Roger

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
32 TOPLAM İNDİRME

Roger mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir sesli arama uygulamasıdır

Roger kullanıcılara mobil cihazlarının internet bağlantılarını yoluyla sesli aramalar yapma imkanı veren bir mobil çağrı uygulaması.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefonlarınıza ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bir sesli görüşme uygulaması olan Roger'ın benzer sesli iletişim araçlarından farkı telsiz benzeri çağrılar yapmamıza imkan tanıması. Uygulama aracılığıyla çağrı yaptıktan sonra tek bir dokunuşla konuşmaya başlayabiliyorsunuz. Talk to speech sisteminden faydalanan Roger ile ekranda göreceğiniz tuşa dokunduğunuzda sesinizi karşıya iletebilir, tuşu bıraktığınızda mesajı sonlandırabilirsiniz.

Roger'da gönderilen mesajlar 48 saat boyunca saklanıyor. Bu sayede önceki görüşmelerinizdeki mesajları sonradan dinleyebiliyorsunuz. Ayrıca gönderdiğiniz mesajları karşınızdaki kişinin dinleyip dinlemediği ile ilgili bildirimler de alabilmektesiniz. Uygulamanın bir diğer ilginç yönü ise uygulamaya sahip olmayan kişilerle bile iletişime geçmenize imkan tanıması.

Can Erdil Şentürk

Roger

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME

Roger mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir sesli arama uygulamasıdır

Roger kullanıcılara telsiz benzeri sesli aramalar yapma imkanı veren ilginç bir mobil sesli görüşme uygulaması.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip faydalanabileceğiniz bir uygulama olan Roger temel olarak mobil internet bağlantınızı veya WiFi bağlantınızı kullanarak istediğiniz kişiyi aramanıza imkan tanıyor. Bu aramaların dikkat çeken yönü ise push to talk özelliğine sahip olması. Bu özellik telsizlerde kullanılan bas - konuş sistemini mobil cihazlarımıza taşıyor. Yani bir kişiyi aradığınızda tek bir tuşa basarak sesli mesajınızı iletebiliyorsunuz.

Roger gönderilen mesajları 48 saat boyunca saklayabilmekte. Bu sayede ilk aşamada dinleyemediğiniz mesajları sonradan dinleyebilmektesiniz. Roger'ın güzel yönü uygulamayı kullanmayan kişilere de erişebilmenize imkan tanıması. Roger üzerinde lokasyon tabanlı olarak hava durumu ve saat bilgileri de gösteriliyor.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • RTÜK İletişim Merkezi

    RTÜK İletişim Merkezi uygulaması izleyicilerin programlar hakkındaki şikayetlerini ulaştırabileceği ücretsiz bir iletişim platformu.
  • LoL Messenger

    LoL Messenger isimli uygulama, League of Legends hesabınızdaki kişileriniz ile iletişim kurmanızı sağlıyor. Bu sayede siz oyunda değilken bile League of Legends hesabınızdaki kişileriniz ile iletişim kurabiliyorsunuz.
  • IM+

    IM+, 2010 yılının en popüler çoklu iletişim protokollerini desteleyen, platform bağımsız, tüm iletişim servislerini desteleyen ücretsiz bir sohbet uygulamadır.
  • Hello APK

    Hello APK, Facebook kişilerinizle daha rahat iletişim sağlayabilmenize imkan tanıyan bir Android uygulaması. Kim arıyor, arama engelleme özellikleri de mevcut.
  • Talkray

    Talkray, anlık mesajlaşma ve iletişim uygulamalarından biri.
  • Curse

    Curse oyun içi iletişim kurmanızı sağlayan bir mobil sohbet uygulamasıdır
  • MessageMe

    MessageMe, WhatsApp benzeri ve oldukça kapsamlı bir mesajlaşma ve iletişim uygulaması.
  • Knock

    Knock kullanıcıların çok daha hızlı iletişim kurmasını sağlayan bir mobil uygulamadır