Royal Revolt!

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,468 TOPLAM İNDİRME
306.7 MB DOSYA BOYUTU

Royal Revolt! eğlenceli bir kale fethetme oyunudur

Royal Revolt! kule savunma türündeki oyunlara yeni bir bakış açısı getiren, Windows 8 ve üst versiyonları yüklü bilgisayarlarınızda ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir kale fethetme oyunudur.

Royal Revolt!'da herşey bir prensin büyücülük okuluna yazıldıktan sonra babasının ölüm haberini almasıyla başlıyor. Bu nedenle eğitimini yarıda bırakmak zorunda kalan prensimiz krallığına döndüğünde krallığın hain akrabaları tarafından işgal edilerek aralarında paylaşıldığına tanık oluyor. Hakkı olan toprakların gasp edilmesini kabullenemeyen kahramanımız artık kendi ordularını toplamalı ve topraklarını geri almalıdır.

Royal Revolt! bize kule savunma oyunlarının tam tersi bir oynanış sunmakta. Oyunda kalemizi savunmak güçlerin yerine kaleye saldıran tarafı yönetiyoruz ve bölümleri geçerek tüm krallığın hakimi olmaya çalışıyoruz. Her bölümde kaleleri fethetmemizi sağlayacak askerler yetiştirmeli ve önümüzdeki düşmna askerlerine, engellere ve savunma mekanizmalarına karşı koymalıyız. Oyunda kılıç ve kalkan kullanan şovalyelerin yanında okçular gibi menzilli saldırı yapabilen birlikleri kullanabilmekteyiz. Kahramanımız ise kullandığı iyileştirme veya özel saldırı büyüleri gibi yetenekleriyle savaşın gidişatını değiştirebiliyor.

Royal Revolt! sevimli grafikleri ile göze de hoş görünmekte. Eğer boş zamanlarınızı eğlenceli bir şekilde geçirmek istiyorsanız Royal Revolt!'u deneyebilirsiniz.

Can Erdil Şentürk

Royal Revolt!

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
2,498 TOPLAM İNDİRME
311 MB DOSYA BOYUTU

Royal Revolt! sürükleyici bir aksiyon-strateji oyunudur

Royal Revolt!, aksiyon ve strateji öğelerini oldukça başarılı bir şekilde birleştiren fetih tabanlı ücretsiz bir Android oyunudur.

Kale savunma oyunu yapısının zıttı bir mantığa sahip oyunda yapmamız gereken kale fethetmektir. Oyunun hikayesi prens olan kahramanımızın kral babası tarafından savaş büyüsü öğrenmek amacıyla şımarık ve beceriksiz aristokratların eğitildiği Bogsmarts büyü okuluna gönderilmesiyle başlıyor. Prensimiz eğitimine bu okulda devam ederken babası hayatını kaybeder ve krallık halaları ve amcaları tarafından paylaşılır. Bize düşen ise ordumuzu kurarak hakkımız olan krallığımızı geri almaktır.

Oldukça başarılı üç boyutlu grafiklere sahip oyunumuz kolay dokunmatik kontrolleri sayesinde sürükleyicilik kazanmaktadır. Dokunuşlarımızla yönettiğimiz birliklerimizi özel büyülerimiz ile desteklemeliyiz. Dilersek düşmanlarımızı bu büyüler ile şaşırtabilir, direkt hasar verebilir ya da birliklerimizi iyileştirebiliriz. Rpg öğeleri taşıyan oyunda birliklerimizi kazandığımız altınlarla seviye seviye güçlendirebilmekteyiz. Oyunda fethetmemiz gereken 58 adet kale bizi beklemekte.

Royal Revolt!'ta yer alan Türkçe desteği oyuna artı puan kazandırmaktadır. Oyun eğlenceli oynanışı, sürükleyici yapısı ve hoş grafikleri ile denenmeyi hakediyor.

Can Erdil Şentürk

Royal Revolt!

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
733 TOPLAM İNDİRME
312 MB DOSYA BOYUTU

Royal Revolt! kale fethi üzerine kurulu heyecanlı bir oyundur

Royal Revolt! hakkımız olan krallığı geri almak için ordularımızı toplayarak fetihe çıktığımız heyecan dolu ücretsiz bir iOS oyunudur.

Bir kale savunma oyununun aksine saldıran tarafı canlandırdığımız kale fethetme oyunun hikayesi babası tarafından eğitim için özel bir büyü okuluna gönderilen prensi konu almakta. Savaş için gerekli büyüleri öğrenmek için bu okula gönderilen prensimiz babasının ölüm haberini almıştır. Fakat hale ve amcaları prensimiz krallığına dönmeden toprakları aralarında paylaşmış ve prensimizi hakkından mahrum etmiştir. Artık prensimize ordusunu kurmak, tüm gücüyle saldırmak ve topraklarını geri almak düşmüştür.

Birliklerimizi kolay bir şekilde dokunarak yönettiğimiz oyun oldukça kaliteli üç boyutlu grafiklere sahiptir. Oyun strateji, aksiyon ve rpg elementlerini başarılı bir şekilde birleştiriyor. Birliklerimizi savunma kalelerine karşı dikkatli bir şekilde yönetirken özel güçlerimizi yerine göre kullanmalıyız. Büyülerimizle düşmanı şaşırtmanın ve zarar vermenin yanında birliklerimizi iyileştirebiliyoruz. Şovalye, büyücü ve okçu gibi farklı sınıfları kullanabilirken bu sınıfları topladığımız altınlarla güçlendirebilmekteyiz.

Türkçe desteğine sahip oyunda 58 farklı kale fethedilmeyi beklemekte.

Can Erdil Şentürk

Royal Revolt!

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
51 TOPLAM İNDİRME
284 MB DOSYA BOYUTU

Royal Revolt! yüksek kaliteli bir strateji oyunudur

Royal Revolt! hem grafik, hem de oynanış olarak yüksek kaliteyi yakalayan ve Türkçe desteğine de sahip olan bir mobil strateji oyunudur.

Windows Phone işletim sistemini kullanan akıllı telefonlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Royal Revolt!'da krallığı haksız bir şekilde elinden alınmış bir prensi yönetmekteyiz. Prensimiz büyü öğrenmesi amacıyla babası tarafından gönderildiği büyü okulundan babasının öldüğünü öğrenerek geri dönmüştür. Doğal hakkı olan tahta geçmeye niyetlendiğinde ise çirkin akrabalarının krallığını kendi aralarında paylaştığına tanık olmuştur. İşin kötüsü bu çirkin akrabalar pişkin bir şekilde prensimize okuluna geri dönmesini ve politikayı büyüklerine bırakmasını öğütlemişlerdir.Bütün bu olanlardan sonra prensimiz cinnet geçirir ve intikam yemini ederek kendi krallığına saldırır.

Royal Revolt! bir kule savunma oyununun tam tersi bir oyun yapısına sahip. Royal Revolt!'da savunan tarafı değil de saldıran tarafı yönetiyoruz ve düşmanlarımızın savunma kulelerini ve askerlerini yenmeye çalışıyoruz. Oyunda 58 farklı kale yer almakta. Amacımız ise bu 58 kaleyi geri alarak krallığımızı ilan etmek.

Royal Revolt!'da bir yandan prensimizi yönetiyoruz, diğer yandan yeni askerler üreterek düşman kalesine saldırmaya devam ediyoruz. Prensimiz çeşitli özel yeteneklere sahip. Bu yetenekleri kullanarak askerlerimizi iyileştirebiliyor veya düşmanlarımıza büyük hasar verebiliyoruz. Tecrübe puanı ve para kazandıkça prensimizi ve askerlerimizi güçlendirmemiz de mümkün.

Royal Revolt!'ta yer alan bütün metinler ve menüler Türkçe olarak hazırlanmış. Bu sayede oyunu rahatça oynayabilirsiniz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Bush Royal Rampage

    Başkan Bush tek başına teröristlere karşı savaşıyor.
  • Royal Quest

    Royal Quest internet üzerinden oynayabileceğiniz eğlenceli bir rol yapma oyunudur
  • Royal Tumble

    Royal Tumble, kaleler inşa edip nasıl yıkıldıklarını seyredebildiğiniz bir simülasyon oyunu
  • Royal TS

    Royal TS, birden fazla uzak masaüstü bağlantısını düzenlemenize ve yönetmenize izin veren ücretsiz bir uzak masaüstü yazılımıdır.
  • Persona 5 Royal

    Bir JRPG efsanesi olan Persona 5'in yükseltilmiş sürümü olan Persona 5 Royal’ı hemen indirin ve bu benzersiz oyunu deneyimlemeye başlayın.
  • Kingmakers

    Kingmakers ile daha önce hiç görmediğiniz bir Orta Çağ oyununa hazırlanın. Gelecekten gelen karakteriniz ile kimin kral olacağına siz karar verin.
  • No Plan B

    Aksiyon-strateji deneyimini oyunculara mükemmel bir şekilde yaşatan No Plan B'de, takımınızı kurun ve haritalardaki düşmanları taktiklerinizi oluşturarak alt edin!
  • Last Train Home

    Tarihi olaylara dayalı hikayesiyle karşımıza çıkan strateji oyunu Last Train Home, oyuncuları savaş sonrasındaki karmaşıklığın arasında bırakıyor.