Red Bull Air Race

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
563 TOPLAM İNDİRME

Red Bull Air Race The Game, adından da anlaşılacağı üzere düzenli olarak düzenlenen bir uçak yarışını mobil cihazlarınıza getiriyor.

Baştan uyarmamızda fayda var, Red Bull Air Race oynarken aklınıza bir rally gelmesin. Burada zamana karşı yarışıp size verilen süre içersinde akrobatik hareketler gerçekleştirmeniz gerekiyor. Elinizdeki uçaklar da klasik tek pervaneli akrobasi uçakları. Red Bull için promosyon bir oyun olsa da grafiklerin ve kontrollerin hakkını yiyemeyiz. Dilerseniz tilt özelliğini kullanabiliyorsunuz veya ekrana dokunarak da manevralar gerçekleştirilebiliyor. Gerçekçi oyunlardan hoşlananlara güzel haberimiz, bu oyunda gerçek pilotlar ve gerçek uçakları seçiyor olmanız. Üstelik parkurlar bile gerçek. Ücretsiz olarak indirilebilen bu oyunda oyun içi satın alma seçeneklerinde dikkatli olmanız gerekiyor.

Dünyanın en hızlı motor sporlarından biri olan Red Bull Air Race, oyunda da size bu havayı yansıtıyor. Yüksek hızlı uçak kullanımıyla birlikte performansınızı gösterip rakiplerinizle yarışmanız gerekiyor. Dünya üzerinde bulunan gerçek parkurlarda ünlü pilotlardan birini seçip gerçekçi bir uçakla yeteneğinizi sınamak istiyorsanız Red Bull Air Race tam size göre.

Alper Çetiner

Red Bull Air Race

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
129 TOPLAM İNDİRME
160 MB DOSYA BOYUTU

Red Bull Air Race The Game, adından da anlaşılacağı üzere düzenli olarak düzenlenen bir uçak yarışını mobil cihazlarınıza getiriyor.

Red Bull Air Race oynamak isteyenleri uyarmakta fayda var, karşılacağınız oyun bir rally değil. Bu oyunu oynarken zamana karşı yarışmanız gerekiyor ve hedef bu belirlenen süre içersinde akrobatik hareketlerle mümkün olabildiğince puan kazanmak. Kullandığınız uçaklar ise klasik önden pervanele akrobasi uçakları. Red Bull promosyonu olsun diye çıkmış bir oyun olsa da beklenmeyecek kalitede olan grafikleri açıkçası saygıyla karşılıyorum. Bununla birlikte tilt veya dokunmatik kontrol seçenekleri de oyuna başarılı bir şekilde yedirilmiş. Eğer bir oyunda gerçekçilik arıyorsanız, işte size gerçek pilotları seçebileceğiniz gerçek uçak modellerin olduğu bir oyun. Üstelik yarıştığınız parkurlar bile gerçekte var. Tamamen ücretsiz olarak indirilen oyunda oyun içi satın alma seçenekleri sizden para talep edebilir.

Dünya üzerindeki en hızlı motor sporlarından biri olan Red Bull Air Race, oyun aracılığıyla size aynı heyecanı aktarmakta geri kalmıyor. Yüksek hızda uçan aracınızla ile başarabildiğiniz hareketler sizi rakipler karşısında öne çıkarıyor. Etrafta birçok fantezi veya fütüristik örnekten sıkıldıysanız ve gerçekçi bir uçak yarış oyunu arıyorsanız bu oyun sizi fazlasıyla mutlu edecek.

Alper Çetiner

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Red Bull Air Race 2

    Red Bull Air Race 2 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir uçak yarışı oyunudur
  • AIR RACE 3D

    AIR RACE 3D ile heyecan dolu uçak yarış ları yapabiliyoruz
  • Red Bull Racers

    Red Bull Racers oldukça eğlenceli bir yarış oyunudur
  • Red Bull Kart Fighter 3

    Red Bull Kart Fighter 3, Android cihazınızda hiçbir ücret ödemeden oynayabileceğiniz karting yarışı oyunudur.
  • Race io APK

    Race io APK Türk yapımı araba yarışı oyunları arasında. 2 boyutlu yarış oyununda zorlu parkurlarda dünyanın her yerinden 3 oyuncuya karşı yarışıyorsunuz.
  • Bike Race APK

    Bike Race APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilen internetsiz motosiklet yarışı oyunu.
  • Geometry Race

    Geometry Race, fütüristik aracımızla yarış yaptığımız eğlenceli bir beceri odaklı yarış oyunu.
  • Om Nom: Roll Race

    Om Nom: Roll Race Android Google Play'de! Kıyasayı yarış; Yuvarlanarak platformdaki tüm şekerleri yiyin.