Ripoff Birds

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
141 TOPLAM İNDİRME

Ripoff Birds reflekslerinizi ölçen ücretsiz bir Android oyunudur. Oyunda belirli bir yönde düşmeden ilerlemeye ve engelleri aşmaya çalışıyorsunuz.

Ripoff Birds son zamanların popüleritesi artan beceri oyunlarına örnek bir yapı göstererek ortaya çıktı ve Angry Birds'e benzer bir tavır sergiliyor. Ancak Ripoff Birds'deki hedefiniz bina devirmek veya avlanmak değil, kendi kuşlarınızı havada tutabilmek!

Oldukça basit bir oyun yapısına sahip Ripoff Birds'de amacınız ana karakterleri diğer kuşlara çarpmadan olabildiğine uzun süre havada tutabilmek. Kulağa oldukça kolay görünüyor öyle değil mi? Ripoff Birds'e girdiğinizde oyunun sunduğu kontrol ve mekaniklerle aslında ne kadar zorlayıcı bir tavır sergilediğini anlayacaksınız.

Kontrol ettiğiniz kuş yere değdiğinde kontrol tuşuna basarak havaya bir kez daha zıplamasını sağlıyor ve uçmaya az bir süre devaam ediyorsunuz. Tabii ki yeterince refleks sahibi değilseniz bu macera kısa sürüyor. Oyun sürekli yoğunlaşmanızı bekliyor ve oyun boyunca dikkatinizi korumak zorundasınız. Grafikler ilgi çekici ve oyun aslında yenilikçi bir tavır sergileyerek kendi yolunda devam edecek gibi görünüyor. Ek içerik ve materyaller geldikçe Ripoff Birds'ün oynanabilirliği de aynı ordan artacaktır.

Eğer zaman geçirmek isteyen sıradan bir oyuncuysanız ve amacınız sadece eğlenmekse Ripoff Birds kısa soluklu yolculuklarınızda sizlere eşlik edecek yegane oyun olabilir. Android cihazınıda denemek için hemen ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Cenk Barkın Us

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Angry Birds APK

    Angry Birds APK Android oyununda kızgın kuşların yumurtalarını çalan domuzlardan intikam alıyorsunuz. Angry Birds Classic APK olarak indirilebilir.
  • Eco Birds

    Eco Birds mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur
  • Angry Birds Friends

    Angry Birds Friends, popüler Angry Birds oyunun arkadaşlarla yarışmaya dayalı olan sürümü.
  • Angry Birds Stella

    Angry Birds Stella tamamen ücretsiz olarak indirebileceğiniz ve Angry Birds'ün devamı niteliği taşıyan bir oyun.
  • NIMBLE BIRDS: Crazy Hardest Game

    NIMBLE BIRDS: Crazy Hardest Game, Android akıllı telefonlarınız ve tabletleriniz üzerinde oynayabileceğiniz eğlenceli bir beceri oyunudur.
  • Angry Birds Star Wars

    Angry Birds Star Wars, Angry Birds serisinin Yıldız Savaşları temalı yeni oyunu.
  • Birds Evolution

    Birds Evolution, çiftliğinizde bulunan tavukları geliştirmenizi ve büyütmenizi amaçlayan eğlenceli bir mobil oyundur.
  • Angry Birds Rio

    Kızgın kuşların Rio'da geçen maceralarını konu alan ünlü Angry Birds oyunudur.