RunKeeper - GPS Track Run Walk

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
874 TOPLAM İNDİRME
20.7 MB DOSYA BOYUTU

Android cihazınızı RunKeeper uygulamasıyla kişisel bir antrenöre çevirmeniz mümkün.

Android cihazınızı RunKeeper uygulamasıyla kişisel bir antrenöre çevirmeniz mümkün.

Bu uygulama sizin koşma, bisiklet sürme, yürüme gibi aktivitelerinizi GPS kullanarak takip eder. Tüm Fitness egzersizlerinizi takip etmenin en kolay yolu bu uygulamayı cihazınıza indirip çalıştırmak ve koşmaya başlamak olacak.

RunKeeper size egzersiz sırasında ihtiyacınız olan adım sayısı, gidilen mesafe, harcanan zaman ve yakılan kalori gibi bilgileri ayrıntılarıyla sunar. İsterseniz tüm bu bilgileri egzersiz yaptığınız sırada kulaklığınız aracılığıyla almanız mümkün. Fiziksel aktiviteniz boyunca müzik dinleyebilir ve uygulamayı yönetmeye devam edebilirsiniz. Çok sayıda kullanılabilir sensör sayesinde nabzınızı ölçebilir, kalp atışlarınızı takip edebilirsiniz. Yolunuz boyunca fotoğraf çekerek kaydedebilir ve bunları paylaşabilirsiniz. Yakılan kaloriyi ve kilonuzu güncelleyerek uygulamayı kolayca ve zevkle kullanın.

Uygulama zaman geçtikçe performansınızı ölçerek size bildirir. Koşma, yürüme, bisiklet sürme gibi yaptığınız aktivitelerin ayrıntılı geçmişini görüntüleyerek ne yaptığınızı kolayca takip edebilirsiniz. Kişisel olarak kendi yaptığınızın bir basamak üzerine çıktığınızda bildirim alırsınız. Böylece gün geçtikçe yaptıklarınızı karşılaştırabilirsiniz. Aktivitelerinizi rutin olarak gerçekleştirdiğiniz fiziksel aktiviteler arasına ekleyerek tekrarlarsınız.

Sibel Aflazi

RunKeeper - GPS Track Run Walk

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
311 TOPLAM İNDİRME
20.7 MB DOSYA BOYUTU

iOS cihazınızı RunKeeper uygulamasıyla kişisel bir antrenöre çevirmeniz mümkün.

iOS cihazınızı RunKeeper uygulamasıyla kişisel bir antrenöre çevirmeniz mümkün.

RunKeeper uygulaması iPhone, iPad ve iPod Touch cihazlarınızda kolay ve rahat şekilde her türlü fiziksel aktivitenizi yaparken kullanabileceğiniz bir uygulamadır. Fitness egzersizleriniz sırasında ne kadar süre çalıştığınızı, ne kadar kalori yaktığınızı gösteren RunKeeper, kalp atışlarınızı takip eder. Koşu, yürüme ya da bisiklet sürme aktiviteleriniz sırasında ne kadar mesafe aldığınızı da görebilirsiniz.

Eğer her gün koşan ve yürüyen ya da benzer aktiviteler yapan biriyseniz uygulama size bir kolaylık sağlıyor ve bu egzersizinizi rutin egzersizleriniz arasına ekleyerek tekrarladığınızda sonuçları karşılaştırmanızı sağlıyor. Egzersiziniz sırasında yaktığınız kalorileri görebiliyorsunuz. Daha sonra aktivite geçmişinize bakarak kendi performansınızı kayıtlardaki performanslarınızla karşılaştırabiliyorsunuz. Bunların yanı sıra uygulama, sürekli gösterdiğiniz performansın daha üzerinde bir performans sergilediğinizde size bildirim gönderiyor. Böylece yapabildiğinizin en iyisini görebiliyorsunuz. Egzersizleriniz sırasında uygulama üzerinden müzik dinlemeniz ve uygulamayı kolayca yönetmeniz mümkün. Sonuçlarınızı kaydederek arkadaşlarınızla da paylaşabilirsiniz. Yol boyunca yaptığınız fiziksel aktiviteler sırasında fotoğraflar çekerek kaydedebilir ve paylaşabilirsiniz. 

Sibel Aflazi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Noom Walk

    Noom Walk, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz güzel ve başarılı bir adım sayma uygulamasıdır.
  • Snake Walk

    Snake Walk keyifli bir bulmaca deneyimi sunan ücretsiz bir Android oyunudur.
  • The Walk: Fitness Tracker Game

    The Walk: Fitness Tracker Game ile yürüşlerinizi eğlenceli hale getirebilirsiniz
  • Walk Band: Piano ,Guitar, Drum

    Walk Band, Android mobil cihazlar için geliştirilmiş müzik besteleme ve enstrüman simülatörü uygulamasıdır.
  • Runtastic

    Runtastic adlı Android uygulaması GPS verilerinizi kullanarak yaptığınız koşu, bisiklete binme ve benzeri spor aktiviteleriyle ilgili sizlere koçluk yapıyor.
  • Fingers Running Track 2

    Fingers Running Track 2, ilginç bir simülasyon deneyimi yaşatıyor.
  • Track Dash

    Track Dash, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz engelli koşu oyunu.
  • Fingers Running Track

    Fingers Running Track, parmaklarınızı kullanarak koşu yapacağınız ve aynı zamanda yarışacağınız eğlenceli bir simülasyon oyunu.