Reflection

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
29 TOPLAM İNDİRME
49 MB DOSYA BOYUTU

Reflection, iki karakteri aynı anda kontrol etmeye çalıştığınız beceri oyunu.

Reflection, aynı anda iki farklı karakteri kontrolünüz altına almaya çalıştığınız dikkat, sabır, beceri gerektiren bir mobil oyun. Android sistemli hem telefon hem de tablette oynanabilen bir oyun olmakla birlikte uzun soluklu oynamak için ideal olmadığını söylemem gerek.

Basit görsellere sahip olmasıyla ufak boyutlu bir oyun olarak karşımıza çıkan Reflection’da puan toplamak için karakterinizi çemberler, kazıklar, çiviler gibi engellerden atlatmanız gerekiyor. Oyunu benzerlerinden ayıran noktası burada ortaya çıkıyor. Engelleri atlarken yansımanızı düşünmeniz gerekiyor. Yani aynı anda iki karakterin kontrolünü sağlamalısınız.

Hızlı tempolu oyunlardan keyif alanlara önerebileceğim Reflection’ın basit bir kontrol sistemi var. Engellerin üzerinden atlamak için tek dokunmanız yeterli oluyor. Ancak yüksek engelleri geçmek için karakter havadayken çift dokunmanız gerekiyor.

Erkan Calp

Reflection

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
246 TOPLAM İNDİRME
9.4 MB DOSYA BOYUTU

Reflection uygulamasını kullanarak fotoğraflarınıza yansıma efektleri ekleyebilirsiniz.

Reflection ücretsiz olarak indirebileceğiniz bir fotoğraf düzenleme uygulamasıdır. Bu uygulamayı kullanarak çektiğiniz fotoğraflara yansıma efekti ekleyebilirsiniz. Ortada bir göl veya deniz olmasına gerek yok. Ne çekerseniz çekin Reflection’ı kullanarak muhteşem görünen yansıma görüntüleri yaratabilirsiniz.

Uygulama görsel olarak etkileyici sonuçlar çıkartıyor olmasına rağmen son derece kolay kullanım özelliklerine sahip. Fotoğrafçılık konusunda teknik bilgiye sahip olmasanız bile Reflection’ı kolaylıkla kullanabilirsiniz.

Uygulamada ilk olarak yapmanız gereken şey ya yeni bir fotoğraf çekmek ya da daha önce çektiğiniz herhangi bir fotoğrafı seçmek. Bu aşamadan sonra fotoğrafınıza kolayca yansıma efekti ekleyebilirsiniz. Ekranın alt kısmında yansıma efektini düzenleyebileceğiniz bir takım araçlar bulunuyor. Bu araçları kullanarak yansımaya filtre ekleyebilir ve diğer görsel bileşenleri düzenleyebilirsiniz. Efektlere paralel olarak resminizi de düzenleme şansına sahipsiniz.

Tüm ayarlamaları yaptıktan sonra fotoğrafınızı sosyal medya kanalları üzerinden paylaşma şansına da sahipsiniz. Basit fakat etkili bir araç olarak göze çarpan Reflection, orijinal çalışmalar yaratmak isteyen herkesin denemesi gereken bir uygulama.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • MoonLight

    MoonLight, size verilen aynaları taktiksel olarak yerleştirmenizi ve çiçeğe ay ışığını ulaştırmanızı amaçlayan bir beceri oyunudur.
  • Twist

    Twist uygulamasıyla Android cihazlarınız üzerinden iş, okul veya herhangi bir grupla kolay bir şekilde iletişim kurabilirsiniz.
  • PicsArt APK

    PicsArt APK, Android için fotoğraf ve video düzenleme ve kolaj yapma uygulamasıdır.
  • Video Collage Maker

    Video Collage Maker uygulaması ile Android cihazlarınızda hiç zorlanmadan fotoğraf ve video kolajları hazırlayabilirsiniz.
  • WhatsAround

    Fotoğraf paylaşın, para kazanın.
  • Google Gallery Go

    Google Gallery Go (Android İndir): Google Fotoğraflar'dan fotoğraf ve video galeri uygulaması
  • Canva

    Ödüllü ücretsiz fotoğraf düzenleme uygulaması olan Canva, mobil cihazlarınızda birçok işlemi gerçekleştirmeye olanak tanıyor.
  • Video Editor

    Video Editor uygulamasında sunulan araçlar ile fotoğraf ve videolarınızdan harika çalışmalar ortaya çıkarabilirsiniz.