Reuters Sports Reel

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
46 TOPLAM İNDİRME

Reuters Sports Reel kaliteli spor fotoğrafları sunan bir mobil uygulamadır.

Reuters Sports Reel kullanıcılara farklı spor dallarından yakalanmış oldukça yüksek kaliteli profesyonel spor fotoğrafları sunan bir mobil uygulamadır.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize tamamen ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bir uygulama olan Reuters Sports Reel ilk olarak Brezilya'da düzenlenen  Dünya Kupası'nın ardından ortaya çıkmış bir fikrin geliştirilmiş hali. Reuters Sports Reel temel olarak futbol, tenis, Formula 1 gibi spor dallarında yakalanmış eşsiz kareleri bir araya topluyor ve kategoriler halindek ullanıcılara sunuyor. Bu fotoğraflar Reuters'in profesyonel fotoğrafçıları tarafından dünya çapındaki etkinliklerde çekiliyor. Uygulama içerisinde İngiliz Premier Ligi, Amerika Açık, Tour de France gibi etkinliklerden fotoğraflar bulabilirsiniz.

Reuters Sports Reel içerisinde fotoğraflar kategoriler halinde toplanmakta. Bu kategorilere göz atabileceğiniz gibi en çok ilgi gören popüler fotoğraflara da hızlıca göz atabiliyorsunuz. Hoşunuza giden fotoğrafları favorilerinize ekleyebilir ve kolayca Facebook ve Twitter gibi sosyal medya hesaplarınız üzerinden paylaşabilirsiniz.

Reuters Sports Reel eğer spora ilgi duyuyorsanız hoşunza gidebilecek bir mobil uygulama olarak öne çıkıyor.

Can Erdil Şentürk

Reuters Sports Reel

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
19 TOPLAM İNDİRME

Reuters Sports Reel kaliteli spor fotoğraflarını bir araya getiren bir uygulamadır

Reuters Sports Reel eğer spora ilgi duyuyorsanız ve birbirinden güzel spor fotoğraflarına göz atmak istiyorsanız hoşunuza gidebilecek bir mobil uygulama.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize tamamen ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bu uygulamada farklı spor dallarında yakalanmış heyecan dolu anlar bir araya toplanıyor ve kullanıcılara bu yüksek kaliteli fotoğraflara kolayca ulaşma imkanı veriliyor. Reuters'ın profesyonel fotoğrafçılarının çekmiş olduğu bu yüksek kaliteli fotoğraflar kategoriler halinde sunulmakta. Reuters Sports Reel içerisinde futbolun yanısıra tenis ve Formula 1 gibi dünyada büyük ilgi gören spor etkinliklerinin fotoğraflarını bulabilirsiniz.

Reuters Sports Reel'da İngiliz Premier Ligi gibi futbol liglerinin, Amerika açık gibi tenis karşılaşmalarının yanında kriket, Amerikan futbolu gibi farklı spor türlerinin de fotoğrafları bulunabilmekte. Bu fotoğraflara göz atarken dilediklerinizi favorilerinize eklemenize ve sonradan bu fotoğraflara kolayca erişmenize imkan veriliyor. Ayrıca beğendiğiniz fotoğrafları Twitter ve Facebook üzerinden de kolayca paylaşabiliyorsunuz.

Reuters Sports Reel'da en çok ilgi gören popüler fotoğraflara da göz atabilirsiniz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Reuters

    Reuters, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir gazete uygulamasıdır.
  • Slots Reel Frontier

    Çeşitli şans oyunları oynayarak eğlenceli anlar geçirebileceğiniz eşsiz bir yapımdır.
  • EA SPORTS FIFA 23 Companion

    En iyi kulüp yönetim oyunlarından biri olan EA Sports FIFA 23 Companion, çok daha fazlası ile karşınıza gelmektedir.
  • Fuchs Sports APK

    Türkiye 2. ve 3. lig maçlarının izlenebileceği spor uygulaması Fuchs Sports APK, aynı zamanda birçok müsabakanın izlenmesinede olanak sağlıyor.
  • EA Sports FC Mobile 24 APK

    Mobil cihazınızda eşsiz bir futbol deneyimi yaşayacağınız EA Sports FC Mobile APK, yenilenmiş özellikleriyle piyasaya sürülüyor.
  • EA SPORTS FC Tactical APK

     EA SPORTS FC Tactical APK'da, Dünyanın dört bir yanındaki oyunculara karşı takımınızı oluşturun ve taktiğinizi en iyi şekilde geliştirin.
  • beIN Sports

    beIN Sports uygulamasıyla tüm spor müsabakalarının videolarını ve spor haberlerini takip edebilirsiniz.
  • EA Sports Football Club

    EA Sports Footbal Club ile FIFA dünyasını yanınızda taşıyın.