Repost & Save for Instagram

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
434 TOPLAM İNDİRME
3.7 MB DOSYA BOYUTU

Instagram'daki fotoğraf ve videoları tek bir tuşla indirebilir, diğer sosyal medya platformlarında reklamsız olarak paylaşabilirsiniz.

Instagram için yardımcı bir uygulama olan Repost & Save for Instagram uygulaması, arkadaşlarınızın paylaştığı video veya fotoğrafları indirebilmenize ve yeniden paylaşmanıza imkan sağlıyor.

Android işletim sistemli cihazlarınızda kullanabileceğiniz Repost & Save for Instagram uygulaması, bir kullanıcının paylaştığı görselleri kolayca indirebilmeniz için pratik bir çözüm sunuyor. Video veya fotoğrafları cihazınıza kaydedebileceğiniz gibi, diğer sosyal ağlara da reklamsız ve filigransız şekilde paylaşmanıza imkan sağlıyor.

Uygulama ile fotoğraf veya video indirme işlemi çok basit birkaç adımla gerçekleşiyor. Instagram’a girdikten sonra indirmek istediğiniz fotoğrafın sağ tarafında bulunan üç noktalı butona tıklayarak Paylaşım URL’sini Kopyala seçeneğine tıklıyoruz. Bu işlemden sonra fotoğraf uygulamaya gönderilecektir. Telefonunuzun üst menüsünde çıkan uygulama bildirime tıklayıp uygulamayı açıyoruz ve indir butonuna basarak fotoğrafı indiriyoruz. Herhangi bir fotoğrafı veya videoyu Repost yani yeniden paylaşmak için de aynı adımları uyguladıktan sonra bu kez Repost düğmesine tıklıyoruz ve hangi platformda paylaşmak istiyorsak menüden seçiyoruz.

Instagram’dan fotoğraf indirmek ve yeniden paylaşmak için oldukça pratik bir çözüm sunan Repost & Save for Instagram uygulaması ücretsiz olarak sunuluyor.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Repost for Instagram

    Repost for Instagram uygulamasını kullanarak, Android cihazlarınızdan Instagram fotoğraflarını kendi profilinizde paylaşabilirsiniz.
  • PhotoRepost

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz Instagram repost etme uygulamasıdır.
  • Takipçi Kazan for Instagram

    Takipçi Kazan for Instagram, popüler sosyal medya platformu Instagram'da hem takipçi hem de beğeni sayısı arttırmanızı sağlayan ücretsiz bir uygulama.
  • Top Nine for Instagram

    Instagram profillerinin en popüler paylaşımlarına bakın.
  • Video Downloader for Instagram

    Video Downloader for Instagram, Android için Instagram video indirici, fotoğraf indirme uygulamasıdır ve ücretsizdir.
  • FollowBoost for Instagram

    FollowBoost for Instagram, adının karşılığından anlaşıldığı üzere Instagram hesabınız üzerindeki takipçi sayınızı arttırmanızı sağlayan yararlı ve pratik kullanıma sahip bir Android uygulamasıdır.
  • Followers + For Instagram

    Followers + For Instagram, Instagram hesabınızdaki takipçileri yönetmek, kimlerin sizi takip edip kimlerin takip etmeyi bıraktığını görebilmek için kullanabileceğiniz etkileyici ve yararlı bir Android uygulamasıdır.
  • InSave

    Instagram'da paylaşılan video ya da fotoğrafları çok kolay bir şekilde indirebilir ya da isterseniz repost yapabilirsiniz.