Red Karaoke

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1,114 TOPLAM İNDİRME

Red Karaoke, Android cihazlarınız üzerinde kullanabileceğiniz eğlenceli bir karaoke uygulamasıdır.

Red Karaoke, Android kullanıcılarının akıllı telefonları ve tabletleri üzerinde kullanabilecekleri çevrimiçi bir karaoke uygulamasıdır.

Uygulama yardımıyla tek başınıza veya arkadaşlarınızla birlikte söylediğiniz şarkıları Red Karaoke sunucuları üzerine kaydedebilir ve diğer kullanıcılarla paylaşabilirsiniz.

Farklı dillerde ve türlerde şarkı sözleriyle senkronize olarak gelen yüzlerce enstrümantal müziği kendiniz seslendirebilir ve kendi hayran kitlenizi yaratabilirsiniz.

Akıllı telefonunuzu veya tabletinizi adeta bir şarkı söyleme makinesi haline getirecek olan bu uygulamayı şarkı söylemeyi seven tüm kullanıcıların severek kullanacağına eminim.

 

Farklı kaynaklardan alınan birçok karaoke şarkısını bir arada bulabileceğiniz Red Karaoke ile isterseniz türe, şarkıcı adına, şarkı adına veya dile göre arama yapma şansına da sahipsiniz.

Tüm bunların dışında şarkılarınızı söyleyip kaydettikten sonra isterseniz farklı ses efektlerini kullanarak kendi şarkılarınızı düzenleme şansını da sizlere sunan uygulama gerçekten çok eğlencelidir.

Dünya genelinde üç milyondan fazla kullanıcı tarafından kullanılan Red Karaoke ailesinde sizler de yerinizi almak istiyorsanız, uygulamayı hemen Android cihazlarınız üzerine indirerek kullanmaya başlayabilirsiniz.

Can Çevrim

Red Karaoke

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
248 TOPLAM İNDİRME

Red Karaoke, iOS cihazlarınız üzerinde karaoke yapabilmeniz için geliştirilmiş olan ücretsiz bir uygulamadır.

Red Karaoke, iOS kullanıcılarının iPhone, iPad ve iPod Touch cihazları üzerinde ücretsiz olarak karaoke yapabilmeleri için geliştirilmiş olan eğlenceli bir uygulamadır.

Eğer şarkı söylemeyi seviyorsanız ve karaoke yapmak sizin için bir tutkuysa, Red Karaoke mutlaka denemeniz gereken uygulamalardan bir tanesi olarak dikkat çekiyor.

Uygulama yardımıyla farklı dillerde, farklı türlerde, şarkı sözleriyle senkronize olarak gelen 50 binden fazla şarkıyı kendiniz seslendirebilir ve Red Karaoke topluluğu üzerinde arkadaşlarınız ve diğer kullanıcılarla paylaşabilirsiniz.

iPhone'unuzu veya iPad'inizi adeta bir şarkı söyleme makinesi haline getirecek olan uygulama sayesinde çok eğlenceli zamanlar geçirebilirsiniz.

 

İster tek başınıza, ister arkadaşlarınız, isterseniz de yabancılarla düetler yapabileceğiniz uygulama ile şarkıları seslendirip kaydettikten sonra, uygulama içerisinde yer alan ses editörü yardımıyla şarkılarınızı düzenleyebilir ve ses efektleri ekleyebilirsiniz.

Dünya üzerinde üç milyondan fazla kullanıcı tarafından kullanılan uygulamayı sizler de hemen denemek isterseniz, hemen iOS cihazlarınız üzerine yükleyebilirsiniz.

Can Çevrim

Red Karaoke

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
331 TOPLAM İNDİRME
6 MB DOSYA BOYUTU

Red Karaoke, Windows Phone işletim sistemine sahip cihazlar için geliştirilmiş olan bir karaoke uygulamasıdır.

Red Karaoke, Windows Phone kullanıcılarının akıllı telefonları üzerinde kullanabilecekleri oldukça gelişmiş bir karaoke uygulamasıdır.

Dünya üzerinde 3 milyondan fazla kullanıcının severek kullandığı uygulama sayesinde farklı dillerde, farklı türlerde, binlerce şarkı arasından seçim yaparak kendiniz seslendirebilirsiniz.

Hem tek başınıza, hem arkadaşlarınızla hem de yabancılarla birlikte seslendirebileceğiniz şarkıları arkadaşlarınızla ve diğer kullanıcılarla paylaşabilirsiniz. Bu sayede yavaş yavaş kendi hayran kitlenizi oluşturabilir veya beğendiğiniz sesleri takip edebilirsiniz.

Şarkı söylemeyi çok daha keyifli bir hale getiren uygulama akıllı telefonlarını adeta bir şarkı söyleme makinesi haline getiriyor ve eğlenceli zaman geçirmenizi sağlıyor. Ayrıca uygulama sayesinde seslendirdiğiniz şarkılara farklı efektler ekleyerek zenginleştirme ve düzenleme şansına da sahip olabiliyorsunuz.

Karaoke yapmayı seviyorsanız mutlaka denemeniz gereken uygulamalardan bir tanesi olan Red Karaoke'yi hemen indirerek kullanmaya başlayabilirsiniz.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Karaoke Anywhere

    Karaoke keyfi telefonunuza gelsin. Karaoke Anywhere uygulamasıyla ücretsiz 50 şarkının karaoke versiyonlarına ulaşabilirsiniz.
  • Karaoke Online

    Karaoke Online ile en yeni ve güncel şarkılardan karaoke yaparak keyifli vakit geçirebilirsiniz.
  • Midifun Karaoke

    Yüzlerce şarkı arşivi sunan Midifun Karaoke ile Android cihazlarınızdan karaoke yapmanın tadını çıkarabilirsiniz.
  • Smule Sing! Karaoke

    Smule Sing! Karaoke, en popüler şarkılar eşliğinde karaoke yapabileceğiniz ücretsiz bir android uygulamasıdır.
  • StarMaker APK

    Müzik yeteneğinizi sergileyerek diğer insanlarla karaoke yapmak istiyorsanız, StarMaker APK tam da size göre!
  • Karaoke Sing & Record

    Karaoke Sing & Record, Android telefon ve tabletleriniz üzerinde arkadaşlarınız ile birlikte karaoke yaparak keyifli vakit geçirmenizi sağlayacak olan eğlenceli bir Android uygulamasıdır.
  • Karaoke Türkçe

    Karaoke Türkçe, Android telefonlarınız üzerinden istediğiniz Türkçe şarkıyı seçerek karaoke yapmanızı ve kaydetmenizi sağlayan eğlenceli ve ücretsiz bir Android uygulamasıdır.
  • Mini Karaoke

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir karaoke uygulamasıdır.