Robot Unicorn Attack 3

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
21 TOPLAM İNDİRME

Robot Unicorn Attack 3 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir sonsuz koşu oyunudur

Robot Unicorn Attack 3 güzel grafiklere sahip olan ve boş vakitlerinizi eğlenceli bir şekilde değerlendirmenize yardımcı olan bir mobil sonsuz koşu oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Robot Unicorn Attack 3'da an kahramanımız robotik bir unicorn. Masallara konu olan unicornlar, boynuzları ve büyülü güçleriyle bu masallarda yer edinmekteler. Fakat Robot Unicorn Attack 3'te durum biraz farklı. Kontrol ettiğimiz Robot Unicorn Attack 3, üretildiği fabrikadan kaçıyor ve özgürlüğünün peşinde koşuyor.

Robot Unicorn Attack 3'te robotik unicornumuz sürekli koşarken onun engelleri aşmasına yardımcı olmaktayız. Bize düşen görev, robot kahramanımızın karşısına boşluklar çıktığında zıplamasını ve platformlar arasında geçiş yapmasını sağlamak. Zıplamanın yanısıra ekranın sağına dokunarak kahramanımızın depar atmasını da sağlayabiliyoruz. Kimi zaman bizi durdurmaya çalışan dev robotlarla karşılaşıyoruz. Bu robotları depar atarak geçebiliyoruz.

Robot Unicorn Attack 3 zamanlamanın önemli olduğu bir oynanışa sahip. Oyunun grafikleri ise tatmin edici kalitede.

Can Erdil Şentürk

Robot Unicorn Attack 3

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME

Robot Unicorn Attack 3 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur

Robot Unicorn Attack 3 eğer reflekslerinize güveniyorsanız size aradığınız eğlenceyi sunabilecek bir mobil sonsuz koşu oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olan Robot Unicorn Attack 3'de fantastik dünyalara yolculuk ediyoruz ve robotik unicornumuzun özgürlüğüne kavuşmasına yardımcı oluyoruz. Serinin yeni oyunu yeni bir görünümle karşımıza çıkarken yine heyecan dolu bir oyun tecrübesi yaşatıyor.

Robot Unicorn Attack 3 oynanış olarak klasik bir sonsuz koşu oyunu. Kahramanımız sürekli koşuyor, biz ise zamanında zıplayarak onun aşağıya düşmesini veya engellere takılmasını önlüyoruz. Bunun yanında kahramanımız depar da atabiliyor. Ekranın sağına dokunduğumuzda robot kahramanımız kısa bir süreliğine hızlanıyor. Bu hareketi kullanarak normalde atlayamayacağımız uzunluktaki boşlukları geçebiliyor veya karşımıza çıkan dev robotları yok edebiliyoruz.

Güzel grafiklerle süslenen Robot Unicorn Attack 3 içinde farklı robot unicornları kontrol edebilir, unicornlarınızı geliştirebilirsiniz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Robot Unicorn Attack 2

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir sonsuz koşu oyunudur.
  • My Little Unicorn Runner 3D

    My Little Unicorn Runner 3D, özellikle kızların oynaması için geliştirilen son derece eğlenceli ve ücretsiz bir Android sonsuz koşu oyunu.
  • Swamp Attack APK

    Swamp Attack APK, yaratıklara karşı evinizi savunduğunuz bir aksiyon-nişancı oyunudur.
  • Swamp Attack 2 APK

    Serinin ikinci oyunu olan Swamp Attack 2 APK'da, silahlarınızı geliştirin ve evinize yaklaşmaya çalışan yaratıkları yok edin.
  • Skibidi War - Toilets Attack APK

    Skibidi War - Toilets Attack APK, Ölümcül Skibidi tuvaletlerine karşı mücadele verdiğimiz bir oyundur.
  • God of Attack

    God of Attack, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Heroes Attack: Alien Shooter

    Heroes Attack: Alien Shooter, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.
  • Nun Attack: Run & Gun

    Nun Attack: Run & Gun, kontrol edeceğiniz rahibeler ile karanlık ve tehlikeli güçlere karşı savaş vereceğiniz heyecanlı bir Android aksiyon oyunudur.