Rising PC Doctor

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
3/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
15,597 TOPLAM İNDİRME

Rising PC Doctor, bilgisayarın bazı temel noktalarındaki güvenliği profesyonel yöntemlerle sağlayan ücretsiz bir güvenlik aracıdır.

Not: Programın kurulum dosyası Google tarafından zararlı yazılım olarak algılandığı için indirme bağlantısı kaldırılmıştır. Alternatif programlar için antivirüs programları kategorisine göz atabilirsiniz.

Rising PC Doctor, Windows onarımı, Truva atlarını izleme ve otomatik olarak engelleme, USB bellekleri tanıma ve güvenlik incelemesi, internet sitelerinde güvenlik izlemesi, Trojan izleme ve önceleme, Microsoft Internet Explorer'ı inceleme ve hata ayıklama gibi özelliklere sahiptir.

Ücretsiz olmasıyla da dikkat çeken Rising PC Doctor, sürekli güncelleniyor olmasıyla açısından avantaj sağlıyor.

Rising PC Doctor, her ne kadar ev kullanıcılarına daha çok hitap ediyor gibi görünse de, bazı kritik özellikleriyle detaylı müdahalelere de olanak sağlar. Windows açılış yönetimi, sabit disk temizleme ve özel yöntemlerle inatçı virüsleri sistemden silme gibi araçlarıyla rakiplerinden bir adım öne çıkmaktadır.

Onur Şendere

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Hauberk PC Doctor

    Hauberk PC Doctor çok fonksiyonlu bilgisayar bakım ve hızlandırma programıdır
  • Rising AntiVirus 17.12

    Rising AntiVirus, sunucuları ve kişisel bilgisayarları korumak için tasarlanmış çok yetenekli bir entegre antivirüs çözümüdür.
  • Kerish Doctor

    Bilgisayar bakım programı olan Kerish Doctor, birçok işlev ile kullanıcıların karşısına geliyor.
  • WinMend System Doctor

    WinMend System Doctor, sisteminizi spyware, adware, trojan ve virüs gibi tehlikelere karşı koruyan gelişmiş bir güvenlik programıdır.
  • Rising Antivirus Free Edition

    Bilgisayarınızı virüs, spyware, worms, trojan gibi zararlı yazılımlara karşı korumak istiyorsanız işte size güçlü bir antivirüs yazılımı.
  • Doctor Alex

    Bilgisayarınıza sızan ve bilgisayarınıza zarar veren zararlı yazılımları ve trojanları bulur ve yok eder...
  • Spyware Doctor with AntiVirus

    Virüs, spyware, adware, trojan, keylogger ve benzeri kötü niyetli yazılımlara karşı bilgisayarınızı koruma altına alabileceğiniz profesyonel bir güvenlik yazılımı.
  • Kingsoft PC Doctor

    Kingsoft PC Doctor, ücretsiz olmasına rağmen rakiplerinde olmayan bir çok özelliğe sahip olan bir sistem bakım aracıdır.