RememBear

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
40 TOPLAM İNDİRME
46.7 MB DOSYA BOYUTU

Şifrelerinizi güvenle saklar, hatırlar.

RememBear, ülkemizde de hatrı sayılır kullanıcısı olan popüler VPN sağlayıcılardan TunnelBear’ın ücretsiz sunduğu parola yöneticisi. Mobil ve masaüstünde tüm platformlarda indirilebilir olan şifre yönetim programı, kullanıcı verilerini süper güçlü şifreleme ile koruyor. Kolay kullanılabilir olmasıyla da dikkat çekiyor.

Sosyal ağ ve e-posta hesaplarımızı koruma altına almak için büyük - küçük harf, özel semboller ve karakterlerden oluşan güçlü şifreler kullanıyoruz. Tahmin edilmesi çok daha güç olan uzun şifreleri zaman zaman kendimiz de unutabiliyoruz. Bu durumda "şifre mi unuttum" seçeneğiyle yeni bir şifre oluşturmak da zaman alıyor. Parola yöneticileri bu noktada yardımımıza koşuyor. Tüm çevrim içi hesaplarımızın şifrelerini kaydediyor. Oturum açarken  kullanıcı adı ve şifre bölümünü bizim yerimize tamamlayarak uzun şifreyi girme zahmetinden kurtarıyor. Programın güzel yanı; cihazlar arası senkronize çalışması. Yani mobil cihazınızda şifrelerinizi kaydettiğiniz vakit PC uygulamasında ayrıca kaydetmeniz gerekmiyor.

Oturum açma ve kredi kartı bilgilerini güvenle saklayan TunnelBear RememBear, Master şifre (şifreyi güvenli bir yere not etmenizde fayda var) ve parmak izi ile verileri koruyor. Unutmadan, Google Chrome tarayıcı kullanıyorsanız programı kurmanız gerekmiyor. Ücretsiz sunulan eklentiyi indirmeniz yeterli.

Erkan Calp

RememBear

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
18 TOPLAM İNDİRME

TunnelBear'dan yüksek güvenlikli parola yöneticisi

RememBear, TunnelBear’ın Android telefon kullanıcılarına ücretsiz olarak sunduğu şifre yönetim uygulaması. Sıklıkla giriş yaptığınız web siteleri, sosyal ağ uygulamalarınız, e-posta hesaplarınız ve diğer çevrimiçi hesaplarınız için oluşturduğunuz güçlü şifreleri bu parola yöneticiye kaydederek şifre hatırlama derdinden kurtulmuş oluyorsunuz.

Günümüzde tüm çevrimiçi platformlar artık güçlü şifre oluşturmaya zorluyor. Büyük - küçük harf - özel karakter kombinasyonuyla oluşturmadığınız şifreleri kabul etmiyorlar. Önerilen şekilde şifre oluşturmak hesabın güvenliği için şart ancak yüksek güvenlikli şifreler kolayca unutulabiliyor. Bu noktada karşımıza çıkan parola yönetici, şifre yönetim uygulamaları bizleri şifre sıfırlama derdinden kurtarıyor. Ancak mobilde verileri güvenle saklayan parola yöneticileri bulmak zor. TunnelBear’ın RememBear adını verdiği parola yöneticisi, kaydettiği parolaları yüksek güvenlik standartlarıyla koruduğunu, süper güçlü şifreleme ile verileri korumaya aldığını, kullanıcının hassas verilerini sadece kendisinin görebileceğini söylüyor.

Tek Master şifreyle veya parmak izi ile tüm kayıtlı şifrelere kolayca ulaşma imkanı veren TunnelBear RememBear, güçlü şifre oluşturma konusunda da yardımcı oluyor.

Erkan Calp

RememBear

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
107 MB DOSYA BOYUTU

TunnelBear'dan ücretsiz, yüksek güvenlikli şifre yönetim uygulaması

RememBear, VPN hizmeti veren TunnelBear’ın iPhone ve iPad kullanıcılarına da ücretsiz sunduğu parola yöneticisi, şifre yönetim uygulaması. Diğer parola yönetim uygulamaları gibi büyük - küçük harf, özel karakterlerden oluşan güçlü şifreleri hatırlama derdinden kurtarıyor.

Kayıtlı şifreleri Touch ID ile koruma, tek Master şifreyle tüm kayıtlı şifrelere erişme, kullanılmadığında otomatik kilitleme özelliği, verileri süper güçlü şifreleme ile koruma özelliği ile güvenlik noktasında kafalardaki soru işaretini silen TunnelBear RememBear, oldukça sade arayüzle bizleri karşılıyor. Çevrimiçi hesaplarınıza (kredi kartı bilgilerinizi kaydeder misiniz bilmiyorum ama bu seçenek de var) ilişkin oturum açma bilgilerini hızlıca kaydedip ister Master şifreyle isterseniz Touch ID ile korumaya alıyorsunuz.

Güçlü şifre oluşturma konusunda da yardımcı olan TunnelBear RememBear, iOS tarafında eğer çok eski bir model kullanmıyorsanız çok gerekli bir uygulama değil. iOS 11 bildiğiniz üzere hem uygulamalarda hem de web siteleri için kayıtlı parolaları gösteriyor.

Erkan Calp

RememBear

ÜCRETSİZ
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
17 TOPLAM İNDİRME
59 MB DOSYA BOYUTU

Mac için en iyi ücretsiz parola yöneticisi

RememBear, Mac bilgisayarınızda ücretsiz kullanabileceğiniz parola yöneticisi, şifre yönetim programı. İnternet tarayıcı olarak Safari’yi kullanmıyorsanız tercih edebileceğiniz en iyi şifre yöneticisi. Ücretsiz olması dışında kolay kullanılabilir olması, güçlü şifrelemeyle koruması, cihazlar arası senkronize çalışması ile öne çıkıyor.

Mac bilgisayarların varsayılan web tarayıcısı Safari’nin parola yöneticisi oldukça iyi çalışmakta. Kullanıcı adı ve şifre bölümlerini otomatik tamamlamada başarılı olan tarayıcıyı çoğu kullanıcı birincil olarak ayarlamıyor. Siz de Safari’yi arka plana atan kullanıcılar arasındaysanız ve hem ücretsiz olan hem de güvenebileceğiniz, gönül rahatlığıyla kullanabileceğiniz bir parola yöneticisi arıyorsanız TunnelBear RememBear’ı tavsiye ederim.

Popüler VPN sağlayıcısının ücretsiz indirmeye açtığı şifre yönetim programı sayesinde hesaplarınızı güvende tutmak için belirlediğiniz uzun şifreleri her seferinde yazmaktan kurtuluyorsunuz. Master şifre olarak belirlediğiniz tek bir şifreyle oturum açma bilgilerinize erişebiliyorsunuz. Tabii ki diğer parola yöneticiler gibi kredi kartı bilgilerinizi de kaydedebiliyorsunuz. Sıklıkla alışveriş yaptığınız sitelerde sanal kredi kartı bilgilerinizi RememBear sizin yerinize dolduruyor.

Not: RememBear, tüm kayıtlı şifreleri tek bir Master şifreyle koruyor. Master şifrenizi belirlerken bir yerlere not almanızda fayda var. Unutursanız, kurtarma şansınız yok.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • 1Password

    1Password, Windows 8.1 üzeri tablet ve bilgisayar kullanıcıları için ücretsiz, basit ve ufak boyutlu bir parola yöneticisi.
  • RoboForm

    Otomatik form doldurucu ve şifre yöneticisi RoboForm ile site hesaplarınıza hızlı ve güvenli bir şekilde ulaşabilirsiniz.
  • PassCheck.NET 1.0

    Parola Saklama Yöneticisi
  • NordPass Password Manager

    NordPass Password Manager ile şifrelerinizi ücretsiz olarak tek bir platformda saklayabilirsiniz.
  • iCloud Passwords

    iCloud Passwords (iCloud Parolaları) Chrome uzantısı, Apple'ın parola yöneticisi iCloud Anahtar Zinciri'ni Windows'a getiriyor.
  • MoboPlay

    MoboPlay for PC, Android ve iOS cihaz yöneticisi; aynı zamanda ücretsiz mobil oyun, uygulamalar sunuyor.
  • GetThemAll

    GetThemAll, Microsoft Edge üzerinde kullanılabilen bir tür indirme yöneticisi eklentisidir.
  • DirectPass

    Trend Micro'nun şifre yöneticisi DirectPass şifre yönetimi yanında güvenli modda internet deneyimi, senkronizasyon ve eklenti desteği de sunuyor.