Runtastic Heart Rate

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,408 TOPLAM İNDİRME

Android cihazlar için kalp atışı ölçüm uygulamasıdır.

Runtastic Heart Rate, kalp atışlarınızı ölçmek için kullanabileceğiniz, basit ama akıllı ve faydalı bir uygulamadır. Koşucular ve sporcular için uygulamalar geliştiren Runtastic tarafından üretilen bu uygulama ile sadece egzersizleriniz esnasında değil, her zaman kalp atışlarınızı ölçebilir, bir anormallik durumunda anında müdahale şansına sahip olabilirsiniz.

Uygulamanın çalışma prensibi basit olduğu kadar akıılıca da. Akıllı cihazınızın kamera sensörüne parmağınızı hafifçe koyuyorsunuz, başla diyorsunuz ve kısa bir süre içerisinde size o anki kalp atış hızınızı sunuyor. Profesyonel bir ölçüm aleti olmasa da bir çok durumda iş görebilecek bir uygulama olduğunu söyleyebiliriz.

Uygulamanın ücretsiz versiyonunda günde yalnızca 3 kere ölçüm yapmanıza izin veriliyor. Eğer daha fazla kullanmak istiyorsanız belli bir ücret ödeyip Pro versiyonuna yükseltmeniz gerekiyor. Koşucular ve sporcular için kullanışlı olabilecek bir uygulama olan Runtastic Heart Rate ile daha sağlıklı bir yaşama adım atabilirsiniz.

Kalp atış ölçümlerinizi grafikler ve istatistikler olarak görüntüleyebilirsiniz. Dinlenme, maksimum, cardio egzersizi öncesi veya sonrası olmak üzere çeşitli ölçüm biçimlerini seçebilirsiniz. Ölçümlerinizi websitesinde saklayabilir, sosyal medya araçlarında paylaşabilirsiniz.
Kısacası, eğer sık sık spor yapıyor ve kalp atışlarınızı ölçmek için basit bir uygulamaya ihtiyaç duyuyorsanız, bu uygulamayı indirip denemenizi tavsiye ederim.

Elifcan Mehekli Çakmak

Runtastic Heart Rate

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
222 TOPLAM İNDİRME

iOS cihazlarınızda kullanabileceğiniz kalp atışı ölçüm uygulaması.

Özellikle spor ve koşu yapanlar için geliştirdiği ürünleriyle bildiğimiz Runtastic bu kez de farklı ama faydalı bir uygulamayla karşımızda. Kalp atış ölçümü yapmak için geliştirilen bu uygulama ile anormal bir durumun varlığından hemen haberdar olabilir, buna göre bir önlem alabilirsiniz. Örneğin bir egzersiz sonrası kendinizi kötü hissettiniz, bu uygulama ile kalp atışınızı hemen ölçebilirsiniz.

Elbette profesyonel bir ölçüm aletiyle aynı işlevi görmese de bir çok durumda işinize yarayabileceğini düşünüyorum. Uygulama ile kalp atışınızı ölçmek için başlat butonuna dokunup, parmağınızı hafifçe kameranın sensörüne yaklaştırıyorsunuz. Kısa bir sürede ölçüm yapıyor ve daha önceki ölçümlerle birlikte size istatistikler çıkarıyor.

Uygulama basit ve sade olmasına rağmen akıllıca düşünülmüş ve faydalı bir uygulama. Ücretsiz versiyonda günde sadece 3 kez ölçüm yapmaya izin veren uygulamayı makul bir ücret karşılığında Pro versiyona yükseltebilir, limitsiz ölçüm alabilirsiniz.

Dinlenme, maksimum, cardio egzersizi öncesi veya sonrası olmak üzere çeşitli ölçüm biçimlerine sahip uygulama ile ölçümlerinizi aynı zamanda websitesinde saklayabilir, sosyal medya araçlarında paylaşabilirsiniz. Kısacası benzer bir uygulama arayışındaysanız, Runtastic Heart Rate'i tavsiye ederim.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Instant Heart Rate

    Instant Heart Rate, telefonunuzun flaş ışığı ve kamerasıyla kalp atış hızınızı ölçebileceğiniz bir Android uygulamasıdır.
  • Runtastic Libra

    Runtastic Libra, Android cihazlarınız ile kilo kontrolü yapmanızı sağlayan yararlı ve ücretsiz bir sağlık uygulaması.
  • Runtastic Me

    Runtastic Me tamamen ücretsiz olarak deneyebileceğiniz kapsamlı bir egzersiz takip uygulamasıdır.
  • Runtastic

    Runtastic adlı Android uygulaması GPS verilerinizi kullanarak yaptığınız koşu, bisiklete binme ve benzeri spor aktiviteleriyle ilgili sizlere koçluk yapıyor.
  • Runtastic Balance

    Harika bir kalori sayacı ve yemek takibi uygulaması
  • Runtastic Butt Trainer

    Runtastic Butt Trainer uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdan fitness programlarına erişebiliyorsunuz.
  • Runtastic Results Training

    Runtastic Results Training uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdan kolayca spor yapmayı öğrenebilirsiniz.
  • Runtastic Leg Trainer

    Türkçe dil desteği ile bacak egzersizi yapmak isteyenler için ücretsiz bir spor uygulaması.