Rope Escape

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
414 TOPLAM İNDİRME
22 MB DOSYA BOYUTU

Rope Escape, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz hızlı tempolu bir ipte sallanma oyunudur.

Rope Escape, Android işletim sistemine sahip cihazlar için hazırlanmış eğlenceli ve tempolu bir ipte sallanma oyunudur.

Ormanda mancınıkların ve ağaçların arasında sağa sola sallayacağınız halatlarla, adeta bir örümcek adam gibi oradan oraya sallanarak ilerleyebildiğini kadar çok ilerlemeye ve oyun ekranı içerisinde yer alan altınları toplamaya çalışacaksınız.

Topladığınız bu altınlar sayesinde yeni karakterleri açtırabileceğiniz gibi yeni halat modellerini de açtırarak kullanmaya başlayabilirsiniz.

Oyun içerisinde yer alan gök taşları, uzay gemileri, zeplinler ve diğer farklı nesnelere tutunarak daha hızlı bir şekilde ilerleyebileceğiniz gibi karşınıza çıkacak güç arttırıcıları toplayarak da salınımınıza hızlı bir şekilde devam etmek tamamen sizin elinizde.

Facebook hesabınız ile oturum açarak kazanmış olduğunuz başarımları ve yapmış olduğunuz yüksek skorları arkadaşlarınızla paylaşabilir ve dünya üzerinde en yüksek puan yapan kullanıcılar listesinde yer almak için kıyasıya bir mücadele verebilirsiniz.

Sonuç olarak sürükleyici, hızlı ve yoğun tempolu bir ilerleme oyunu arıyorsanız eğlenceli grafikleriyle Rope Escape hoşunuza gidebilecek bir Android oyunu.

Can Çevrim

Rope Escape

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
239 TOPLAM İNDİRME
42.1 MB DOSYA BOYUTU

Rope Escape, iPhone, iPad ve iPod Touch üzerinde oynayabileceğiniz tempolu bir halatla sallanma oyunudur.

iOS işletim sistemine sahip cihazlar üzerinde oynayabileceğiniz halatla sallanma veya kaçış oyunu olarak adlandırabileceğimiz Rope Escape, ormanın ortasında veya galaksinin uzak bir köşesinde sürekli olarak ilerlemenizi gerektiren bağımlılık yapıcı ve heyecan dolu bir oyundur.

Kendinizi bir mancınıkla fırlatarak başlayacağınız maceranız, ormandaki ağaçların arasında halatınızla sallanarak devam edecek. Karşınıza çıkacak gök taşları, zeplinler, uzay gemileri ve diğer nesnelerden yararlanarak daha yükseğe çıkabilir ve farklı güçlendirmeleri alarak ilerleme hızınızı arttırarak daha çok puan toplayabilirsiniz.

Ormanda sallanmaya devam ederken karşınıza çıkacak altınları toplayarak, oyun içerisinde kullanabileceğiniz yeni karakterler ve halatları açtırabilirsiniz.

Kazanmış olduğunuz yüksek puanlar sayesinde, dünya üzerindeki diğer oyuncularla yarışabilir ve en iyi halatla sallanan oyuncular arasında yerinizi almak için elinizden gelenin çok daha fazlasını yapmak için uğraşabilirsiniz.

Eğlenceli ve bağımlılık yapan bir oyun arıyorsanız, arkadaşlarınızla kazanmış olduğunuz en yüksek puanları karşılaştırabileceğiniz Rope Escape'i mutlaka denemelisiniz.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Rope Escape Atlantis

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz koşu oyunudur.
  • Rope Skipper

    Rope Skipper, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz eğlenceli bir beceri oyunudur.
  • Rope'n'Fly 4

    Rope’n’Fly 4 gelişmiş fizik motoruyla dikkat çeken keyifli bir beceri aksiyon karışımı oyundur.
  • Rope Racers

    Rope Racers, çok oyunculu (multiplayer) koşu oyunu.
  • Cut the Rope: Time Travel

    Cut the Rope: Time Travel, popüler serinin Orta Çağ'da geçen sürümü.
  • Rope Slash

    Harika vakit geçirebileceğiniz bir mobil beceri oyunu
  • Now Escape

    Now Escape, neon görsellere sahip zorlu beceri oyunu.
  • Escape

    Escape heyecan dolu anlar yaşayacağınız bir beceri oyunudur