Remo File Eraser

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
3,480 TOPLAM İNDİRME
6.7 MB DOSYA BOYUTU

Remo File Eraser bilgisayarınızdan kalıcı olarak silmek istediğiniz kritik veriler için kullanabileceğiniz güvenilir bir yazılımdır.

Sabit diskinize format atmak, sabit disk üzerinde yer alan herhangi bir bölümü silmek veya doğrudan bir dosyayı basitçe silmek sizin için kritik olan verilerden kurtulmak için güvenli bir yol değildir. Çünkü bilgisayarınızdan klasik silme yöntemleriyle sildiğinizi düşündüğünüz veriler aslında tam anlamıyla silinmez ve hala bu dosyaların imajları sabit diskiniz üzerinde saklanır.

Eğer masaüstü bilgisayarınız, dizüstü bilgisayarınız veya sabit diskiniz üzerinde yer alan kritik bir veriyi, geri dönüştürülemeyecek şekilde tam anlamıyla silmek istiyorsanız bunun için ekstra bir yazılıma ihtiyacınız olacaktır.

Bu noktada kullanabileceğiniz güvenilir bir yazılım olan Remo File Eraser ile bilgisayarınızdan silmek istediğiniz dosya ve klasörleri kalıcı olarak, geri dönüştürülemeyecek şekilde silme şansına sahipsiniz. Ayrıca yazılım sizin için önem arzeden kritik verileri kullandığı çeşitli parçalama kalıplarını kullanarak geride hiç iz kalmayacak şekilde bilgisayarınızdan tamamen kaldırabiliyor.

Tüm bunların dışında üstün sürücü silme özelliği sayesinde Remo File Eraser tüm sabit diskiniz üzerinde yer alan verileri tek seferde tamamen kalıcı olarak silmenize de olanak sağlamaktadır.

Sildiğiniz verilerin bir daha herhangi biri tarafından ulaşılamayacak hale geldiğine emin olmak istiyorsanız Remo File Eraser'ı mutlaka kullanmanızı öneririm.

Can Çevrim

Remo File Eraser

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
24 TOPLAM İNDİRME
0.73 MB DOSYA BOYUTU

Remo File Eraser uygulamasını kullanarak akıllı telefonlarınızdaki verilerinizi tamamen silebilirsiniz.

Remo File Eraser uygulaması ile Android cihazlarınızdaki dosyalarınızı geri döndürülmesi imkansız bir şekilde silebiliyorsunuz.

Telefonunuzun dahili veya harici belleğindeki dosyaları silmek veya biçimlendirmek, kalıcı bir silme işlemi olmuyor. Veri kurtarma yazılımları aracılığıyla bu dosyaların geri getirilmesi mümkün olduğundan, hassas verilerinizin güvenliği de tehlikeye girebiliyor. Özellikle telefonunuzu satmadan önce bu işlemi yaptığınızda kötü niyetli kişilerin eline hassas verileriniz geçebilir. Bunun önüne geçmek için kullanabileceğiniz Remo File Eraser uygulamasıyla, veri kurtarma çözümlerini imkansız kılacak şekilde verilerinizi silebiliyorsunuz.

Akıllı telefonunuzdaki hedeflenen dosyaları tamamen silerek kurtarma yazılımlarını geçersiz kılacak sayı ve karakterleri üstüne yazan Remo File Eraser uygulamasında, üç farklı düzeyde veri güvenli sağlanıyor. Düşük, orta ve yüksek düzeyde veri güvenliği sağlayan Remo File Eraser uygulamasında, hassas verilerinizin güvenliğinden endişe ediyorsanız yüksek düzeyi seçerek silme işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Eraser

    Yüksek önem taşıyan dosyalarınızı silerken geride hiç iz bırakmak istemiyorsanız Eraser hard diskinizdeki verileri tamamen bir daha geri getirilmemek üzere kaldırmanıza yardımcı olan ücretsiz bir program.
  • East-Tec Eraser 2012

    East-Tec Eraser 2012 ile internet üzerinde ve bilgisayarınızda yaptığınız herşeyi kendinize saklayın ve gizli tutun.
  • East-Tec Eraser 2013

    East-Tec Eraser 2013, internet üzerinde ve bilgisayarınızda yapılan aktiviteleri geri dönüşüm şansı olmadan ortadan kaldırmanızı sağlar.
  • Duplicate File Eraser

    Duplicate File Eraser, aynı (çift) dosyaları bulma ve silme programı ve ücretsiz.
  • Free Secure File Eraser

    Free Secure File Eraser, sabit diskiniz üzerinde yer alan dosyaları kalıcı olarak silebileceğiniz ücretsiz bir dosya silme programıdır.
  • Remo Messenger

    Remo Messenger programıyla Facebook arkadaşlarınızla ücretsiz olarak ayrı bir program üzerinden sohbet edebilirsiniz.
  • PDF Eraser

    PDF Eraser, ücretsiz olarak sunulan ve PDF formatındaki dosyaları düzenlemek için kullanılabilecek bir program.
  • MyUninstaller

    Program Ekle/Kaldır menüsünden kaldıramadığınız yazılımları bu program ile bularak rahatlıkla kaldırabilirsiniz.