Replay Telecorder for Skype

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
409 TOPLAM İNDİRME
3.94 MB DOSYA BOYUTU

Replay Telecorder for Skype ile Skype görüşmelerinizi bilgisayarınıza kaydedebilirsiniz

Replay Telecorder for Skype, Skype görüşmelerinizi kayıt altına almanızı sağlayan bir Skype ses ve video kayıt programıdır.

Sevdiklerinizle, yakınlarınız ve akrabalarınızla yaptığınız görüntülü ve sesli görüşmeleri saklamak istediğinizde harici bir program yardımıyla bu görüşmeleri kaydetmek gerekmektedir. Replay Telecorder for Skype ise bu Skype ses kayıt ve Skype video kayıt işlemlerini tek bir tıklamayla yapmanızı sağlar. Kolay kullanımı ile öne çıkan program Skype video kaydetme ve Skype ses kaydetme işlemleri için özel ayarlar da sunmaktadır.

Replay Telecorder for Skype ile sesli ve videolu görüşmeleriniz kaydedilirken hangi tarafın videosunun veya görüntüsünün kaydedileceğini belirleyebilirsiniz. İsterseniz sadece karşı tarafın, isterseniz sadece kendinizin, isterseniz her iki tarafın da görüntü veya sesini kaydedebilirsiniz. Bunun yanında kaydedeceğiniz videoların kalitesini belirleyebilmektesiniz.

Replay Telecorder for Skype kaydedilen ses ve videoları hangi klasörde saklayacağınızı belirlemenize imkan tanır. Böylece boş disk alanınızı daha verimli kullanabilirsiniz.

Skype görüşmeleriniz başladığında Replay Telecorder for Skype'ı otomatik kayıt almaya başlayacak şekilde ayarlayabilmektesiniz. Bunun yanında programı Windows ile birlikte başlatmak da mümkündür.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Free Video Call Recorder for Skype

    Free Video Call Recorder for Skype, Skype'ta gerçekleştirdiğiniz görüntülü aramaları herhangi bir kısıtlama olmadan kaydedebileceğiniz ücretsiz bir video kayıt programıdır.
  • Amolto Call Recorder for Skype

    Amolto Call Recorder for Skype ile Skype görüşmelerinizin ses kaydını alabilirsiniz
  • Replay Media Catcher

    Replay Media Catcher, internet ortamında beğendiğiniz videoları indirmek yada ses ve video kayıt işlemleri yapabilmek için kullanabileceğiniz yararlı bir program.
  • Replay Music

    İnternet radyolarını dinlerken ve müzik videolarını seyrederken sesi MP3 olarak kaydedebileceğiniz Replay Music ile kayıtlarınızı yüksek kalitede yapabilir, bilmediğiniz şarkıların bilgilerine ulaşabilirsiniz.
  • SuperTintin Skype Recorder

    SuperTintin Skype Recorder ile Skype görüşmelerinizi görüntülü ve sesli olarak kaydedebilirsiniz
  • Skype Voice Changer

    Skype Voice Changer ile Skype görüşmelerinizde sesinizi değiştirebilirsiniz
  • MP3 Skype Recorder

    Skype görüşmelerini MP3 olarak kaydeden MP3 Skype Recorder, görüşmeleri daha sonra dinlemek veya yayınlamak için yararlanabileceğiniz ücretsiz bir araç.
  • AthTek Skype Recorder

    AthTek Skype Recorder, Skype kullanıcılarının yaptıkları sesli ve videolu görüşmeleri yüksek kaliteli olarak kaydetmesini sağlayan yararlı ve başarılı bir programdır