Resmi İlanlar

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME

Resmi İlanlar uygulamasında gazetelerde yayınlanan resmi ilanlara ulaşabilirsiniz.

Resmi İlanlar uygulamasında gazetelerde yayınlanan resmi ilanlara Android cihazlarınızdan ulaşabilirsiniz.

Basın İlan Kurumu tarafından yayınlanan Resmi İlanlar uygulaması, gazetelerde yayınlanan resmi ve reklam niteliği taşımayan ilanları dijital ortamdan sizlere sunuyor. Resmi ilanların hedef kitleye ulaşmasını kolaylaştıran uygulama, gelişen teknolojiye ayak uydurarak gazete alamayan kişilerin de bu ilanlardan faydalanmasını amaçlıyor.

İcra, ihale, tebligat ve personel alımı ilanları kategorilerinde birçok ilanı sizlere sunan uygulamada, yakınınızdaki ilanlara da ulaşabilmeniz mümkün. Geçmiş ilanları da görebileceğiniz Resmi İlanlar uygulamasında devlet tarafından el konulan malları açık artırmaya katılarak satın alabilir, çeşitli iş veya hizmetlere ihale ilanları üzerinden katılabilirsiniz. İş arayanlar için de kolaylık sunan Resmi İlanlar uygulamasında tüm kamu kurum ve kuruluşlarına ait personel ilanlarına başvuru yapabilirsiniz.

Volkan Yılmaz

Resmi İlanlar

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
11 TOPLAM İNDİRME
17 MB DOSYA BOYUTU

Gazetelerde yayınlanan resmi nitelikteki ilanlara Resmi İlanlar uygulamasından ulaşabilirsiniz.

iOS işletim sistemli cihazlar için geliştirilen Resmi İlanlar uygulaması, resmi nitelikteki reklam barındırmayan ilanları sizlere sunuyor.

Basın İlan Kurumu, tüm gazetelerdeki ilan sayfalarında karşılaştığımız çeşitli ilanları yayınlayan kurum olarak biliniyor. İcra, ihale, tebligat ve iş ilanları kategorilerinde sunulan ilanları dijital ortama aktaran ve hedef kitleye daha kolay ulaşmasını sağlayan Resmi İlanlar uygulamasında geçmiş ilanları da görüntüleyebiliyorsunuz.

İcra ilanları bölümünde sunulan ilanlar, devlet tarafından borca karşılık el konulan malları içeriyor ve borcun sıfırlanması amaçlanıyor. İhale ilanları bölümünde ise çeşitli işler veya hizmetlere teklifte bulunmak için katılabiliyorsunuz. İş arayanların da faydalanabileceği Resmi İlanlar uygulaması, çeşitli kamu kurum ve kuruluşlarının yayınladığı personel alımı ilanlarını sizlere sunuyor. Siz de resmi nitelikteki ilanları mobil cihazlarınızdan takip etmek istiyorsanız Resmi İlanlar uygulamasını iPhone ve iPad cihazlarınıza indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Eleman.net İş İlanları

    Eleman.net İş İlanları, Android için geliştirilen iş ilanı arama uygulamasıdır.
  • Secretcv İş İlanları

    Secretcv İş İlanları, iş arama sürecinde adaylara yardımcı olan ve Secretcv üzerindeki tüm işlemlerini iPhone ve iPad'leri ile yapabilmelerini sağlayan yararlı, ücretsiz ve pratik bir uygulama.
  • Google Reader

    Resmi olarak Google tarafından yayınlanan Google Reader hizmeti ile senkronize çalışan popüler rss takip uygulamasıdır.
  • Kpss İlanları

    Kpss İlanları, Android cihazlarınız üzerinde KPSS puanınız ile başvurabileceğiniz tüm ilanları görüntülemenizi sağlayan yararlı ve ücretsiz uygulamalardan bir tanesidir.
  • isbul.net

    Yeteneklerinize uygun iş ilanlarını incelemek istiyorsanız isbul.net uygulamasını deneyebilirsiniz.
  • Resmi Gazete

    Resmi Gazete, Android telefon ve tabletleriniz üzerinde resmi gazeteyi okumak için ücretsiz olarak kullanabileceğiniz bir Android uygulaması.
  • soL Haber

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz resmi soL Haber uygulamasıdır.
  • İnsan Kaynakları

    Kobi Vadisi isimli yerli uygulama geliştiricileri tarafından yapılan İnsan Kaynakları uygulaması, mobil uygulama üzerinden ücretsiz ve sınırsız bir şekilde iş ilanı vermenizi sağlıyor.