Remo Recover FREE Edition

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
5,208 TOPLAM İNDİRME
14.97 MB DOSYA BOYUTU

Remo Recover FREE Edition, sabit diskiniz, USB sürücüleriniz, bellek kartlarınız ve mobil cihazlarınız üzerinden silinen önemli dosyalarınızı kurtarmak için kullanabileceğiniz başarılı bir yazılımdır.

Remo Recover FREE Edition, sabit diskiniz üzerindeki bölümleri tarayarak silinmiş dosyalarınızı kurtarmanıza olanak sağlayan kullanışlı ve güvenilir bir yazılımdır.

Yazılım silinmiş dosyaları kurtarmanın dışında bilgisayarınız üzerinde kaybolan ve daha önce biçimlendirilmiş bölümlerdeki verileride derinlemesine tarayadak kullanıcılara bu verileri kurtarma şansı sunar.

Medya dosyaları, ofis dosyaları, zip arşivleri ve daha birçok dosya formatını kurtarmanıza yardımcı olacak olan bu Remo Recover FREE Edition gerçekten görevini tam anlamıyla yerine getiren bir program.

Windows Metro arayüzünü andıran sade ve şık arayüzü üzerinde yapmak istediğiniz işlemlerin tamamını program içerisinde yer alan sihirbaz sayesinde kolayca gerçekleştirebilirsiniz.

Her ne kadar silinen dosyaları kurtarmak için yaptığı tarama işlemi biraz uzun sürüyor olsa da ortaya çıkardığı sonuçlar göz önüne alındığı zaman buna değer diye düşünmenize neden olacaktır.

Bilgisayarınızdan yanlışlıkla sildiğiniz veya format atarken yedeklemeyi unuttuğunuz dosyalarınıza tekrar sahip olmak istiyorsanız Remo Recover FREE Edition'ı denemenizi tavsiye ederim.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • PC Tools File Recover

    PC Tools File Recover, bilgisayarınızdan silinen dosyaları geri getirmenizi sağlayan bir kurtarma programıdır.
  • Recover My Photos

    Recover My Photos, bilgisayardan ya da taşınabilir bellek aygıtlarından silinmiş dijital fotoğrafları kurtarma programıdır.
  • EASEUS Data Recovery Wizard Free Edition

    EASEUS Data Recovery Wizard Free Edition kullanarak yanlışlıkla sildiğiniz dosyaları kurtarabilirsiniz
  • MiniTool Power Data Recovery Free Edition

    Windows kullanıcıları için en iyi ücretsiz veri kurtarma programı
  • iCare Data Recovery Free Edition

    iCare Data Recovery Free ile silinen dosyalarınızı geri getirebilirsiniz.
  • Gihosoft Android Data Recovery Free

    Gihosoft Android Data Recovery Free, Windows üzerinde kullanılabilen ve Android işletim sistemi kullanan cihazlarda dosya kurtarma işlemi yapan bir programdır.
  • Gihosoft iPhone Data Recovery Free

    Gihosoft iPhone Data Recovery Free, iOS işletim sistemi kullanan cihazlarınızda sildiğiniz ya da yanlışlıkla ortadan kaybolan dosyalarınızı geri alabilmek adına kullanabileceğiniz bir tür ücretsiz iPhone dosya kurtarma programıdır.
  • iSkysoft Free iPhone Data Recovery

    iSkysoft Free iPhone Data Recovery ile iOS işletim sistemine sahip cihazlarınızdan dosya kurtarabilirsiniz