Rezervin

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
35 TOPLAM İNDİRME
4.4 MB DOSYA BOYUTU

Rezervin isimli bu uygulama sayesinde restoran araştırması yapabiliyor ve rezervasyon işlemlerimizi gerçekleştirebiliyoruz.

Rezervin, Android işletim sistemine sahip olan tablet ve akıllı telefonlar üzerinde kullanabileceğimiz bir restoran rezervasyon uygulaması olarak öne çıkıyor.

Tamamen ücretsiz olarak indirebileceğimiz bu uygulama sayesinde şehirde bulunan restoranları tarayabilir ve beğenilerimize en çok hitap edeni inceleyerek ve yorumlarına bakarak rezervasyon yapabiliriz.

Doğuş Grubu tarafından geliştirilmiş olan uygulamaya adım attığımızda karşımıza son derece sade ve bilgilendirici bir arayüz tasarımı çıkıyor. Buradan restoran arama ve rezervasyon yapma işlemlerimizi gerçekleştirebiliyoruz.

Uygulamanın en iyi yanlarından birisi de kullanıcılara önerilerde bulunması ve hoşlarına gidebilecek restoranları öne çıkarması. Bu sayede daha önce gittiğimiz restoranlara benzer konseptlere sahip olan restoranları saniyeler içerisinde bulabiliyoruz. Daha önce restoranı ziyaret etmiş olan kullanıcıların yorumlarına bakarak mekan hakkında daha fazla bilgi alabilme şansına da sahibiz.

Sık sık dışarıda yemeği tercih ediyorsanız Rezervin bu konuda size epey yardımcı olacaktır. Ara sıra bazı ufak hatalarda karşılaştık fakat genel olarak tatminkar bir çalışma performansı gösterdiğini söyleyebiliriz.

Emircan Erdoğan

Rezervin

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
31 TOPLAM İNDİRME
16.9 MB DOSYA BOYUTU

Rezervin isimli bu uygulama sayesinde restoran araştırabiliyor ve rezervasyon yapabiliyoruz.

Rezervin, iPhone ve iPad cihaz kullanıcılarının hizmetine sunulmuş bir rezervasyon uygulaması olarak öne çıkıyor.

Tamamen ücretsiz olarak indirebileceğimiz bu uygulama, Doğuş Grubu tarafından kullanıcıların rezervasyon işlemlerini kolay ve hızlı yoldan gerçekleştirmeleri için özel olarak tasarlanmış.

Rezervin özellikle sık sık dışarıda yemek yemeyi tercih eden veya sık sık iş yemekleri organize etmek durumunda olan kullanıcılara hitap ediyor. Şehrin en iyi ve en lüks restoranlarını Rezervin ile sadece birkaç saniye içerisinde bulabiliyor, devamında ise rezervasyon yapabiliyoruz.

Uygulama beğenilerimize göre çeşitli önerilerde bulunuyor ve yeni yerler keşfetmemizi kolaylaştırıyor. Buna ek olarak ziyaret etmek istediğiniz restoranlar hakkında yapılmış olan yorumları okuyarak daha ayrıntılı bilgilere ulaşabileceksiniz.

Çok nadir de olsa hata veren Rezervin'in gelecek güncellemeler ile iyileşeceğini düşünüyoruz. Eğer pratik bir rezervasyon uygulaması arıyorsanız Rezervin'e mutlaka göz atmalısınız.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • EZ Tools

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz yardımcı araçlar uygulamasıdır.
  • ZDbox

    ZDbox, birçok faydalı alt uygulamayı bünyesinde barındıran bir yardımcı araçlar uygulaması.
  • Photo Recovery Shop

    Photo Recovery Shop silinen fotoğraflarınızı kurtarmanıza yardımcı olan bir Android uygulamasıdır
  • Play!

    Play!, PlayStation 2 oyunlarını Android cihazlarınızda çalıştırmanıza yardımcı olan bir emülatördür
  • Adobe Shadow

    Adobe Shadow, web sitelerinin mobil tarayıcılardaki görünümünü Android cihazlar üzerinden test etmek için web geliştiricilere özel olarak hazırlanmış kullanışlı bir uygulama.
  • Toucher

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz yardımcı bir araçtır.
  • HARDiNFO

    HARDiNFO, Android telefon ve tablet için donanım bilgisi uygulaması.
  • Tinkerplay

    3 boyutlu yazıcılar için model tasarımı yapabileceğiniz ücretsiz bir uygulama.