Rivet News Radio

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
23 TOPLAM İNDİRME
3.2 MB DOSYA BOYUTU

Rivet News Radio uygulaması ile Android cihazlarınızda ücretsiz olarak size özel haberleri dinleyebilirsiniz.

Rivet News Radio uygulaması, Android kullanıcılarının kendilerine özel olarak hazırlanmış haber bültenlerini dinleyebilecekleri ücretsiz uygulamalar arasında yer alıyor ve bu konuda oldukça büyük bir açığı kapatıyor denilebilir. Zira uygulama diğer pek çok haber uygulamasının aksine, sizin kullanım alışkanlıklarınızı ve beğendiğiniz şeyleri akılda tutarak ilginizi çekebilecek haberleri sunmaya gayret ediyor. Bu sayede örneğin finansla ilgilenmeyen bir kullanıcıysanız size bir daha finans haberleri sunmuyor ve sadece ilgilendiğiniz haberler karşınıza çıkıyor.

Her ne kadar İngilizce dilinde haberleri sunsa da, yabancı dil bilgisi olan kullanıcıların pek zorluk çekeceğini sanmıyorum. Arayüzü anlaşılır ve sade tasarlanmış olan uygulamada tüm işlev ve menülere erişmek de oldukça kolay. Dolayısıyla uygulamayı kurduktan sonra hemen haber ayarlamalarınızı yapmaya başlayabiliyorsunuz.

Beğendiğiniz haberleri sosyal ağlardan arkadaşlarınızla paylaşmanız da mümkün. Böylece oldukça geniş kullanıcı kitlelerine ilgilendiğiniz konularla ilgili haberleri ulaştırabilirsiniz. Elbette çalışmak için aktif bir Wi-Fi ya da 3G bağlantısına ihtiyaç duyuyor ancak en son haberleri alabilmek için bunun mecburi olduğunu unutmamak gerek.

Uygulama içerisinde bulunan kategoriler şu şekilde listeleniyor:

  • Son haberler
  • Sanat ve eğlence
  • İş dünyası
  • Politika
  • Yaşam
  • Bilim
  • Spor
  • Teknoloji
  • Hava durumu

Eğer kişiselleştirme olanakları yüksek bir haber dinleme uygulaması arıyorsanız ücretsiz olarak sunulan Rivet News Radio'ya göz atmayı unutmayın.

Yiğit Ekim Demir

Rivet News Radio

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME
6.1 MB DOSYA BOYUTU

Rivet News Radio ile size özel haberleri kolayca iPhone ve iPad cihazlarınız üzerinden ücretsiz olarak dinleyebilirsiniz.

Rivet News Radio uygulaması, iPhone ve iPad cihazlarınızda kullanabileceğiniz özelleştirilmiş bir radyo uygulaması olarak karşımıza çıktı ve tamamen ücretsiz olarak kullanılabiliyor. Uygulama sadece haberler üzerine özelleştiği için sahip olduğu radyo yayınları da bu temel üzerinde şekilleniyor ancak onu diğer benzeri uygulamalardan oldukça farklı kılan özellikler var.

Bunlardan en önemlisi, uygulamanın sizin hangi haber türlerini sevdiğinize göre sunduğu haberlerin değişiklik göstermesi. Yani en son haberler, sanat, iş dünyası, yaşam, bilim ve diğer tüm kategorileri belirledikten sonra sevdiklerinizi seçiyorsunuz ve uygulama bu kategoriler arasından size seçmece haberleri sunuyor. Her ne kadar yayın dili İngilizce olsa da yabancı dili olan kullanıcıların beğeneceğine inanıyorum.

Uygulamanın arayüzü de seçimleri ve haber dinlemeyi çok kolay hale getiren basit bir yapıyla hazırlanmış. Dolayısıyla ilk bir kaç dakika içerisinde neyin nerede olduğunu hemen bulmanız mümkün. İlgi alanına dayalı radyo yapısının da sorunsuzca haberleri sunabildiğini belirtelim.

Hoşunuza giden haberleri sosyal ağ hesaplarınız ve e-posta üzerinden paylaşmanızı sağlayacak butonlar da uygulama içerisinde mevcut. Rivet News Radio'nun sık kullanılanlar listesi sayesinde istediğiniz haberleri bir kenarda saklayabiliyor ve böylece daha sonra yeniden dinleyebiliyorsunuz.

Eğer klasik haber akışlarından sıkıldıysanız ve size özel olarak hazırlanmış haberleri mobil cihazlarınızdan dinlemek isterseniz Rivet News Radio'yu kaçırmamanız gerekiyor.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • NowThis News

    NowThis News uygulaması, Android akıllı telefon ve tabletlerinizde haber videolarını ve komik videoları izleyebileceğiniz ücretsiz bir araç.
  • Fresca Radio

    Fresca Radio ile latin müziklerini mobil cihazlarınız üzerinde dinleyebilirsiniz.
  • Stitcher Radio

    Stitcher Radio uygulaması ile favori radyo kanallarını ve şovlarını ücretsiz olarak takip edebilirsiniz.
  • Architecture of Radio

    Architecture of Radio, Android cihazlarınız üzerinde kullanabileceğiniz bir sinyal takibi uygulamasıdır.
  • Live365 Radio

    Live365 Radio ile Android telefon veya tabletiniz üzerinde 7000'den fazla çevrimiçi radyo yayınını ücretsiz olarak dinleyin.
  • Capital Radio Türkiye

    Capital Radio Türkiye Android uygulaması ile 80 ve 90'ların popüler parçalarını dinleyebilirsiniz.
  • Dash Radio

    Dash Radio uygulaması sayesinde Android cihazlarınızdan kolayca ve en yüksek ses kalitesiyle internet radyolarını dinleyebiliyorsunuz.
  • myTuner Radio

    myTuner Radio, radyo istasyonlarını ülke ve tür bazında filtreleyebilen popüler bir radyo dinleme uygulaması.