rumr

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
261 TOPLAM İNDİRME

rumr, Android cihazlarınız üzerinde kullanabileceğiniz ve arkadaşlarınızla anonim olarak sohbet edebileceğiniz ücretsiz bir mesajlaşma uygulamasıdır.

rumr, Android kullanıcılarının akıllı telefonları ve tabletleri üzerinde arkadaşlarıyla anonim olarak mesajlaşmalarına olanak sağlayan ücretsiz bir mesajlaşma uygulamasıdır.

Uygulama sayesinde arkadaşlarınızla sohbet edebilecek olsanız da onlar sizin kim olduğunuzu asla bilmeyecekler ve siz kim olduğunuzu söylemek istemediğiniz sürece de kimliğiniz bilmemeye devam edecekler.

Oldukça eğlenceli muhabbetlerin ve geyiklerin çevrildiği uygulama üzerinde kişiler karşılarında kim olduğunu bilmediği için sürekli bir şüpheyle davranmak zorunda kalacaklar.

Formspring benzeri yapısıyla dikkat çeken uygulama, aynı mantığı sizlere gerçek zamanlı bir mesajlaşma uygulaması üzerinde sunarak farklı bir deneyimi sizlerle buluşturuyor.

Kullanımı oldukça kolay olan ve aynı zamanda modern bir arayüze sahip olan uygulamayı çok seveceğinize eminim. Arkadaşlarınızı rumr üzerine davet ederek, eğlenceyi katlayabilirsiniz.

Can Çevrim

rumr

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
52 TOPLAM İNDİRME

rumr, iOS cihazlarınız üzerinde arkadaşlarınızla anonim olarak mesajlaşmanıza olanak sağlayan ücretsiz bir mesajlaşma uygulamasıdır.

rumr, iOS kullanıcılarının iPhone ve iPad cihazları üzerinde ücretsiz olarak kullanabilecekleri anonim bir mesajlaşma uygulamasıdır.

Arkadaşlanızla anonim olarak gerçek zamanlı sohbet etmenize olanak sağlayan uygulama, geçtiğimiz yıllarda oldukça popüler olan web servisi Formsping mantığıyla çalışmaktadır.

Uygulama ile arkadaşlarınızı davet edebilir ve onlarla anonim bir sohbet başlatabilirsiniz. Bu noktada arkadaşınız sizin kim olduğunuzu bilmediği için ortaya oldukça eğlenceli sohbetler çıkabilir.

Grup olarak sohbet etme şansına da sahip olduğunuz uygulamaya ne kadar çok arkadaşınızı davet ederseniz, eğlenceyi o kadar çok artırabilirsiniz.

Oldukça modern ve kullanışlı bir arayüze sahip olan uygulamanın kullanımı da oldukça kolaydır. Bu sayede her seviyeden mobil kullanıcı tarafından rahatlıkla kullanılabilir.

Anonim sohbet etme seçeneğini sizlere sunan eğlenceli bir mesajlaşma uygulaması arıyorsanız rumr'ı deneyebilirsiniz.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • RTÜK İletişim Merkezi

    RTÜK İletişim Merkezi uygulaması izleyicilerin programlar hakkındaki şikayetlerini ulaştırabileceği ücretsiz bir iletişim platformu.
  • IM+

    IM+, 2010 yılının en popüler çoklu iletişim protokollerini desteleyen, platform bağımsız, tüm iletişim servislerini desteleyen ücretsiz bir sohbet uygulamadır.
  • LoL Messenger

    LoL Messenger isimli uygulama, League of Legends hesabınızdaki kişileriniz ile iletişim kurmanızı sağlıyor. Bu sayede siz oyunda değilken bile League of Legends hesabınızdaki kişileriniz ile iletişim kurabiliyorsunuz.
  • Hello APK

    Hello APK, Facebook kişilerinizle daha rahat iletişim sağlayabilmenize imkan tanıyan bir Android uygulaması. Kim arıyor, arama engelleme özellikleri de mevcut.
  • Talkray

    Talkray, anlık mesajlaşma ve iletişim uygulamalarından biri.
  • iMeet

    iMeet, konferans görüşmesini ve çeşitli paylaşımları anlık olarak sunabilen bir iletişim uygulaması.
  • MessageMe

    MessageMe, WhatsApp benzeri ve oldukça kapsamlı bir mesajlaşma ve iletişim uygulaması.
  • Knock

    Knock kullanıcıların çok daha hızlı iletişim kurmasını sağlayan bir mobil uygulamadır