Riptide GP

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
2,121 TOPLAM İNDİRME
46 MB DOSYA BOYUTU

Riptide GP, süper hızlı hidro jetlerle birbirinden zorlu yarışlara katıldığınız popüler bir oyundur.

Riptide GP, Windows 8 tabanlı tablet ve masaüstü bilgisayarınızda oynayabileceğiniz en heyecanlı ve sürükleyici su yarışı oyunudur. Gerçeğe oldukça yakın su fiziği, gerçek zamanlı refleksler ve detaylı grafikleriyle dikkat çeken oyunda modelleme harikası süper hızlı hidro jetlerle yarışlara katılacak, diğer jet-skileri geride bıkarak su yarışlarının lideri olacaksınız. Nefes kesen su yarışlarına hazır mısınız?

Vector Unit tarafından geliştirilen, mobil platformun başarılı yarışı oyunlarından Riptide GP’nin Windows 8 platformu için özel olarak hazırlanmış oyunudur. Gerçekten suda yarışıyormuş hissi veren oynanışa sahip oyunda birbirinden hızlı jet-skilerle yarışlara katılarak, birinci gelmeye çalışıyorsunuz. Gerçekçi su fiziği, kanal sonlarında aniden karşınıza çıkan engeller yarış heyecanını artırıyor. Detaylı tasarımları ile dikkat çeken jet-skilerle hızlı yarışlara katılabilir veya şampiyonluk için mücadele verebilirsiniz. Yarış esnasında jet-skilerle özel hareketler yaparak ekstra puan kazanabilirsiniz.

Yarış heyecanından bir saniye olsun kopmamanızı sağlayan hareketli müziklerle desteklenen oyunun kontrolleri basit olsa da süper hızlı jet-skileri pistte tutmak o kadar kolay değil. Keskin dönüşler, kanal bitimi engeller, su fiziği yarışları kolayca kazanmanıza engel olacak. Oyunu klavyeden, gamepad ile veya dokunmatik ekran üzerinden oynama şansına sahipsiniz.

Üstün grafikleri, etkileyici efektleri ve eğlenceli oynanışı ile Riptide GP’nin Windows 8 tablet ve bilgisayarınızda oynayabileceğiniz en gerçekçi su yarışı oyunu olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Oyunun deneme sürümünde tek bir yarış yapmanıza imkan tanınıyor. Dilerseniz 3,49TL ödeyerek oyunun tam sürümünü satın alabilirsiniz.

Erkan Calp

Riptide GP

x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
171 TOPLAM İNDİRME
42 MB DOSYA BOYUTU

Riptide GP, mobil cihazınızda oynayabileceğiniz en gerçekçi su yarışı oyunudur.

Riptide GP, mobil cihazda görebileceğiniz en kaliteli grafik ve oynanışa sahip su altı yarışı oyunudur. Yüksek kalitede jet-ski ve çevre görselleri, sizi oyun içine dahil eden hareketli müzikleri, gerçeğe oldukça yakın su dalgaları ile akıllı telefon ve tabletinizde eşsiz bir jet-ski keyfi yaşayın.

Mobil platform için en gerçekçi su yarışı oyunu olarak gösterilen Riptide GP’de kısa sürede hızlanan tasarım harikası hidro jetlerle yarışma fırsatı sunuluyor. İster kısa yarışlarla kendinizi geliştirin, isterseniz de şampiyonluk yarışlarına katılarak en iyi jet-ski sürücüsü olduğunuzu milyonlara gösterin.

Bluetooth ve USB kontrolörü, Moga ve Xpreia Play desteği sunan oyundaki su efetleri görseller kadar başarılı. Jet-skinizi sürerken ekranınıza sıçrayan su, dalgalar, birden hızlandığınızda ortaya çıkan motion blur efekti gerçekten etkileyici.

Yarış esnasında jet-skinizle akrobatik hareketler yapma imkanı da sunan oyun Google Play Oyun Servisleri ile entegre şekilde çalışıyor. Bu sayede oyunda elde ettiğiniz başarıları ve en iyiler listesini görebilir ve oyununuzu buluta kaydedebilirsiniz.

Riptide GP Özellikleri:

  • Keşfedeceğiniz 12 pist, 7 süper hızlı hidro jet
  • 3 farklı oyun modu
  • Gamepad desteği
  • Google Play oyun servisleri entegrasyonu
  • Ekstra puan kazandıran akrobatik hareketler
Erkan Calp

Riptide GP

x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
71 TOPLAM İNDİRME
38.7 MB DOSYA BOYUTU

Riptide GP, üstün grafik ve efektleri, hareketl müzikleri, gerçekçi su fiziği ile mobildeki en iyi su yarışı oyunudur.

Riptide GP, süper gerçekçi su fiziği, yüksek tempolu müzikleri ve detaylı grafikleri ile mobil platformda en çok oynanan oyunlardan biridir. Hem iPhone hem de iPad’inizle oynayabileceğiniz bu su yarışı oyununda süper hızlı jet-skilerle tünellerin arasından geçecek, rampalardan atlayarak akrobatik hareketler yapacak, dalgalarla dans edeceksiniz.

Xbox platformu için geliştirilen ve övgüler alan Thunder Hurricane oyunun arkasındaki isim Vector Unit tarafından sunulan Riptide GP, jet-ski heyecanını mobil cihazlara taşıyor. Birbirinden hızlı hidro jetleri kullanma fırsatı sunan oyunda 3 farklı oyun modu bulunuyor. Şampiyonluk yarışlarına katılarak madalyalar kazanabilir, yarışları en iyi zamanda bitirerek arkadaşlarınıza meydan okuyabilir veya serbest yarışlara katılabilirsiniz.

iPhone 5 kullanıcıları için daha gelişmiş grafikler sunan oyunda tüm detaylar düşünülmüş. Jet-skinizi kolay sürmenizi engelleyen dalga, düşme anında ekrana sıçrayan su ve hareketlilik efekti öğelerinin yanı sıra özenle seçilmiş tabiri yerindeyse sizi gaza getiren hareketli müzikler Riptide GP’yi benzer oyunlardan ayırıyor. Retina ekran desteği sayesinde oyunlarda can sıkan siyah boşluklar yerini tam ekrana bırakıyor.

Riptide GP Özellikleri:

  • 12 futuristik su kanalı
  • 7 güçlü ve süper hızlı hidro jet
  • 3 oyun modu: Yarış, Sıcak Tur, Şampiyonluk
  • GameCenter entegrasyonu
  • iPhone 5 için gelişmiş grafikler
Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Riptide GP2

    Riptide GP2, dünyanın en çok oynanan su yarışı oyunudur.
  • Super Woden GP 2

    Eşsiz bir yarış deneyimi sunan Super Woden GP 2'de, arcade tarzı izometrik bir deneyim yaşayabilirsiniz. Birçok modu deneyimleyin ve arkadaşlarınızla eğlenceli bir şekilde yarışın.
  • Superbike GP

    Superbike GT
  • Dead Island Riptide

    Dead Island Riptide açık dünya tabanlı bir FPS oyunudur
  • Descenders

    Descenders ile gerçekçi bisiklet yarışlarına katılmaya hazır olun.
  • Highway Racer

    Highway Racer, egzotik spor arabalarla otoyolda hız düşürmeden ilerlemeniz gereken sıradışı yarış oyunu.
  • Car Crash Couch Party

    Car Crash Couch Party aynı bilgisayar üzerinde arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz eğlenceli bir parti oyunu
  • Test Drive 6

    Info Games tarafından hazırlanmış eğlenceli bir yarış oyunu.