Recent Retrica Photos

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
3,488 TOPLAM İNDİRME

Recent Retrica Photos, Retrica ile çekilip Instagram ve Twitter üzerinde paylaşılan tüm güncel fotoğrafları görerek istediklerinizi indirebileceğiniz basit ama yararlı bir Android uygulaması.

Recent Retrica Photos, Android telefon ve tablet sahiplerinin Retrica uygulaması ile çekip Instagram ve Twitter üzerinden paylaştığı tüm fotoğrafları görme imkanı sunan uygulama, beğendiğiniz fotoğrafları da indirme şansı sunuyor.

Sadece fotoğraflar arasında gezinme ve indirme işlemleri yapabileceğiniz uygulama, popüler fotoğraf uygulaması Retrica gibi efektli fotoğraflar çekmenizi sağlamıyor.

Sade ve gezinmesi kolay bir arayüzü olan uygulama, yapılan paylaşımların orijinaline yönlendirme, paylaşma ve kaydetme özelliklerine sahip. Arayüz üzerinde gezerken beğendiğiniz fotoğraflara dokunarak bu seçeneklere fotoğraf ekranının altından ulaşabiliyorsunuz.

Son derece basit bir yapıya sahip olan Recent Retrica Photos uygulamasını tüm Android kullanıcıları ücretsiz olarak indirip, hemen yararlanmaya başlayabilirler.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Search Retrica Photos

    Search Retrica Photos, popüler fotoğraf uygulaması Retrica ile online olarak çekilen fotoğrafları arayarak bulma ve yeni fotoğrafları keşfetme gibi özellikleri bulunan yararlı ve son derece basit kullanıma sahip Android uygulamasıdır.
  • Retrica

    Retrica, selfie ve diğer fotoğraflarınız için çok sayıda özel efekt sunan bir fotoğraf uygulamasıdır.
  • Wink APK

    Fotoğraf, video ve canlı etkinliklerinizi HD kalitesine ulaştırarak restore eden Wink APK, yeni nesil bir görüntü düzenleme uygulamasıdır.
  • Google Photos

    Google Photos başarılı bir fotoğraf galerisi uygulamasıdır
  • Cut Paste Photos

    Cut Paste Photos, fotoğraflarda yer alan kişilerin yüzlerini keserek farklı kişilerin yüzüne yapıştırmanızı sağlayan eğlenceli bir Android fotoğraf kesme yapıştırma uygulaması.
  • Free Sunset Photos & Wallpaper

    Free Sunset Photos & Wallpaper, içerisinde bir çok duvar kağıdı olarak kullanabileceğiniz gün batımı temalı fotoğraf bulunan ücretsiz bir Android uygulamasıdır.
  • WD Photos

    WD Photos ile depolama aygıtınıza istediğiniz her yerden erişin.
  • Toolwiz Photos

    Toolwiz Photos uygulaması ile Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde fotoğraflarınızı düzenleyebilirsiniz.