Rollercoaster Dash

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME
27 MB DOSYA BOYUTU

Zevkli deneyim sunan bir beceri oyunu

Rollercoaster Dash, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz keyifli bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Fütüristik bir atmosfere sahip olan oyunda yüksek puanlara ulaşıyor ve arkadaşlarınıza meydan okuyorsunuz.

En uzun mesafeyi almanız gereken bir oyun olan Rollercoaster Dash, hızlı ve dikkatli olmanız gereken bir oyundur. Engelleri aşarak ilerlemeye çalıştığınız oyunda işiniz oldukça zor. Adrenalin seviyenizi yükseltebileceğiniz bir deneyim sunan Rollercoaster Dash'ı mutlaka denemelisiniz. Eğer bu tarz eğlenceli ve basit oyunlar arayışındaysanız Rollercoaster Dash sizleri bekliyor. Oldukça kolay bir oynanışa sahip olan oyunda tek yapmanız gereken uygun zamanda ekrana dokunmak. Kimin daha uzağa gittiğini görmek istiyorsanız Rollercoaster Dash'ı kaçırmayın.

Rollercoaster Dash oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Rollercoaster Dash

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME
139 MB DOSYA BOYUTU

Becerilerinizi sınayabileceğiniz harika bir beceri oyunu

Rollercoaster Dash, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bağımlılık yapıcı etkiye sahip bir mobil beceri oyunu olarak dikkatimizi çekiyor. Birbirinden zorlu seviyelere sahip olan oyunda yüksek puanlara ulaşıyor ve arkadaşlarınıza meydan okuyorsunuz.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli ve keyifli bir beceri oyunu olarak nitelendirebileceğim Rollercoaster Dash, engelleri aşarak puanlar kazandığınız ve arkadaşlarınızı geride bıraktığınız bir oyundur. Adrenalin seviyenizi yükseltebileceğiniz bir oyun olarak nitelendirebileceğim Rollercoaster Dash ile tek yapmanız gereken engelleri aşmak ve tren ile en uzak mesafeye ulaşmak. Kolay bir oynanışa sahip olan oyunda hızlı ve dikkatli olmanız gerekiyor. Eğer ub tarz oyunları seviyorsanız Rollercoaster Dash mutlaka telefonlarınızda yer alması gereken bir oyun diyebilirim. Renkli grafikleriyle de dikkat çeken Rollercoaster Dash sizleri bekliyor.

Rollercoaster Dash oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • MMX Hill Dash 2

    Canavar kamyonunuzunu alın, zorlu pistlerde teke tek yarışın.
  • Nitro Dash

    Nitro Dash, retro grafikleri oldukça eğlenceli ve bir o kadar da heyecanlı bir Android yarış oyunu.
  • Sonic Dash APK

    Sonic Dash APK Android koşu oyunları içerisinde oldukça popüler. Sonsuz koşu ve yarış birleşimi hızlı tempolu mobil oyun, süper eğlenceli.
  • Monster Truck Extreme Dash

    Monster Truck Extreme Dash, canavar kamyonunuzla tehlikeli hareketler yaparak puan toplamaya çalıştığınız bir Android oyunu.
  • Rev Heads Rally

    Faily Brakes geliştiricilerinden arcade araba yarışı oyunu
  • Best Rally

    Düşük boyutlu, eğlenceli arcade yarış oyunu
  • Scorcher

    Harika deneyim sunan bir mobil yarış oyunu
  • Dino Rush Race

    Harika deneyim sunan bir yarış oyunu