Remo MORE

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
2,505 TOPLAM İNDİRME
24.84 MB DOSYA BOYUTU

Remo MORE oldukça zengin özelliğe sahip bir bilgisayar bakım aracıdır

Remo MORE kullanıcılara bilgisayar hızlandırma konusunda yardımcı olan, bu işlevinin haricinde çok sayıda kullanışlı aracı da içeren ücretsiz bir sistem optimizasyon programıdır. 

Remo MORE bilgisayarınızı hızlandırmak için gerekli olan gereksiz dosya temizleme, kayıt defteri temizleme ve kayıt defteri hatalarını giderme, bellek optimizasyonu, internet hızlandırma, Windows başlangıcı hızlandırma araçlarını içermektedir. Bu araçlar sayesinde bilgisayarınızın işlem yapma ve açılma hızı, komutlarınıza tepki verme süresi, internet gezinti hızı iyileştirilir ve bilgisayarınız ilk günkü gibi yüksek performansla çalışır.

Remo MORE kullanıcılara dosya yönetimi için de kullanışlı araçlar sunuyor. Programı kullanarak silinen dosyaları geri getirme, disk birleştirme, yedekleme işlemlerini yapabilmektesiniz. Bunun yanında Remo MORE arşiv oluşturma özelliği ile dosyalarınızı ZIP formatında sıkıştırabiliyor.

Eğer kişisel bilgi güvenliği konusuna dikkat ediyorsanız Remo MORE ile kişisel bilgilerinizi ele veren internet geçmişi ve Windows dosya erişim geçmişi gibi verileri temizleyebilmektesiniz. Bunun yanında dosyalarınızın güvenliği için programın dosya şifreleme özelliğini kullanabiliyorsunuz.

Remo MORE dizüstü bilgisayar kullanıcılarına güç tasarrufu yapabilmeleri için kullanışlı seçeneklerde sunmakta.

Eğer bilgisayarınızın performansını arttırmak istiyorsanız ve bilgisayarınız için gerekli bütün araçları bir yerde toplamak istiyorsanız Remo MORE kesinlikle denemeniz gereken ve tamamen ücretsiz olan bir seçenektir.

 

Can Erdil Şentürk

Remo MORE

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
317 TOPLAM İNDİRME
2.4 MB DOSYA BOYUTU

Remo MORE ücretsiz bir iOS bakım uygulamasıdır

Remo MORE kullanıcılara iOS işletim sistemine sahip telefon ve tabletlerini düzenleme ve bakım yapma imkanı sunan, bunun yanında oldukça kullanışlı araçları da içeren ücretsiz bir uygulamadır.

Remo MORE kullanıcılara sunduğu rehber düzenleme seçeneği sayesinde rehberinizdeki çift kişi kayıtlarını tarayarak tespit etmektedir. Tespit edilen bağlantıları size listeleyen uygulama bu bağlantıların önizlemelerini görüntülemenize ve çift olanları birleştirmenize imkan tanıyor. Ayrıca rehber yedekleme imkanı sunan Remo MORE ihtiyacınız olan anlarda ve rehberiniz silindiğinde rehber geri getirme olanağı da sağlıyor.

Remo MORE kişisel bilgi güvenliğiniz için de kullanışlı araçlara sahiptir. Uygulamanın sahip olduğu dosya şifreleme özelliğiyle dosyalarınızı kilit altına alabilir, dosya gizleme özelliği ile dosyalarınıza erişimi kısıtlayabilirsiniz.

Remo MORE arşiv oluşturma imkanı da sunarak dosyalarınızı sıkıştırmanıza yardımcı olmakta. Uygulamayı kullanarak telefon veya tabletinizle ilgili çeşitli istatistiksel bilgileri de takip edebilirsiniz. Remo MORE işlemci kullanımı görüntüleme, bellek kullanımı görüntüleme, hafıza kullanımı görüntüleme imkanı vermektedir.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Remo Repair MOV

    Remo Repair MOV, bozuk, hasarlı MP4 ve MOV uzantılı video dosyaları onarma programı.
  • Avast GrimeFighter

    Avast GrimeFighter, Windows sistemli bilgisayarınızın ilk günkü performasına kavuşmasına yardımcı olan bir sistem bakım, optimizasyon aracı.
  • PerformanceTest

    Bilgisayarınızı çeşitli sistem araçlarıyla test ederek, bilgisayarınızın ne durumda olduğunu öğrenebilirsiniz.
  • Glary Utilities

    Bilgisayarınızda belli bir kullanım sürecinden sonra gereken optmizasyon işlemlerini kolaylıkla yapabilme imkanı sağlayan ücretsiz bir sistem bakım aracı.
  • PC Wizard

    Bilgisayarınızda bulunan tüm donanımların durumunu size gösteren ve detaylı sistem analizi yapmanıza yardımcı olan alternatif bir donanım aracı.
  • SmartClose

    SmartClose programı bilgisayarınızda çalışan tüm programları kapatmak istediğinizde size yardımcı olan ücretsiz bir sistem aracı.
  • Norton Utilities

    Norton Utilities, bilgisayarınızın ilk günkü gibi çalışmasına yardımcı olan tüm araçları içeren bir optimizasyon programıdır.
  • HARDiNFO

    HARDiNFO, bilgisayarınız üzerinde yer alan donanımlarla ilgili ayrıntılı bilgilere ulaşabileceğiniz ücretsiz bir programdır.