Runescape

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
986 TOPLAM İNDİRME
5.3 MB DOSYA BOYUTU

Runescape, ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir online rol yapma oyunu

Runescape dünyanın en başarılı MMORPG oyunları arasında yer alan bir online rol yapma oyunu.

Bilgisayarlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir MMORPG olan Runescape, ilk olarak 2001 yılında yayınlanmıştı ve büyük bir oyuncu kitlesi kazanmıştı. Takip eden yıllar içinde bu tarayıcı tabanlı MMORPG oyununun motoru yenilenmişti ve oyun geliştirilmeye devam etmişti. Runescape'in tarayıcı versiyonunun güncel tarayıcılar üzerinde çalışmamaya başlamasının ardından oyun tekrar yenilendi ve tarayıcıdan bağımsız olarak çalışan, tek başına oynanabilen bir oyun haline getirildi.

Oyun tarihindeki en geniş kapsamlı ücretsiz MMORPG olarak Guinness Rekorlar Kitabı'na giren Runescape, halen güncellenmeye ve yeni içeriklerle beslenmeye devam ediyor. Runescape'de oyuncular Gielinor adlı Orta Çağ temalı fantastik bir dünyaya konuk olmaktalar. Tanrıların ve ejderhaların hüküm sürdüğü bu dünyada kahramanınızı seçiyor, görevleri yapıyor, düşmanlarınızla savaşıyor ve kahramanınızı geliştiriyorsunuz. Diğer oyuncularla birlikte dev düşmanlara karşı savaşabilmekte, oyunun bölgelere ayrılmış, farklı krallıkların hüküm sürdüğü haritasını keşfedebilmektesiniz. Her yeni bölgede farklı görevler ve düşmanlarla karşılaşmaktasınız.

Runescape'de oyuncular kendi everini tasarlayarak inşa edebilmekteler. Eğer yerleşik hayat size göre değilse, kendi limanınıza sahip olabilir, gemiler inşa ederek açık denizlere çıkabilirsiniz.

Zindanlara ve uzun görev zincirlerine yer veren Runescape'de PvP karşılaşmalarında diğer oyunculara karşı savaşabilmeniz, klanlar kurarak, kendi klanınızın sahip olduğu uçan adaya ayak basabilirsiniz. Özetle, Runescape bir hayli zengin bir içerik sunuyor.

Runescape, eski bir oyun olduğu için sistem gereksinimleri çok yüksek değil. Yıllanmış bilgisayarlarınızda dahi Runescape'i oynayabilirsiniz.

 

Can Erdil Şentürk

Runescape

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME

RuneScape Mobile, Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir açık dünya fantastik MMORPG oyunu.

RuneScape Mobile, ücretsiz popüler MMORPG oyunu RuneScape’in mobil cihazlarda oynanabilir sürümü. Çapraz platform desteğiyle PC’den mobil platforma gelen oyun, türünün en iyilerinden. Açık dünya fantastik MMORPG oyunu olarak çıkış yapan RuneScape Mobil, ön kayda özel ödüllerle geliyor. Özel saç stili, evcil hayvan, ışınlanma animasyonu, kılıç ve zırhın yanı sıra 7 günlük %50 deneyim puanı yükseltmesi ön kayıt ödülleri arasında. Ödüllerin sahibi olmak için hemen şimdi RuneScape Mobile Google Play ön kaydınızı yaptırın.

RuneScape Mobile İndir

Gielinor’un Altıncı Çağına yolculuk yapın ve efsanevi, şimdiye kadarki en iyi fantastik MMORPG açık dünyasını keşfedin. Gielinor’un halkı başarılı olabilir ancak Elder Gods hala plan yapıyor. Kara bulutlar çöküyor ve savaş başlıyor. 20 yaşında olan ve daha da iyiye giden eğlenceli bir online MMO dünyasını deneyimleyin.

Her şey size bağlı. Dünya keşfedip arkadaşlarınızla riskli bir baskına mı çıkacaksınız yoksa yalnız bir maceracı olarak şan şöhret mi arayacaksınız? Tehlikeli görevlerin kahramanı olun, ister sessizce çiftliğinizle ilgilenin ister üst düzey boss’a karşı hepsini riske atan bir efsane, ister sirkte bir gece geçiren ince ruhlu biri olun, RuneScape mükemmel bir AFK ikinci ekran oyunu. İstediğiniz gibi oynayın, seçim sizin! Savaşçı veya büyücü, çiftçi veya aşçı, ne tür bir kahraman olacaksınız?

İnanılmaz bir 20 yıllık dünya ve hikaye ile RuneScape, oyuncuları başka hiçbir şeye benzemeyen büyülü bir macerayla heyecanlandırmaya devam ediyor. PC ve mobil cihazlarda 270 milyon yükleme ve çapraz oynanabilirlik ile Gielinor’un fantastik ve mistik dünyasını keşfetmiş yüz milyonlarca insana katılın.

Unutulmaz NPC karakterlerinden oluşan zengin bir takımla birlikte arkadaşlar belki de birkaç düşman edinin. Gielinor’un sevimli yardımcılarından ve arkadaş canlısı haydutlardan aldatıcı kötü adamlara ve intikamcı tanrılara kadar birçok yüz, başka hiçbir şeye benzemeyen derin bir fantastik deneyim sunuyor.

Orta Çağ kenti Burthorpe ve sakin Catherby limanlarından, Vahşi Doğanın ve çorak ve kavrulmuş Kharidian Çölünün tehlikeli ejderha dolu geniş alanlarına kadar düzinelerce benzersiz ve çarpıcı yeri görün. Kendi limanınıza sahip olun! Kendi çiftliğinizi yönetin! The Grand Exchange’deki oyuncularla ticaret yapın.

28 beceri; Baltacılık, balıkçılık, aşçılıkta mükemmelleşerek doğayla mı bütünleşeceksiniz? Zanaatkarlık, çiftçilik, demircilik ve inşaatta yaratıcı olmayı mı tercih edeceksiniz? Ya da avcılık, buluş, kehanet… Yoksa ruhunuz sihir, çağırma, katil, zindan avcısı ile aksiyon için can mı atıyor?

Elinizde keskin bir bıçakla yakın mı dövüşmek istersiniz? Yoksa taktiksel bir yaklaşım benimseyip uzaktan mı saldıracaksınız? Belki de becerileriniz mistiktir ve sihir alanını tercih edersiniz. Hayal bile edemeyeceğiniz epik boss’lar da dahil göz kamaştırıcı düşmanları alt edin. İblislerden ejderhalara kaya canavarlarından yılanlara en çılgın hayal gücünüzün ötesinde kabuslar bekliyor.

RuneScape, ücretsiz olarak oynanabilir ancak 8 ek beceri, 120’den fazla ekstra görev ve tüm dünya haritasına erişim dahil daha da heyecan verici içeriğin kilidini açan isteğe bağlı üyelik sunar.

Sesinizi aktif RuneScape topluluğuna duyurun. Düzenli canlı yayınlar için onlara katılarak RuneScape’in bağımsız geliştirici ekibiyle güçlü bir bağlantının tadını çıkarın ve forumlarda fikirlerinizi paylaşın.

 

Erkan Calp

Runescape

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
0/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
25.9 MB DOSYA BOYUTU

RuneScape App Store'da! RuneScape Mobile ön sipariş verin, ücretsiz ödüllerin sahibi olun!

RuneScape Mobile, mobil cihazınızda oynayabileceğiniz en iyi açık dünya MMORPG oyunlarından biri. PC ve mobil cihazlara 270 milyon kurulum ve çapraz platform oynama desteğiyle 20 yıllık bir geçmişi olan RuneScape, oyuncuları eşi benzeri olmayan büyülü bir macerayla heyecanlandırmaya devam ediyor. Gielinor’un üst düzey fantastik ve mistik dünyasını keşfetmek için hemen şimdi RuneScape Mobile ön kayıt yaptırın. Ön kayıt yaptıranlara özel hediyeler arasında; özel bir saç modeli, evcil hayvan, teleport animasyonu, kılıç ve zırhın yanında 7 günlük %50 XP artışı var!

RuneScape Mobil İndir

Başka olmayan büyük bir MMORPG dünyasına adım atmaya hazırlanın! Kara bulutlar çökmüş durumda savaş başladı. Nasıl hareket edeceğiniz size bağlı; Arkadaşlarınızla birlikte dünyayı keşfe çıkıp baskın mı yapacaksınız yoksa sadece bir maceracı olarak şöhret ve servet mi arayacaksınız? Zorlu görevleri tamamlayarak kahraman olun veya çiftliğinizde sessiz bir hayat sürdürün, isterseniz zorlu boss’lara karşı savaşan bir efsane olun… RuneScape mükemmel bir AFK ikinci ekran oyunu. Savaşçı, büyücü, çiftçi, aşçı, ne tür bir kahraman olacaksınız? Hayal edilemeyecek epik boss’lar da dahil olmak üzere çeşitli büyüleyici düşmanla karşılaşacaksınız.

RuneScape, ücretsiz oynanabilir ancak 8 ek beceri, 120’den fazla ek görev ve tüm dünya haritasına erişim de dahil daha heyecan verici içeriğin kilidini açan üyelik de sunar. RuneScape’in tadını en iyi şekilde çıkarın! RuneScape Mobil ön sipariş verin, ücretsiz ödüller alın.

 

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Ultima Online

    Günümüz MMORPG oyunlarının atası Ultima Online halen oynanabiliyor!
  • Florensia

    Orijinal ve gerçek RPG deneyimi sunan Florensia, ücretsiz bir MMORPG oyunudur.
  • Dark Blood Online

    Dark Blood Online oyunculara fantastik bir macera sunan bir MMORPG oyunudur
  • World of Warcraft: Shadowlands

    World of Warcraft: Shadowlands, tüm zamanların en hızlı satan PC oyunu. MMORPG oyunu yepyeni dünyanın kapılarını aralıyor. Hemen şimdi satın alın!
  • 9Dragons

    9Dragons ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir MMORPG oyunudur
  • Karahan Online

    Online ücretsiz MMORPG oyunu
  • Wildstar

    Wildstar ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir MMORPG oyunudur
  • Swords of Legends Online

    Swords of Legends Online, fantastik dünyada geçen aksiyon mmorpg oyunu.