Retro Highway

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
185 TOPLAM İNDİRME

Retro motosiklet yarışı oyunu

Retro Highway, görsel çizgileri, ses efektleri ve müzikleri, oynanış stiliyle nostalji yaşatan motosiklet yarışı oyunu. Basit kontrol sistemiyle telefonda da tablette de rahat oynanış sunan motor yarış oyununda trafiğe aldırış etmeden zorlu görevleri tamamlamaya çalışıyorsunuz.

Old school oyuncuların keyif alarak oynayacağını düşündüğüm motor yarışı oyununda sadece tek oyunculu mod mevcut ancak multiplayer modu aramıyorsunuz. Trafiğin en yoğun olduğu vakitlerde motosikletinizle son hız yolda seyrederken challenge’ları yerine getirmek için uğraş veriyorsunuz. Hızınızı kesmenize izin verilmiyor. Araçların diplerinden geçme, rampalardan uçma gibi tehlikeli hareketler ekstra altın kazandırıyor. Altınlarla yeni bir motosiklet satın alabiliyor veya mevcut motosikletinizi geliştirebiliyorsunuz.

Erkan Calp

Retro Highway

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
56 TOPLAM İNDİRME
77 MB DOSYA BOYUTU

Old school oyuncular için motosiklet yarışı oyunu

Retro Highway, eski oyunları seven, arayan old school oyuncuların keyif alarak oynayacağını düşündüğüm motosiklet yarışı oyunu. Grafikleri, sesleri, oynanışıyla seneler öncesinin arcade oyunlarını akıllara getiriyor. iOS tarafında da ücretsiz ve sadece 77MB boyutunda.

Eski yarış oyunlarına özlem duyuyorsanız, Dumb Luck Games’in iPhone ve iPad’de oynanabilir motor yarış oyununu kesinlikle oynamalısınız. Her yönüyle nostalji yaşatan motosiklet oyununda sadece tek yarışabiliyor, kendi rekorunuzu kırmak için uğraşıyorsunuz. Akan trafikte hızınızı kesmeden mümkün olduğunca uzun mesafe gitmeniz isteniyor. Kaza riskini göze alarak yaptığınız artistik hareketler ekstra puan kazandırıyor. Puanlarınızı garajda bekleyen 10’un üzerinde motosikleti almak veya yükseltme seçenekleri için harcayabiliyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Real Bike Racing APK

    Real Bike Racing APK Android telefonunuzda keyifle oynayacağınız motosiklet yarışı oyunu. Motor yarışları hayranıysanız bu mobil yarış oyununu oynamalısınız.
  • Bike Race APK

    Bike Race APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilen internetsiz motosiklet yarışı oyunu.
  • Motorlu Tekne Yarışı 3D

    Motorlu Tekne Yarışı 3D, adından da anlaşıldığı gibi kıran kırana geçen motor yarışlarını denizlere taşıan ve orjinal zevkleri sunan bir oyun.
  • Moto Crazy 3D

    Moto Crazy 3D, trafik içerisinde motor yarışı yaparak diğer rakiplerinize saldırmanız gereken eğlenceli ve heyecanlı bir motor yarışı oyunu.
  • Race the Traffic Moto

    Race the Traffic Moto eğlenceli bir mobil yarış oyunudur
  • Cafe Racer APK

    Sonsuz motosiklet oyunu Cafe Racer APK ile yarışlarda hüneri göster. Birçok motosiklet seçeneği seni bekliyor. 
  • AE 3D Motor

    AE 3D Motor, Android cihazınıza ücretsiz indirip keyifle oynayabileceğiniz bir motosiklet yarışı oyunu.
  • Moto Rally 3D

    Moto Rally 3D, şehir sokaklarında ve trafiğin içinde süratli bir şekilde motor yarışı yapacağınız eğlenceli bir Android yarış oyunu.