Run for Cheese

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
20 TOPLAM İNDİRME

Run for Cheese, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz aksiyon odaklı bir mobil oyun.

Run for Cheese, Android işletim sistemi taşıyan tablet ve akıllı telefonlar üzerinde oynayabileceğimiz, eğlenceli bir platform koşu oyunu olarak öne çıkıyor.

Tamamen ücretsiz olarak indirebileceğimiz bu oyundaki temel amacımız kontrolümüze verilen fareyi yöneterek rastgele serpiştirilmiş olan peynirleri toplamak. Oyundaki karakterimiz diğer fareler arasında ulu olarak sıfatlandırılıyor. Dolayısıyla aç olan fareleri doyurmak için ihtiyaç duyulan peyniri bizim toplamamız gerekiyor.

Platformlar arasında atlayıp zıplayarak peynirleri toplayabiliyoruz fakat bu noktada çok dikkatli olmamız gerekiyor. Aksi halde platformlardan düşerek oyunu kaybediyoruz.

Oyunun en iyi yanlarından biri çok sayıda oyun moduna sahip olması. Farklı modlar ile oyunun heyecan seviyesi yüksek tutuluyor. Genel olarak bazı eksikleri olsa da epey keyifli bir oyun. Özellikle platform koşu oyunlarından hoşlananların dikkatini çekecektir.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Hey Thats My Cheese!

    Hey Thats My Cheese!, Android işletim sistemine tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.
  • Run for Gold - Montezuma

    Run for Gold - Montezuma, konsol kalitesinde grafikler sunan ücretsiz Android platform oyunu.
  • Slice The Cheese

    Slice The Cheese, çocuklar kadar yetişkinlerin de severek oynayabileceği peynir dilimleme oyunu.
  • Cheese Tower

    Cheese Tower, mükemmel grafik ve ses efektleri ile birlikte oldukça eğlenceli oyun yapısına sahip olan bir Android uygulamasıdır.
  • Run Cow Run

    Run Cow Run, Android platformu üzerindeki en eğlenceli aksiyon ve koşu oyunlarından biri olarak oldukça keyifli vakit geçirmenizi sağlayacak başarılı bir uygulamadır.
  • Run Sackboy! Run!

    Run Sackboy! Run!, diğer sonsuz koşu oyunlarına göre çok daha kaliteli grafiklere ve oynanışa sahip olan eğlenceli bir Android sonsuz koşu oyunu.
  • Run Lala Run

    Run Lala Run, zaman geçirebilmeniz için geliştirilen ücretsiz, basit ve eğlenceli Android koşu oyunlarından bir tanesi.
  • Run Run Roy

    Run Run Roy, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir koşu oyunudur.