Ron's Renamer

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
89 TOPLAM İNDİRME
1.1 MB DOSYA BOYUTU

Ron's Renamer, bir ve birden fazla dosyanın adını değiştirmek için kullanabileceğiniz kullanımı basit, hızlı ve ücretsiz bir dosya adlandırma programı.

Ron's Renamer, bilgisayarınızda bulunan dosya ve dökümanların isimlerini ister teker teker isterseniz de toplu şekilde değiştirme olanağı sunan yararlı ve basit bir program. Kullanımı oldukça basit olan bu program sayesinde, isimlerini değiştirmek istediğiniz dosyaları sürükleyerek program içerisine bırakarak işlemlerinizi gerçekleştirebiliyorsunuz. Ayrıca toplu dosyalar içeren büyük dosyaları da sürükle bırak ile programa atarak, içerisinden hangi dosyaların adının değişmesini istediğinizi seçebiliyorsunuz.

Bir kaç tıklama ile dosya adı değiştirebilmenizi sağlayan Ron's Renamer, hem güvenli hem de güçlü bir program. Bu özellikleri dışında oldukça hızlı çalışan program, yüzlerce dosyaadını saniyeler içerisinde değiştirebiliyor.

Özellikle toplu dosya işlemleri ile uğraşan kişilerin işine yarayabileceğini düşündüğüm programın hem ücretsiz hem de ücretli versiyonu bulunuyor. Ücretsiz versiyonunda 75 dosya adı değiştirme limiti bulunuyor. Bu limite kadar yapacağınız işlemlerde herhangi başka bir limit bulunmuyor.

Dosyalarınızı yeniden adlandırmadan önce gelişmiş seçenekler sunan Ron's Renamer, yenilenecek olan dosya adlarına boşluk, yazı, rakam, tarih, bulunduğu yer vb. parametreler ekleyeyip çıkarabiliyor. Uzun dosya adlarını da destekleyen program sayesinde dosya adlarını dilerseniz cümle olarak atayabiliyorsunuz.

Yeniden dosya adlandırma programına ihtiyaç duyuyorsanız, Ron's Renamer'ın ücretsiz versiyonunu hemen indirerek mutlaka göz atmanızı tavsiye ederim.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Quick File Renamer

    Windows için Quick File Renamer programı basit ve güvenli bir dosya yeniden adlandırma programıdır.
  • Advanced Renamer

    Advanced Renamer, bir çırpıda tek bir dosya veya birden çok dosyayı yeniden adlandırabileceğiniz ücretsiz bir uygulamadır.
  • File Renamer

    File Renamer, bilgisayarınız üzerinde yer alan dosyaların adlarını toplu olarak değiştirebileceğiniz ücretsiz bir programdır.
  • Flash Renamer

    Flash Renamer programı ile birden çok dosyanın adını aynı anda değiştirebilirsiniz.
  • File Renamer Basic 4.0.3

    File Renamer kullanımı oldukça kolay bir dosya adı değiştirme programıdır. Geniş ve bol seçenekli menüsü ile resimli gösterim özelliği de kullanarak dosyalarınızın adını değiştirebilir ve böylece çok daha düzgün ve güzel görün
  • Batch File Renamer

    Yüzlerce dosyayı yeniden adlandırmanız mı gerekiyor? Bu iş çok uzun sürebilir, fakat siz en kısa yoldan halletmek istiyorsanız kolay kullanımlı ücretsiz Batch File Renamer uygulaması bu işi sizin için yapmaya hazır.
  • ReNamer

    İsmini değiştirmek istediğiniz dosyaları windows gezgininden seçerek sürükleyip program penceresi üzerinden isimlerini toplu bir şekilde kolayca değiştirebileceğiniz ücretsiz bir program olan ReNamer ile fotoğraf veya video arşivlerinizi d
  • Subtitle And Video Renamer

    Elinizdeki video ve altyazıların dosya adlarını toplu olarak değiştirmek için bu özel ve ücretsiz programı indirebilirsiniz.