RecImg Manager

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
871 TOPLAM İNDİRME
0.56 MB DOSYA BOYUTU

RecImg Manager kullanıcıların Windows 8 işletim sistemlerinin yedeğini alıp tekrar yükleyebilmelerine olanak tanıyan başarılı bir yedekleme yazılımıdır.

RecImg Manager kullanıcıların Windows 8 işletim sistemini etkilemeden kendi uygulamalarını yedeklemelerine ve kurtarmalarına olanak sağlayan kullanışlı ve güvenilir bir yazılımdır.

Program sayesinde üzerinde çalışıyor olduğunuz herhangi bir veriyi asla kaybetmezsiniz. Daha önce oluşturmuş olduğunuz yedek dosyalarından tekrar Windows 8 geri yükleme yapabilirsiniz.

Aynı zamanda RecImg Manager ile bilgisayar başında olmadığınızda bile içerisinde gelen zamanlayıcı sayesinde kolayca yedek alabilir ve bilgisayarınızı koruyabilirsiniz.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • UltFone iOS Data Manager

    UltFone iOS Data Manager, iTunes olmadan iPhone bilgisayara yedekleme/geri yükleme, iPhone bilgisayara fotoğraf atma vb. işlemleri kolayca yapabilirsiniz.
  • Hard Disk Manager

    Hard Disk Manager, sabit disk yedekleme ve kurtarma, disk bölümü yönetimi, sürücü kopyalama, disk silme araçları içerir.
  • Synei Backup Manager

    Synei Backup Manager ile dosyalarınızı, resimlerinizi, dökümanlarınızı ve önemli diğer dosyalarınızı yedekleyebilirsiniz.
  • Paragon Hard Disk Manager

    Paragon Hard Disk Manager, hard disk yönetimi ve optimizasyonu için kullanabileceğiniz oldukça kapsamlı bir Windows programıdır.
  • Comodo Programs Manager

    Ücretsiz programlarıyla beğeni toplayan Comodo yeni yazılımı Programs Manager ile Windows işletim sistemini monitörlemek ve yönetmek dışında zararlı yazılımlara karşı koruma, yedekleme gibi ekstra özellikleriyle benzerleri arasında
  • DearMob iPhone Manager

    iPhone'dan bilgisayara müzik, fotoğraf ve video atmak, zil sesi yapmak, yedeklemek bu programla çok kolay.
  • Ashampoo Backup Pro

    Kolay ve güçlü yedekleme çözümü isteyenlere!
  • Coolmuster Android Assistant

    Coolmuster Android Assistant ile Android telefon yedekleme ve geri yükleme çok kolay! Android telefon yedekleme programı PC içindir.