Rope Racers

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
85 TOPLAM İNDİRME

Rope Racers, çok oyunculu (multiplayer) koşu oyunu.

Rope Racers, iki boyutlu koşu oyunu ancak tek başımıza oynamak yerine dünya genelinde oyuncularla birlikte kapışma ortamı sunuyor. Herkesin rahatça alışabileceği ve de oynayabileceği basitlikte kontrol sistemine sahip oyunda Amerikan Futbolu oyuncusu, robot, kuru kafa, kardanadam, kırmızı şapkalı kız, tavşan, goril, korsan ve daha onlarca farklı karakter bulunuyor ve hepsiyle de satım alım yapmadan oynayabiliyoruz.

2 boyutlu görsellere sahip oyunda sürekli iple sallanarak ilerliyoruz. Dokun – bırak kontrol sistemi mevcut. Önümüze bir boşluk çıktığı vakit ipimizi sallıyor ve geçiyoruz ancak bunu bizimle birlikte yapan onlarca oyuncunun olması heyecanı artırıyor. Rakiplerimizden sıyrılmak için hiç hata yapmamız gerekiyor. En ufak hatamızda yanımızdan hızlıca geçip bitiş noktasına ulaşıyorlar. Bitiş noktası dedim zira oyun sonsuz oynanış sunmuyor. Tıpkı araba yarışı oyunlarında olduğu gibi bitiş noktası var ve belli tur attıktan sonra sonlanıyor.

Erkan Calp

Rope Racers

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
11 TOPLAM İNDİRME

Rope Racers, iPhone ve iPad'de oynanabilir çok oyunculu koşu - yarış oyunu.

Rope Racers, atlamalı, koşuşturmacalı, zıplamalı oyunları sevenlerin kaçırmaması gerektiğini düşündüğüm bir yapım. iOS platformunda da ücretsiz indirileblir olmasıyla şaşkınlık uyandıran oyun özellikle iPhone’da zaman öldürmek amacıyla oynanabilecek en iyi oyunlardan biri diyebilirim.

Ufak boyutlu olmasına karşın görsel anlamda beklentimizin çok üstünde çıkan oyunda koşu – yarış bir arada. Aralarında futbolcu, palyaço, savaşçı, şarkıcı, kardanadam, kuru kafa gibi birbirinden ilginç görünümlü karakterlerin de bulunduğu karakterler arasından seçimimizi yaptıktan sonra koşuşturmaya başlıyoruz. İple sallanarak düşmemiz için koyulmuş noktaları aşmaya çalışıyor ve klasik olarak bitiş noktasına ilk varan kişi olmaya çalışıyoruz.

Çok oyunculu diğer deyişle multiplayer oynama seçeneği sunmasıyla benzerlerinden ayrılan oyun dediğim gibi zamanın geçmek bilmediği durumlarda açıp kısa süreliğine oynayabileceğiniz eğlenceli bir yapım.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Rope Skipper

    Rope Skipper, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz eğlenceli bir beceri oyunudur.
  • Rope'n'Fly 4

    Rope’n’Fly 4 gelişmiş fizik motoruyla dikkat çeken keyifli bir beceri aksiyon karışımı oyundur.
  • Rope Escape

    Rope Escape, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz hızlı tempolu bir ipte sallanma oyunudur.
  • Cut the Rope: Time Travel

    Cut the Rope: Time Travel, popüler serinin Orta Çağ'da geçen sürümü.
  • Rope Slash

    Harika vakit geçirebileceğiniz bir mobil beceri oyunu
  • Rope Escape Atlantis

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz koşu oyunudur.
  • Dr. Panda Racers

    Dr. Panda Racers, çocuklara özel araba yarışı oyunu.
  • Red Bull Racers

    Red Bull Racers oldukça eğlenceli bir yarış oyunudur