Remo Messenger

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
481 TOPLAM İNDİRME
9.84 MB DOSYA BOYUTU

Remo Messenger programıyla Facebook arkadaşlarınızla ücretsiz olarak ayrı bir program üzerinden sohbet edebilirsiniz.

Facebook arkadaşlarımızla sohbet etmek için bilgisayarlarımızda devamlı olarak web tarayıcısının ve Facebook'un açık olmasının gerekmesi bazı kullanıcıları rahatsız edebiliyor ve bu durum güvenlik açıklarını de beraberinde getiriyor. Zira Facebook'tan çıkış yapılmaması veya açık unutulması halinde başkalarının tüm kişisel hayatınıza müdahil olabileceği gerçeği akıllardan çıkarılmamalı.

Remo Messenger programı ise yerli üretim programlardan birisi ve Facebook sohbet özelliğini ayrı bir program arayüzünden kullanmanıza olanak tanıyor. Böylece bir şekilde programı açık unutsanız dahi tüm kişisel hayatınız değil sadece sohbet ettiğiniz kişiler başkalarına görünüyor. Elbette sürekli olarak web tarayıcısına geçiş yapma ihtiyacınız da ortadan kalktığı için en kolay yoldan Facebook üzerinden sohbetlerinizi sürdürebiliyor, gelen sohbet bildirimlerini takip edebiliyorsunuz.

E-posta ve şifrenizi hatırlama seçeneğini de içerisinde barındıran uygulama, isterseniz otomatik olarak hesabınıza giriş yapmanıza da imkan tanıyor. Böylece Remo Messenger'ı açar açmaz Facebook arkadaşlarınızla muhabbete başlayabiliyorsunuz.

Arkadaş listenizde bulunan kişilerin mevcut olup olmadığını yanlarında bulunan Online ve Offline bilgilerine bakarak anlayabiliyor ve böylece çevrimiçi olanlara hemen mesaj gönderebiliyorsunuz. Facebook sohbetlerini web tarayıcısı üzerinden değil ayrı bir program üzerinden yürütmek isteyen kullanıcıların kesinlikle göz atması gerektiğine inanıyorum.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Remo MORE

    Remo MORE oldukça zengin özelliğe sahip bir bilgisayar bakım aracıdır
  • Remo File Eraser

    Remo File Eraser bilgisayarınızdan kalıcı olarak silmek istediğiniz kritik veriler için kullanabileceğiniz güvenilir bir yazılımdır.
  • Remo Repair MOV

    Remo Repair MOV, bozuk, hasarlı MP4 ve MOV uzantılı video dosyaları onarma programı.
  • Remo Recover FREE Edition

    Remo Recover FREE Edition, sabit diskiniz, USB sürücüleriniz, bellek kartlarınız ve mobil cihazlarınız üzerinden silinen önemli dosyalarınızı kurtarmak için kullanabileceğiniz başarılı bir yazılımdır.
  • Messenger Reviver

    Messenger Reviver ile Microsoft Live Messenger yerine Skype'a geçiş yapmış olsanız bile, Windows Live Messenger kullanmaya devam edebilirsiniz.
  • Facebook Messenger

    Facebook Messenger, arkadaşlarınızla sohbet edip, en son güncellemeleri takip etmenizi sağlayan pratik bir mesajlaşma programı.
  • Tor Messenger

    Tor Messenger gizliliğinizi ön planda tutan bir anlık mesajlaşma yazılımıdır
  • BiP Messenger

    BiP Messenger ile masaüstü PC'nizden görüntülü sohbet edin, mesajlaşın. BiP Masaüstü uygulaması Windows bilgisayarlara ücretsiz indirilebilir.