ringID

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
55 TOPLAM İNDİRME
30 MB DOSYA BOYUTU

ringID, sevdiklerinizle ücretsiz mesajlaşmak, arama yapmak, görüntülü konuşmak için kullanabileceğiniz bir Android uygulaması.

ringID, arkadaşlarımızla, iş arkadaşlarımızla, ailemizle ücretsiz olarak hem yazılı hem de görüntülü sohbet gerçekleştirmemiz için geliştirilmiş sosyal ağ uygulamaları arasında.

Ücretsiz olarak anlık mesajlaşma, arama yapma, görüntülü konuşma, kendi kendine silinen mesaj ve fotoğraf gönderme kısacası bir sohbet uygulamasında bulunması gereken, aradığımız tüm seçenekleri bir arada sunan bir Android uygulaması diyebileceğim ringID, arayüzüyle de benzerlerinden farklılık gösteriyor. Kişi listenizdeki arkadaşlarınızın paylaşımlarını Facebook’takine benzer şekilde akışınızdan takip ediyorsunuz ve kiminle neyi paylaşacağınızı ayarlayabiliyorsunuz.

Sohbetlerin vazgeçilmezi sticker’ları da ücretsiz sunan ringID’nin veri tüketiminde de oldukça başarılı olduğunu ve cihazın performansını etkileyecek yapıda olmadığını da eklemek gerek.

Erkan Calp

ringID

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME
55 MB DOSYA BOYUTU

ringID, iPhone'unuzdan ücretsiz arama, görüntülü ve yazılı sohbet etmek için kullanabileceğiniz bir uygulama.

ringID, iPhone’unuzda internet bağlantınız üzerinden sevdiklerinizle ücretsiz arama, görüntülü konuşma, anlık mesajlaşma gerçekleştirebileceğiniz bir sosyal ağ uygulaması ve tamamıyla ücretsiz indirip kullanabiliyorsunuz.

Hem arayüz hem de kullanılabilirlik yönünden benzerlerinden oldukça farklı bir uygulama diyebilirim. Bir sohbet uygulamasında bulunması gereken tüm seçenekler mevcut. İster WiFi isterseniz de 3G bağlantınızı kullanarak hiçbir ekstra ücret ödemeden sevdiklerinizle gerek yazılı, gerek sesli, gerekse de görüntülü sohbet etmenin keyfini sürebiliyorsunuz.

ringID’nin ana ekranı Facebook’un ana sayfasına oldukça benziyor. Facebook’ta olduğu gibi arkadaşlarınızın neler paylaştıklarını görebiliyor, yorum atabiliyor veya sadece beğenip geçebiliyorsunuz. Sizinle paylaşılan video ve fotoğrafları da görüntüleyip cihazınıza indirme şansına sahipsiniz. Fotoğraf ve video demişken uygulamanın Snapchat’teki gibi gönderilerin belli süre sonunda otomatik olarak silinmesi özelliği de bulunuyor. Sohbetleri şenlendiren sticker’ları da unutmamak gerek.

Erkan Calp

ringID

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
32 TOPLAM İNDİRME
7 MB DOSYA BOYUTU

ringID, ücretsiz mesajlaşmak, görüntülü sohbet etmek, arama yapmak için kullanabileceğiniz bir uygulama.

ringID, Windows Phone telefonunuzda internet bağlantınız üzerinden dostlarınızla, sevgilinizle, iş arkadaşlarınızla ücretsiz olarak mesajlaşmak ve arama yapmak için kullanabileceğiniz bir sosyal ağ uygulaması.

Windows Phone platformunda ücretsiz arama, anlık mesajlaşma, görüntülü konuşma seçeneklerini sunan çok fazla gelişmiş uygulama mevcut değil. ringID platformdaki sohbet uygulamaları arasında özelliklerinin yanı sıra sorunsuz çalışmasıyla da öne çıkıyor.

Facebook’tan alışık olduğumuz haber akışına benzer alanda kişilerinizin paylaşımlarını takip etmenize ve kişilerinizle etkileşime girmenize imkan tanıyan ringID, düşük veri tüketimi sunuyor. İnternet paketinizden en az harcama yaparak sevdiklerinizle sohbet ediyorsunuz. Sohbet demişken uygulamada belli süre sonunda kendi kendine silinen fotoğraf, müzik, video ve mesajlar da gönderebiliyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • RTÜK İletişim Merkezi

    RTÜK İletişim Merkezi uygulaması izleyicilerin programlar hakkındaki şikayetlerini ulaştırabileceği ücretsiz bir iletişim platformu.
  • LoL Messenger

    LoL Messenger isimli uygulama, League of Legends hesabınızdaki kişileriniz ile iletişim kurmanızı sağlıyor. Bu sayede siz oyunda değilken bile League of Legends hesabınızdaki kişileriniz ile iletişim kurabiliyorsunuz.
  • IM+

    IM+, 2010 yılının en popüler çoklu iletişim protokollerini desteleyen, platform bağımsız, tüm iletişim servislerini desteleyen ücretsiz bir sohbet uygulamadır.
  • Hello APK

    Hello APK, Facebook kişilerinizle daha rahat iletişim sağlayabilmenize imkan tanıyan bir Android uygulaması. Kim arıyor, arama engelleme özellikleri de mevcut.
  • Talkray

    Talkray, anlık mesajlaşma ve iletişim uygulamalarından biri.
  • Curse

    Curse oyun içi iletişim kurmanızı sağlayan bir mobil sohbet uygulamasıdır
  • MessageMe

    MessageMe, WhatsApp benzeri ve oldukça kapsamlı bir mesajlaşma ve iletişim uygulaması.
  • Knock

    Knock kullanıcıların çok daha hızlı iletişim kurmasını sağlayan bir mobil uygulamadır