Reigns APK

x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
394 TOPLAM İNDİRME
76 MB DOSYA BOYUTU

Reigns APK, oyuncuların kral rolünü üstlendiği bir kart oyunudur. Karşınıza çıkan kartlardaki gelişmeleri inceleyin, seçiminizi yapın ve hayatta kalmaya çalışın!

Akıllı telefonlarınızda oynayabileceğiniz Reigns APK'da, her şeye karar vermek zorunda olan bir kralı canlandırıyorsunuz. Macera kart oyunu olarak karşımıza çıkan bu oyunda, önünüze gelen kartları yorumlayarak en doğru seçimi yapmanız gerekiyor. 

Kartları sağa veya sola kaydırarak, karalarınızı verebilirsiniz. İyi bir kral olmak ve hayatta kalmak istiyorsanız, şehriniz ve insanlarınız için olan kararlarınızı iyi vermelisiniz. Aksi takdirde, tekrar tekrar kötü sonla oyunu bitirebilirsiniz.

Reigns'te, şehirdeki insanlar sizi öldürmek istiyor. Onları kızdıracak her seçiminiz, hayatta kalma sürenize etki edecek en önemli unsurdur. Seçimlerinizi yaparken her konuya aynı dengeyi sağlamalısınız. Din, siyaset, ekonomi ve ordu gibi krallığınızdaki önemli noktaları aynı derecede önemli tutmalısınız. 

Reigns APK İndir

Reigns APK'nın 3 farklı sonu olduğunu söyleyebiliriz. Oyunun en iyi finalini yapmak neredeyse imkansızdır. Olabilecek en iyi sona ulaşmak için gerçekten tüm kararlarınızı en doğru ve en net şekilde vermeniz gerekiyor. Karşınıza Türkçe dil desteği ile gelen kartları okuyun, inceleyin ve seçiminizi yapın.

Daha önce bu tarz macera ve kart oyunu birleşimlerinde deneyimi olmayan oyuncular, oyunun ilk kısımlarında zorlanabilir veya sıkılabilir. Lakin, gitgide sıkılmanız azalacak ve diğer sonları görmek için tekrar tekrar yeniden bağlayacaksınız. Eğer siz de iyi bir kral olabileceğinizi düşünüyorsanız, grafikleri, oynanışı ve hikayesiyle ön plana çıkan Reigns APK'yı indirebilirsiniz.

Berkcan Aktürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Reigns

    Reings, Android işletim sistemi kullanan mobil cihazlar üzerinde çalışan bir tür rol yapma oyunudur.
  • SOULS APK

    Güzel grafiklerle karşımıza çıkan SOULS APK, mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji kart oyunudur.
  • The Elder Scrolls: Blades APK

    The Elder Scrolls: Blades APK ile siz de bu maceraya atılın. The Elder Scrolls tecrübesi artık mobilde.
  • Harry Potter Hogwarts Mystery APK

    Harry Potter Hogwarts Mystery APK, Hogwarts büyücülük ve sihirbazlık okulunda geçen mobil rpg oyunu. Harry Potter oyunu Android için ücretsiz!
  • Oceanhorn APK

    Oceanhorn APK, okyanuslara açılıp savaştığınız aksiyon macera oyunu. 10 saatin üzerinde hikaye odaklı oynanış sunan Android oyunu grafikleriyle göz dolduruyor.
  • Last Pirate APK

    Last Pirate APK Android macera oyununda ıssız adada hayatta kalma mücadelesi veren bir korsanın yerine geçiyorsunuz.
  • Idle Heroes APK

    Idle Heroes APK, kahramanlarınızla karanlığın güçlerine karşı savaştığınız fantastik rpg oyunu. Idle Heroes oyunu oynaması ücretsizdir!
  • Magic Rampage APK

    Magic Rampage APK Android oyunu aksiyon, rpg, platform türlerini bir araya getiriyor.