Robbery Bob 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
901 TOPLAM İNDİRME
74 MB DOSYA BOYUTU

Robbery Bob APK, en çok oynanan hırsızlık oyunu. Robbery Bob 2 APK Android oyunda evlenme planı yapan bir hırsıza yardım ediyorsunuz.

Robbery Bob 2 APK, oyunu ismini taşıyan bir hırsızı kontrol ettiğimiz çizgi filmleri andıran kalteli - detaylı görselleriyle dikkat çeken bir Android oyunu. Serinin ikinci bölümünde bir mafya babasının kızıyla evlenme planları yapan Bob’a yardım ediyoruz.

Robbery Bob 2 APK İndir

Robbery Bob 2 APK Android oyunda farklı yerlerde geçen yüzlerce bölüm boyunca güvenlik görevlileri, devriye elemanları, köpekler dahil birçok engeli atlatarak, kimi zaman da saklanarak ilerlediğimiz oyunda tam bir hırsız rolüne bürünüyoruz. Ses çıkarıp etraftaki kişilerin dikkatini çekmeden, alarmları aktif etmeden olabildiğince soğukkanlı şekilde bize verilen zorlu görevleri tamamlamaya çalışıyoruz. Bölümler çok iyi tasarlanmış ve sürekli gözümüzü açarak ilerlemek durumundayız. En ufak hatamız evlenme hayalimizi suya düşürebiliyor.

Oyunun kontrol sistemi oldukça basit. Kimi zaman parmak uçlarında yürüyen, kimi zaman da koşmak zorunda kalan karakterimizin yönlendirmek için sol alttaki analog çubuğu kullanıyoruz. Sağ alttaki sınırlı sayıda simgeler ise zorlandığımız bölümlerde hayat kurtarıyor.

Robbery Bob 2 Oyna

En sevdiğiniz hırsız Bob, yeni karakterler, yeni kıyafetler, yeni çizgi romanlar ve daha zorlu bölümlerle Robbery Bob 2 APK Android oyunda tekrar eski numaralarına devam ediyor. Bu oynaması ücretsiz macerada Bob olarak oynarken, güvenlik görevlilerinin etrafından gizlice dolaşacak, devriye gezen emeklilerin yanından geçecek ve mümkün olduğunca fazla ganimet elde etmeye çalışırken karmaşık tuzaklardan kaçınacaksınız.

Bu gizli maceranın ikinci bölümünde güzel villalar ve evlerde geçen zorlu birçok yeni bulmaca sizi bekliyor. Bu yeni maceraya atlayıp hemen oynamaya başlamak için birçok neden var:

  • Çalan adam geri döndü ve başını her türlü belaya soktu. Bob’un bir gangsterin kızı için düğün planına yardım edin. Dr. Thievious’un sinsi planlarını durdurun ve uzaylıların gerçekten var olup olmadığını öğrenin.
  • 100’den fazla yeni eğlenceli bölüm: Playa Mafioso, Shamville ve Seagull Bay sokaklarında gizlice dolaşırken hangi güzellikleri yağmalayacaksınız? Yeni bölümler en deneyimli hırsızları bile zorlayacak harika bir oyun deneyimi yaşatıyor.
  • Saklambaç: Parmak uçlarında dolaşın, duvarlarından kıyısından geçin ve gözden uzak durun. Muhafızların dikkatini dağıtmak için gürültü çıkartın ve suçüstü yakalarsanız oradan hızlıca çıkın.
  • Eski Bob, yeni hileler: Bob’un dar alandan kurtulmasına yardımcı olmak için RC arabaları, ışınlanma madenlerini ve tonlarca yeni aygıtı kullanın. Etrafta gizlice dolaşmanın en usta yollarını bulun.
  • Uygun ve fazla: Karakterinizi çeşitli kıyafetlerle kişiselleştirerek şık bir şekilde oynayın.

 

Erkan Calp

Robbery Bob 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
315 TOPLAM İNDİRME
415 MB DOSYA BOYUTU

Robbery Bob 2'de tuzakları ve güvenlik güçlerini aşıp görevimizi yerine getirmeye çalışıyoruz.

Robbery Rob 2, iPhone ve iPad cihaz sahiplerinin beğenisine sunulan bir bulmaca ve strateji oyunu olarak öne çıkıyor. İlk oyunu oynayanlar hatırlayacaktır, fakat bilmeyenler için oyunda neler yapmamız gerektiğinin üzerinden tekrar geçelim.

Oyunun adından da anlaşılabileceği gibi karakter olarak Rob isimli bir hırsızın kontrolünü üstleniyoruz ve bize verilen hırsızlık görevlerini tamamlamaya çaba harcıyoruz. Bunu gerçekleştirmek pek kolay olmuyor çünkü bölümlerde karşımıza çok sayıda güvenlik görevlisi ve tuzak çıkıyor. Bunları atlatmak için hem hızlı karar vermeli hem de çevremizde olup bitenleri dikkatlice gözlemlemeliyiz.

Söz konusu karakteri kontrol edebilmek için ekranında sağında ve solunda konuşlandırılmış olan butonları kullanmamız gerekiyor. Kontrol mekanizması hassas bir yapıya sahip olduğu için karakterimizi sorunsuzca yönetebiliyoruz.

Robbery Rob 2'nin grafikleri tatmin edici bir kaliteye sahip. Çizgi film atmosferi yaratan bu grafikler oyuna eğlenceli ve mizahi bir hava katıyorlar. Teması her ne kadar hırsızlık üzerine kurulu olsa da bu oyunu hem çocuklar hem de yetişkinler güvenle oynayabilir çünkü esprili yönü ağır basan bir oyun.

Bulmaca oyunları oynamaktan keyif alıyorsanız Robbery Rob 2'den çok keyif alacaksınız demektir.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Robbery Bob APK

    Robbery Bob APK Android oyunda bir hırsızın yerine geçiyorsunuz. Gizlilik esaslı oyunları seviyorsanız Robbery Bob'u oynamalısınız.
  • Robbery Bob Free

    Robbery Bob Free, oldukça başarılı ve eğlenceli bir beceri oyunu.
  • US Mafia Robbery Crime Escape

    US Mafia Robbery Crime Escape mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Mad City Mafia Robbery Master

    Mad City Mafia Robbery Master mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Idle Robbery

    Yepyeni bölgeleri didikleme zamanı geldi.
  • Snail Bob 2

    Snail Bob 2, sevimli salyangozu ormanda koruma görevini üstlendiğiniz bir Android oyunu.
  • NY Police Battle Bank Robbery Gangster Crime

    Soyguncuları durdurmaya çalışacağız.
  • Brain Puzzle: 3D Games

    Bob'un renkli dünyasına hoşgeldiniz.