reTXT

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
89 TOPLAM İNDİRME

reTXT uygulamasıyla Android cihazlarınızda hem şifreli mesajlaşmanın keyfini çıkarın hem de yazılı, fotoğraflı ve videolu mesajlar gönderin.

reTXT uygulaması, Android akıllı telefon ve tablet kullanıcıların çok kolay bir şekilde mobil cihazlarından mesajlar gönderebilmeleri ve almaları için kullanılabiliyor ve gelişmiş özelliklere sahip bir mesajlaşma uygulaması olduğunu söyleyebilirim. İki ay boyunca ücretsiz olarak sunulan ve devamında oldukça cüzi ücretler talep eden uygulamanın pek çok mesajlaşma uygulamasından daha kolay kullanılır olduğunu da belirtmem gerekiyor.

Uygulamayı kullanarak gönderdiğiniz mesajların içerikleri şifreli olarak iletiliyorlar ve internet ağınıza sızıp paketlerinizi çalabilecek olan kişiler, bu mesajların içeriğini göremiyorlar. Sadece alıcı tarafından görülebilen bu mesajlar hem yazılı, hem fotoğraflı hem de videolu olarak gönderilebiliyorlar. Böylece multimedya gönderimleri isteyenlerin de reTXT'de aradıklarını bulabileceklerini söyleyebilirim.

Uygulamanın grup sohbeti desteği de sunuyor olması çok sayıda kişinin aynı anda sohbet edebilmesine imkan tanıyor ve gruptan ayrılsanız bile kimse sizi davet etmeden yeniden dönüş yapabiliyorsunuz.

Gönderilmiş olan mesajların silinmesi veya düzenlenmesi konusunda oldukça geniş seçenekler sunan reTXT, böylelikle orijinal mesajınızdan hiç bir iz bırakmadan mesajınızı komple silmenizi veya yeni bir mesaj olarak düzenlemenizi sağlıyor. Aynı zamanda yazdığınız mesajlar hakkında karşı taraftan bir açıklama talebi gelirse bunu mesajı işaretleyerek yapabiliyor ve gereksiz yazılı mesajlardan kaçınabiliyorsunuz.

Yeni ve çapraz platform bir mesajlaşma uygulaması arayanlar diğer popüler mesajlaşma uygulamalarına ciddi bir rakip olabilecek olan reTXT'ye göz atmadan geçmesinler.

Yiğit Ekim Demir

reTXT

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME

reTXT ile iPhone ve iPad cihazlarınızdan hem güvenli hem de gelişmiş mesajlar gönderebiliyorsunuz.

reTXT uygulaması, iPhone ve iPad sahiplerinin kullanabilecekleri mesajlaşma uygulamaları arasında yer alıyor ve 2 ay boyunca ücretsiz olarak sunuluyor. Bu deneme döneminin ardından oldukça cüzi ücretlerle kullanılabilen uygulama, çok kolay kullanımlı ancak işlevsel bir arayüze de sahip diyebilirim.

Arkadaşlarınıza yazılı, fotoğraflı ve videolu mesajlar göndermenize olanak tanıyan uygulama, elbette ki bu işlemleri internet bağlantınız üzerinden gerçekleştiriyor ve bu nedenle 3G üzerinden video mesajlar göndermek isteyen kullanıcıların kota sınırları nedeniyle biraz dikkatli olmaları gerektiğini düşünüyorum.

Uygulamayı kullanarak gönderdiğiniz mesajlar karşı tarafa şifreli olarak iletiliyorlar ve böylece herhangi bir şekilde ortak ağlardan veri paketlerinizi yakalayabilecek kötü niyetli kişiler mesajlarınızın içeriğini ele geçirseler bile görüntüleyemiyorlar. Böylelikle güvenli ve kullanıcıların kişisel gizliliklerini koruyacak bir veri iletimi mümkün hale geliyor.

reTXT ile gönderdiğiniz mesajları yeniden düzenlemek yahut tamamen silerek karşı taraf görmeden ortadan kaldırmak da mümkün. Böyle bir durumda alıcının hiç bir şekilde silinen veya değiştirilen mesajın içeriğine erişimi kalmıyor ve yanlışlıkla yazdığınız şeyleri ortadan kaldırabiliyorsunuz. Aynı anda birden fazla mobil cihazı da destekleyen uygulama, böylelikle hem telefon hem de tabletinizde tüm mesajlarınıza erişim sağlamanıza yardımcı oluyor.

Yeni ve güvenli bir mesajlaşma uygulaması arayan takipçilerimizin göz atmak isteyebileceklerini düşünüyorum.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • RTÜK İletişim Merkezi

    RTÜK İletişim Merkezi uygulaması izleyicilerin programlar hakkındaki şikayetlerini ulaştırabileceği ücretsiz bir iletişim platformu.
  • IM+

    IM+, 2010 yılının en popüler çoklu iletişim protokollerini desteleyen, platform bağımsız, tüm iletişim servislerini desteleyen ücretsiz bir sohbet uygulamadır.
  • LoL Messenger

    LoL Messenger isimli uygulama, League of Legends hesabınızdaki kişileriniz ile iletişim kurmanızı sağlıyor. Bu sayede siz oyunda değilken bile League of Legends hesabınızdaki kişileriniz ile iletişim kurabiliyorsunuz.
  • Hello APK

    Hello APK, Facebook kişilerinizle daha rahat iletişim sağlayabilmenize imkan tanıyan bir Android uygulaması. Kim arıyor, arama engelleme özellikleri de mevcut.
  • Talkray

    Talkray, anlık mesajlaşma ve iletişim uygulamalarından biri.
  • Curse

    Curse oyun içi iletişim kurmanızı sağlayan bir mobil sohbet uygulamasıdır
  • MessageMe

    MessageMe, WhatsApp benzeri ve oldukça kapsamlı bir mesajlaşma ve iletişim uygulaması.
  • iMeet

    iMeet, konferans görüşmesini ve çeşitli paylaşımları anlık olarak sunabilen bir iletişim uygulaması.