ve bu sayede siz de uzaktaki bilgisayara kolayca erişip, işlerinizi halledebiliyorsunuz.

Güvenlik nedeniyle her kullanıcının kendine ait bir şifre belirlemesi gerekiyor. Almanca, İngilizce, İspanyolca ve Fransızca dil desteği sunan uygulama, biraz önce belirttiğim gibi yetkisiz erişimi engellemek adına VNC kimlik doğrulama özelliğiyle yetkisi olmayan erişimleri engelleyerek güvenliği üst noktalara çıkarıyor.

Yardıma ihtiyacı olan arkadaşlarınıza uzaktan destek sağlamak için ya da evinizdeyken ofisteki bilgisayarınızı kontrol etmenizde oldukça işe yarayan küçük ama etkili bir uzaktan kontrol aracı olan RealVNC’yi ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Vectir Free

    Bilgisayarınızı telefon veya tabletinizi kullanarak uzaktan kontrol etmek istiyorsanız bu ücretsiz uygulamayı kullanabilirsiniz.
  • LogMeIn Free

    İstediğiniz yerden, istediğiniz zamanda bilgisayarınıza erişerek işlemleri uzaktan yerine getirmek için ücretsiz ve güvenli bir alternatif.
  • Remote Utilities Free Edition

    Uzaktaki bilgisayarlarınıza sorun yaşamadan ve tüm işlemlerinizi gerçekleştirerek bağlanmak istiyorsanız bu programı indirebilirsiniz.
  • Prorat

    Prorat 1.9 Fix 2 uzaktan bilgisayar yönetim aracıdır ve kullanıcılara uzak masaüstlerine bağlanma şansı verir.
  • AirDroid Business

    İşletmeler için cihaz yönetimi yapabilmenin en ideal yolu: AirDroid Business.
  • Multi Screen Remote Desktop

    Multi Screen Remote Desktop (MSRD) aynı anda 9 bilgisayara erişerek görüntülemenizi ve yönetmenizi sağlayan fonksiyonel bir uzaktan yönetim aracı.
  • Alpemix Uzaktan Yardım

    İstediğiniz bilgisayara uzaktan erişebilmenizi sağlayacak Alpemix Uzaktan Yardım destek, eğitim, sunum gibi farklı alanlarda yararlanabileceğiniz ücretsiz bir yazılım.
  • TeamViewer

    TeamViewer, uzaktan bağlantı, uzaktan erişim, uzak masaüstü, uzaktan bağlanma, uzaktan bilgisayar açma denildiğinde akla ilk gelen ücretsiz programdır.